The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.596
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
EdgCliff kaže...

Koji ti je bog, ne mozes mutit sa curon iz razreda. Ne seri di jedes, prekinete i onda je moras gledat do kraja skolovanja.

A ovako ju neće morati gledati?

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
15 godina
The Friendzone Club

ovako ju barem može pogledat {#}

Moje će ideje jednoga dana pokretati svijet! Ne postoji zastava dovoljno velika da prekrije nevine ljudske žrtve!!
15 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

ovako ju barem može pogledat 

A zašto ju nakon prekida ne bi mogao gledati?

Postane kužna ili nešto takvo?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 20:33 (rustweaver).
16 godina

Bit će  neugodno i glupo ako im ne uspije, bio sam u sličnoj situaciji :/

#yolo
15 godina
sveupitni kaže...

nisu svi isti, ja sam se nakon toga iz inata zblizio s njenom best frendicom, pukla je od zavisti i njoj je bilo neugodno a ne meni.

na kraju se one posvadjale pa sam se i ja udaljio i iz svega toga jedino sam ja profitirao jer sam puknuo obe

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 22:28 (win4crazzy).
15 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Ma kakva neugoda? Zbog čega?

Ako ništa ne pokuša, misliš da će mu biti lakše kasnije gledati kako se mota s nekim drugim? Postavljate se kao da je to sviđa li ti se netko ili ne stvar osobnog izbora pa možeš birati. I to još u tim godinama kad hormoni rade prekovremeno...

11 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
sveupitni kaže...

nisu svi isti, ja sam se nakon toga iz inata zblizio s njenom best frendicom, pukla je od zavisti i njoj je bilo neugodno a ne meni.

na kraju se one posvadjale pa sam se i ja udaljio i iz svega toga jedino sam ja profitirao jer sam puknuo obe

A koliko si se to zblizio? :)

11 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
sveupitni kaže...

Ma kakva neugoda? Zbog čega?

Ako ništa ne pokuša, misliš da će mu biti lakše kasnije gledati kako se mota s nekim drugim? Postavljate se kao da je to sviđa li ti se netko ili ne stvar osobnog izbora pa možeš birati. I to još u tim godinama kad hormoni rade prekovremeno...

Da joj onda to sve opet kazem i pitam ju kaj bi htjela iz svega toga ili?

15 godina
neaktivan
YOLO6969 kaže...

Da joj onda to sve opet kazem i pitam ju kaj bi htjela iz svega toga ili?

Pa ako ona zna onda se tu nema više što reći. Pitanje je sada što ti želiš. Biti njeno rame za plakanje i frend, ili nešto drugo? I želiš li (možeš li) ostati samo njen frend ako si dobio odbijenicu? Mislim stvarno, kao da je to nekakva viša znanost. Znam da mozak ne radi najbolje u takvim situacijama, ali ffs pa nisi lobotomiziran.

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Gospodo mislim da će ova dva videa dati odgovore na brojna pitanja koja se protežu u ovoj temi od samog početka. Uživajte!

11 godina
neaktivan

Znaci nije bitni jesi li dobat il ne samo da imas bijesan auto..a u sta su se cure pretvorile bozeboze...

Ugl. Sad dolazi 2,5 mjeseca ladovine i nadam se zaboravljanja ove.moje :)

13 godina
neaktivan
YOLO6969 kaže...

Znaci nije bitni jesi li dobat il ne samo da imas bijesan auto..a u sta su se cure pretvorile bozeboze...

Pa ti kao da si rođen prije 13 dana.

16 godina
neaktivan
YOLO6969 kaže...

Ako nemas pokretnina i nekretnina zaboravi na zdravu vezu. 

Da je danas živ imao bi 169 godina.
17 godina
VirtUoso kaže...
YOLO6969 kaže...

Ako nemas pokretnina i nekretnina zaboravi na zdravu vezu. 

nemora bit. nije da se qurcim ali imam i jedno i drugo i nemam cure. niti barem kod mene, me cure ne gledaju na taj nacin. tak da nemora bit uvjek.

Ride or die, remember?
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 0:06 (Lord_Marko).
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sa 17-18 god curu lako očaraš bilo kakvim autom.

Osjetio sam to na svojoj koži,cure koje me inaće nebi pogledale su "baš uživale u razgovoru samnom" (naravno kad su vidjele ključeve),a vozim šrot auto...

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
16 godina
The Friendzone Club

Ekipa di bi bilo dobro izvestu curu 1. put  ovdje u Zg ? Mislio sam neki birc na Cvjetnom ili u Tkalčičevoj.. Nije tipičan tip cure, ona je više za pivu nego za kavu haha :D
Samo nemojte kino spominjati haha {#}

#yolo
17 godina

odvedi ju onda u onu pivnicu di sluze žirafe. to kad popijete taman budete pa mozda bude kakva akcija poslje. {#}

Ride or die, remember?
16 godina
Lord_Marko kaže...

odvedi ju onda u onu pivnicu di sluze žirafe. to kad popijete taman budete pa mozda bude kakva akcija poslje. {#}

To mi baš prek puta stana hahahha {#}

#yolo
15 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Ekipa di bi bilo dobro izvestu curu 1. put  ovdje u Zg ? Mislio sam neki birc na Cvjetnom ili u Tkalčičevoj.. Nije tipičan tip cure, ona je više za pivu nego za kavu haha :D
Samo nemojte kino spominjati haha {#}

U Tkalči, pivnica medvedgrad, uzmite gričku vješticu. Piva je jako fina i pitka a dosta jaka (što ti može samo pomoći :P). I sada ti je u Zagrebu onaj ulični festival, mislim da se zove cest is d best. U području glavnog i cvjetnog trga su razni zabavljači(svirači, žongleri i tipa to) i imaju svoje programe. Danas sam bio na tome i ima zanimljivih točaka. Ako nije cura za klasične izlaske, možda bi joj moglo biti zanimljivo da malo prošećete gradom i to pogledate. 

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
16 godina
neaktivan
Tuzno je sta su postali "klasicni" izlasci a sta "neobicni".
EUW: iPLAY Murloc
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Klasični: izvedeš ju na cugu-dvije, kresneš ju u autu na lokalnom fukodromu i ostaviš ju pred stanom.

Neobični: izvedeš ju na cugu-dvije (možda i sladoled ali nije nužno), prošetate parkom, kresenš ju u autu na lokalnom fukodromu, odvezeš ju doma i otpratiš do ulaznih vrata

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
16 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Klasični: izvedeš ju na cugu-dvije, kresneš ju u autu na lokalnom fukodromu i ostaviš ju pred stanom.

Neobični: izvedeš ju na cugu-dvije (možda i sladoled ali nije nužno), prošetate parkom, kresenš ju u autu na lokalnom fukodromu, odvezeš ju doma i otpratiš do ulaznih vrata

Approved, lmao

EUW: iPLAY Murloc
15 godina
Onjegin kaže...
YOLO6969 kaže...

Bar tako piše...

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina
odjavljen
piksic kaže... (06/2013)
mar123 kaže...
Sad tek vidim kolka je ovaj tip seljacina. Prvo se hvali kako je umocio, onda se hvali kako ga peder zove na cugu i onda pocne pricat kako je kombinacija bijele hlace bijela kosulja predobre a da se imalo kuzi u modu znao bi da ta kombinacija zajedno nejde jer izgledas ko debil.

nisam ja s njim pio, ja sam bio s drustvom a on mi je poslao Colu. da se ti imalo kuzis u modu ne bi hodao van s deset narukvica jer je to seljacki i ruzno na bilo kome, a pogotovo ako si musko. ja imam puno prijateljica i obicno s njima idem u shopping i sve se slazu da je to najbolja kombinacija. hodam u solarij tako da sam malo tamniji i dobro sam gradjen i onda uska kosulja koja mi istice siroka ramena i prsa i zasucem rukave da mi zenske vide biceps i bijele uske hlace, bijele starke, to ti je dobitna kombinacija. Tebi mozda ne bi dobro stajalo jer si slabo gradjen i nemas kaj istaknuti pa se tu slazem da bi izgledao debilno.

Polako umire tema... Šteta, prošle godine u to vrijeme nam je bilo baš zabavno. {#}

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 13:45 (piksic).
13 godina
neaktivan
piksic kaže...
piksic kaže... (06/2013)
mar123 kaže...
Sad tek vidim kolka je ovaj tip seljacina. Prvo se hvali kako je umocio, onda se hvali kako ga peder zove na cugu i onda pocne pricat kako je kombinacija bijele hlace bijela kosulja predobre a da se imalo kuzi u modu znao bi da ta kombinacija zajedno nejde jer izgledas ko debil.

nisam ja s njim pio, ja sam bio s drustvom a on mi je poslao Colu. da se ti imalo kuzis u modu ne bi hodao van s deset narukvica jer je to seljacki i ruzno na bilo kome, a pogotovo ako si musko. ja imam puno prijateljica i obicno s njima idem u shopping i sve se slazu da je to najbolja kombinacija. hodam u solarij tako da sam malo tamniji i dobro sam gradjen i onda uska kosulja koja mi istice siroka ramena i prsa i zasucem rukave da mi zenske vide biceps i bijele uske hlace, bijele starke, to ti je dobitna kombinacija. Tebi mozda ne bi dobro stajalo jer si slabo gradjen i nemas kaj istaknuti pa se tu slazem da bi izgledao debilno.

Polako umire tema... Šteta, prošle godine u to vrijeme nam je bilo baš zabavno. {#}

Da..i ja obidjem svako malo, nema ništa {#} .. a fino mi uvijek pročitati nešto i naći se u njegovoj priči većim djelom i razumjeti ga {#}

21.
13 godina
neaktivan
piksic kaže...

To je znak da smo pomogli svima koji su tražili pomoć.

Sad na pisanje knjige.

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Neznam pod koju temu da pitam pa pišem tu :) ima ovdje koga iz Šibenika i Vodica?  Preporucite neke dobre disko klubove u Vodicama i Šibeniku, di ima po sezoni najviše cura od 18+ godina? :D

XBL - skols1555
15 godina
sk0ls kaže...

Neznam pod koju temu da pitam pa pišem tu :) ima ovdje koga iz Šibenika i Vodica?  Preporucite neke dobre disko klubove u Vodicama i Šibeniku, di ima po sezoni najviše cura od 18+ godina? :D

Exit, onaj prek puta exita, makina( isto exit), hookah, angels i naravno hacienda.. To ti je za Vodice..

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

opisuje moje trenutno stanje,nemam sriće u ljubavi

11 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Onjegin kaže...
YOLO6969 kaže...

Bar tako piše...

Pisem na mobu pa fulam slovo...jbga

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice