The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.483.167
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Makić kaže...

pa onom iskrenom, daj da pokažem frendovima, hahaha

Evo, obecajem, probat cu to slijedeci put :-D

They say freak, when you're singled out...
16 godina
Deus ex machina kaže...
Makić kaže...

pa onom iskrenom, daj da pokažem frendovima, hahaha

Evo, obecajem, probat cu to slijedeci put :-D

al tek po završetku posla, nemoj se zahebat {#}

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
djdomi kaže...

jao deuse, seksaš se, a na bugu si.

i još si pisao o ovome na temi što se događa s našim društvom hahaha

Hej, odmor je odmor, kus {#} Bug forum mi smiruje krvotok {#} A usput imam dojam da nekima u ovoj temi dizem tlak, u negativnom smislu, pa je to dodatni plus {#}

Nema slika, odnosno barem ne u mojem mobitelu.

A bas me ovako interesira - kojom recenicom da ubjedim prakticnu strankinju da mi dopusti da ju slikam golu mobitelom?

za početak daj obučenu, kasnije level up-aj

crvenokosa me interesira, nadam se da valja :)

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
The Friendzone Club

+

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 19:03 (McSimon).
16 godina
neaktivan
McSimon kaže...

Zanimljivi linkovi u svakom slučaju.

Evo jedna moje situacije od prije mjesec dana, koliko god vam se čudno činilo kunem se da je sve istina.

Subota oko 1 ili 2 sata ujutro, ja pijan ko đubre. Bio sam u jednom klubu i izašo sam van da odem do drugog. Vidio sam na klupi par prijatelja/poznanika i snjima je bilo nekoliko cura. Sjednem ja s njima na klupu i skontam da je tamo jedna cura s kojom sam se bio upozno još prije ali nikad nismo pričali. I tako pričamo mi zajedno i ja sam uputio par rečenica njoj (onak bezveze, niš posebno). Kad je cura ustala ja dođem do nje i počnem joj zbog nekog razloga ljubit noge taman iznad koljena i ispod minice (toliko sam bio pijan...). Dečko joj je stajo pokraj nje i nije mi riječi reko, neki papak

Sljedeći dan mene cura doda na fejsu (što je meni bilo jako čudno, nikad to nebi očekivo nakon onakvog ponašanja). Ja sam taman bio kod lege i reko mu šta je to bilo vani i bilo nam je jako dosadno pa sam došo na ideju da vidimo kolko mogu bit neugodan preko fejsa. Pošaljem ja njoj poruku (nazovimo je ivana) : ivana kak ti je bilo jucer vani hhh (mislio sam da mi ništa neće odgovorit na tu poruku). Ona kaže super :) kak je tebi bilo. Napišem ja isto super, ona me pita jel to zbog mene. Napiso sam joj možda :)), ona napiše: nemoj me gledat u lošem svijetlu bila sam jako pijana... i uglavnom sad se dopisujemo... kasnije joj napišem da volim cure koje ima dobre noge... cure napiše hahaha treba to (namjerno sam bio neugodan).

Da mi je neko reko da postoji mogućnost da te cura sama doda na fejsu i priča s tobom jel si joj pred cjelom ekipom i pred dečkom ljubio noge i da će se ona poslje svega meni ispričavat što je bila pijana reko bi mu da je idiot... hebes mi sve cure su svarno čudna bića

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 19:02 (cuspajz).
15 godina
odjavljen
mar123 kaže...
Nebi svoj izgled nazvao swag jer dosta baca na rock stil, kozna jakna, traperice itd. A i dosta vuce na onaj stil 80-ih(nekad izazivam smjeh zbog tog). Sto se tice cura, nisu sve drolje, ali zna se koje jesu. Ali da su vecina sponzoruse to je istina. Dobro je ako ti je cilj otic van, zbarit i otic doma i vise nikad se ne sjetit te cure. No ako oces vezu, vrlo je tesko normalnu nac, sve bi samo da im placas cuge, da glumis bankomat, da kupujes skupe poklone za rodendan i svaku drugu prigodu. Imo sam iskustva s tim i sad vise ne ulazim u vezu tako lako. I gdje sam ja to reko da se loze samo na one koji imaj para? No ti s parama imaju puno vise prednosti od ostalih, to je poznata cinjenica jos otkad je novac izmisljen. Ja samo kazem da mrzim kosulje po klubovima, to je to, pogotovo zato sto polovici od njih ne pasu i izgledaju ko da ih je poplava izbacila, nekima stvarno pase i to je uredu.

e vidis kad sam napisao da me zenska pozvala na kavu, bacao si neke jadne fore a sad se zalis da nema bas normalnih. to kaj je ona mene pitala je najbolji znak da je normalna i iskrena i da me hoce, i vazna stvar je da je ona koka i da bi ju svaki muz htio.

inace cesto zalazim u temu jer je zabavna. vidim da vas je vecina stara kao ja i svi hocete nekome uvaliti ali vas je strah napraviti prvi korak i priznati zenski da vam se svidja. Sad budem vam ispricao kako sam ja zaveo tu curu. Ona je 3. razred gimnazije, ja cetvrti. Lijepa je i pametna. Ona je susjeda od mojega prijatelja, ali se bas ne druze jer ga je strah imati posla s lijepim curama. meni je ona bila sexy ali nisam imao potrebu za vezom jer je bila skola i nisam imao vremena. ja sam prvo napisao na stol u skoli da je ona sexy. Onda je to cura iz mog razreda njoj rekla. Onda smo se upoznali vani u subotu, dao sam joj gutljaj bambusa i otisao. Onda je onaj moj prijatelj napisao na zidu u skoli ja + ona. Onda su svi iz njezinog razreda poceli govoriti ja + ona. Onda sam ju jedno popodne kad sam malo pijan isao s rostiljanja opet sreo pa smo se opet upoznali. Onda sam govorio svakakve gluposti a ona se smjeskala. I to je bilo to sve do zadnjeg tjedna nastave. Onda je ona mene pocela bockati na Facebooku, pa sam joj ja vratio. i tako svaki dan. Onda je dosao petak i nas 200 je pilo vani i onda sam ja dosao do nje pa smo se opet upoznali i jos smo popili jedan gemista ma eks. Ona je eksala a ja sam rekao samo se salim. I onda sam opet otisao i razgovarao se sa svakakvim zenskama pa smo pjevali i plesali tango itd. a onda je ona koja me jedina zanimala dosla do mene, primila me za ruku i izvukla van. uputila mi je zavodnicki pogled i rekla da trebamo ici na kavu. Ja sam rekao da moze ali tek kad zavrsi matura. Jer necu da zbog ljubavi pati moja matura. i sad ona ceka. 

uglavom mislim da je ona najnormalnija zenska na mojoj skoli i zato budem se potrudio. Ako je ona imala hrabrosti mene pitati, ja ne budem djubre kako vi savjetujete nego budem opravdao njezino povjerenje. nemojte slusati ove koji generaliziraju zenske, vrijedjaju ih i  onda kupe samare. nisu sve cure iste.

HALA MADRID!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 20:05 (piksic).
15 godina
neaktivan

Bez uvrede, ali zvučiš ko da imaš 13 godina..  ja+ ona.. 200 nas je pilo van... Djeca u osnovnoj su zrelija.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
16 godina
neaktivan
piksic kaže...

Nije mi par stavari jasno: oboje imate 18 godina i fora vam je u školi da jedni o drugima pričate ti+ ona? Pa mi smo to u osnovnoj školi radili...

Vani plešete tango? WTF?

Pazi sam da se ona nebi "ohladila" ako je prečesto odbijaš i odgađaš kavu

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 20:05 (cuspajz).
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

tko još u 4. srednje piše netko+netko na zid???

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
odjavljen
Bernard Huky Hux kaže...

Bez uvrede, ali zvučiš ko da imaš 13 godina..  ja+ ona.. 200 nas je pilo van... Djeca u osnovnoj su zrelija.

to je napisao moj prijatelj kojem je to zabavno,  stvar je u tome da je to jako banalno i da ne morate previse komplicirati i planirati da bi neku osvojili. a ovo da smo pili to je da docaram situaciju i tako je bilo. Bili smo na placu i bilo nas je 200 i pili smo vino, ne znam kako to drugacije reci. U tome i je problem, zenske vas necu jer ste previse ukoceni i gledate tu neke nebitne detalje i jos progovarate o nekoj zrelosti. zenske se ponekad hocu zabaviti uz vas a ako vi mislite da je zrelost kad mudro sutite ili govorite samo mudre i poucne misli onda nista od vas.

HALA MADRID!
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

tko još u 4. srednje piše netko+netko na zid???

ma pusti, bolje pisat netko+netko po zidu u 4.srednje nego ime djeteta u maticu rođenih, mlado, ludo voli da se šminka. :D

EnlightenedPhoenix 24.6.2011. RIP Zauvijek ćeš ostati u našim srcima
16 godina
neaktivan
piksic kaže...

Onda, i onda i onda, onda, pa onda... 4. razred, al osnovne, jel?

nemoj se ljutiti, al na toj razini ti je komunikacija,a i postupci.

ja ću ga stavit na panj, ako ti završiš s njom...

ti ćeš nju friendzonat lol

a ovo za deusa, ok, ajmo se sad svi pohvalit da smo umočili danas... ko zadnji krkani...

facepalm 

Can't find a better Jam!
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Ja mozda sad jesam pijan ali evo barem se znam ulogirati. vi svi koji ste komentirali pogotovo ti zadnji nemate pojma o zenskama. Zato muski rod i je podredjen zenskom kad takvi papci postoje. Radje se igrajte sami sa sobom jer za drugo niste. Pravite ste da ste strucnjaci ali u praksi ste nula bodova.

Jos mi spominjes nacin komunikacije, covjece u kojem svijetu ti zivis, na forumu sam i tu mogu govoriti kako hocu. Sigurno mi ne budu neki koji ne znaju postenoj zenski uvaliti gluposti pisali. Ja sam danas umocio, vi niste, pa se zapitajte tko je glup.

HALA MADRID!
14 godina
piksic kaže...
mar123 kaže...
Nebi svoj izgled nazvao swag jer dosta baca na rock stil, kozna jakna, traperice itd. A i dosta vuce na onaj stil 80-ih(nekad izazivam smjeh zbog tog). Sto se tice cura, nisu sve drolje, ali zna se koje jesu. Ali da su vecina sponzoruse to je istina. Dobro je ako ti je cilj otic van, zbarit i otic doma i vise nikad se ne sjetit te cure. No ako oces vezu, vrlo je tesko normalnu nac, sve bi samo da im placas cuge, da glumis bankomat, da kupujes skupe poklone za rodendan i svaku drugu prigodu. Imo sam iskustva s tim i sad vise ne ulazim u vezu tako lako. I gdje sam ja to reko da se loze samo na one koji imaj para? No ti s parama imaju puno vise prednosti od ostalih, to je poznata cinjenica jos otkad je novac izmisljen. Ja samo kazem da mrzim kosulje po klubovima, to je to, pogotovo zato sto polovici od njih ne pasu i izgledaju ko da ih je poplava izbacila, nekima stvarno pase i to je uredu.

e vidis kad sam napisao da me zenska pozvala na kavu, bacao si neke jadne fore a sad se zalis da nema bas normalnih. to kaj je ona mene pitala je najbolji znak da je normalna i iskrena i da me hoce, i vazna stvar je da je ona koka i da bi ju svaki muz htio.

inace cesto zalazim u temu jer je zabavna. vidim da vas je vecina stara kao ja i svi hocete nekome uvaliti ali vas je strah napraviti prvi korak i priznati zenski da vam se svidja. Sad budem vam ispricao kako sam ja zaveo tu curu. Ona je 3. razred gimnazije, ja cetvrti. Lijepa je i pametna. Ona je susjeda od mojega prijatelja, ali se bas ne druze jer ga je strah imati posla s lijepim curama. meni je ona bila sexy ali nisam imao potrebu za vezom jer je bila skola i nisam imao vremena. ja sam prvo napisao na stol u skoli da je ona sexy. Onda je to cura iz mog razreda njoj rekla. Onda smo se upoznali vani u subotu, dao sam joj gutljaj bambusa i otisao. Onda je onaj moj prijatelj napisao na zidu u skoli ja + ona. Onda su svi iz njezinog razreda poceli govoriti ja + ona. Onda sam ju jedno popodne kad sam malo pijan isao s rostiljanja opet sreo pa smo se opet upoznali. Onda sam govorio svakakve gluposti a ona se smjeskala. I to je bilo to sve do zadnjeg tjedna nastave. Onda je ona mene pocela bockati na Facebooku, pa sam joj ja vratio. i tako svaki dan. Onda je dosao petak i nas 200 je pilo vani i onda sam ja dosao do nje pa smo se opet upoznali i jos smo popili jedan gemista ma eks. Ona je eksala a ja sam rekao samo se salim. I onda sam opet otisao i razgovarao se sa svakakvim zenskama pa smo pjevali i plesali tango itd. a onda je ona koja me jedina zanimala dosla do mene, primila me za ruku i izvukla van. uputila mi je zavodnicki pogled i rekla da trebamo ici na kavu. Ja sam rekao da moze ali tek kad zavrsi matura. Jer necu da zbog ljubavi pati moja matura. i sad ona ceka

uglavom mislim da je ona najnormalnija zenska na mojoj skoli i zato budem se potrudio. Ako je ona imala hrabrosti mene pitati, ja ne budem djubre kako vi savjetujete nego budem opravdao njezino povjerenje. nemojte slusati ove koji generaliziraju zenske, vrijedjaju ih i  onda kupe samare. nisu sve cure iste.

sve to je ,ali meni nije jasno stvarno sta je sema sto se tice mladih generacija pricat koliko je ko popija ,koliko ko moze popit i ostalo ?

po meni je to totalno bezveze i nepotrebno .dapace,samo dokazuje nesigurnost ,slabost i zelju da te sredina prihvati .i onda je dosao petak i nas 200 je pilo vani ...iskreno boli nekoga ku*ac za tim ,ako vam je opcenito cilj kad izadete vani da se napijete i dokazete koliko mozete popit ...onda neka ide sve u kur*c 

i koji je cilj toga sta si ti sad to napisa ...u vezi cega misljenje uopce trazis ? vec si sam sebi odgovorio ..

btw budes se trudio moj ku*ac ,sta se imas trudit sve jasno zenska te oce i bog ...ako si pametan napravit ces nesto i to je to 

DeaathDealer
14 godina
piksic kaže...

Ja mozda sad jesam pijan ali evo barem se znam ulogirati. vi svi koji ste komentirali pogotovo ti zadnji nemate pojma o zenskama. Zato muski rod i je podredjen zenskom kad takvi papci postoje. Radje se igrajte sami sa sobom jer za drugo niste. Pravite ste da ste strucnjaci ali u praksi ste nula bodova.

Jos mi spominjes nacin komunikacije, covjece u kojem svijetu ti zivis, na forumu sam i tu mogu govoriti kako hocu. Sigurno mi ne budu neki koji ne znaju postenoj zenski uvaliti gluposti pisali. Ja sam danas umocio, vi niste, pa se zapitajte tko je glup.

ti si jeb*ni cetvrti razred 

pa jel te sram ? + jos si i bahat...

DeaathDealer
13 godina
MasterOdisasteR kaže...
piksic kaže...

ti si jeb*ni cetvrti razred 

pa jel te sram ? + jos si i bahat...

Čovjek je umočio, ej, znaš ti što to znači?! Ima se pravo bahatiti nama tutlekima koliko god mu se prohtije{#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 3:09 (pr0n_addict).
12 godina
odjavljen
piksic kaže...

Idi spavat i ne budi ponosan na svoje pijane gluparije.
Poceo sam nešto bio pisat,ali vidim momak je mozda normalan pa kažem necu ali ne ti si bahati srednjoškolac koji misli da je glavni.(jedan od onih s košuljom i bijelim remenom {#})
samo da znaš i na forumu se treba znat ponašat i imat poštovanja... {#}
I dječače moj gramatika, padeži i sastavljanje rečenica ti je toliko loše(kad si trijezan i pijan) da bi ti u host file-u od windowsa bug.hr forum preusmjerio na local host...
Sve mi se čini da neces proc hrvatski jezik na državnoj maturi,a tako ti i treba.

Evo ti padeži pa ih ponovi da ti ne bude dosadno preko ljeta.

imenica: ova - ženska ž.rod/jed.

1. NOMINATIV (Tko? Što? radi)
  2. GENITIV (Koga? Čega? nema)
  3. DATIV (Komu? Čemu? dajem)
  4. AKUZATIV (Koga? Što? vidim)
  5. VOKATIV (nema padežnog pitanja, koristimo usklik OJ! EJ!)
  6. LOKATIV (O komu? O čemu? razgovaramo)
  7. INSTRUMENTAL (S kim? S čim? idemo)
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:39 (peterstern9).
16 godina
neaktivan
piksic kaže...

Ja u sretnoj vezi, evo sad će 4 godine.

A ti pišeš na zid "mujo + ana"...

Da, bogme si majstor sa ženama, svaka čast.

btw, šta ovo znači "uvalit poštenoj ženskoj gluposti?" O čemu ti jbt?

Zanima me taj postupak "uvaljivanja gluposti", možda uzmem to za temu magistarskog rada.

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 10:42 (Gunner_V).
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Pa ti ne znas ni recenice citati, to je slozena recenica u kojoj je "koji ne znate postenoj zenski uvaliti" jedna surecenica, a gluposti pisali je vec druga. Vidis ja sam savreseno pismen i moje recenice su zapravo savrsene, ali vi koji se pravite pametni zapravo nemate pojma o cemu pricate. Npr. ovaj pedersen, on je uvjeren da je nas obrazovni sustav glupost, da oni koji su kao on imali 3 ili 4 sve ove godine vise znaju od nas koji smo imali 5. e pa decko stani na zemlju.

Ti koji mi stavljas padeze kaj sad mislis da je to zabavno. Pa ti isto nemas pojma. Zenska kao pridjev bi mozda i bila u dativu ZENSKOJ, npr. zenskoj osobi, ali ako pogledas deklinaciju imenica zenskog roda, imas par vrsta. Ovo je e-deklinacija jer u genitivu ima nastavak -e. Sad si zamisli imenicu cura koja je imenici zenska jako jako jako slicna.

N cura   zenska

G cure   zenske

D curi   zenski

A curu   zensku

V curo   zensko

L (o) curi   zenski

I (s) curom   zenskom

Ti koji govoris kako se mladi opijaju. ja sam napisao da nas je 200 pilo samo da docaram situaciju. znaci bili smo u masi, svatko sa svojim drustvom. Ja nisam napisao da smo se napili, evo ja se onda nisam ni malo, samo smo slavili kraj srednje skole i polako pili. 

Ti koji kazes da sam umocio samo budem rekao: da i da.

Vi koje muci kako je na zidu pisalo ja + ona, znaci ja to nisam napisao. ali ne vidim u cemu je problem, to je znak da se tebi zenska svidja. Nije bitno kakav je, bitno da joj das do znanja da ju hoces. iznenadili bi se u koliko slucajeva to pali. Osim ako ste ruzni

i da ja jesam tip koji ide van u bijeloj kosulji i bijelim hlacama. Pa kome to ne bi bilo lijepo. Jucer mi je neki gay platio 2 Coca Cole koliko sam mu se svidjao. ne mozete ici van kao da idete kopati njivu, ako niste bas lijepi nemojte biti jos gori u ruznoj odjeci. samo zamislite sebe da vidite neku slatku curu ali u odjeci za kopati njivu. e takvo misljenje imaju sve one koke koje su lijepo obucene i druze se s lijepo obucenim deckima o vama. Onda vi velite da su drolje, ali nisu nego ste vi prelosi za njih

HALA MADRID!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 11:49 (piksic).
15 godina
Daj pa kaj je, čitam ovu temu da me nasmije, ne radi besplatnih lekcija gramatike.
16 godina
The Unforgiven kaže...
Daj pa kaj je, čitam ovu temu da me nasmije, ne radi besplatnih lekcija gramatike.

ili da malo zasmrdin, hahaha

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
12 godina
neaktivan
piksic kaže...

i da ja jesam tip koji ide van u bijeloj kosulji i bijelim hlacama.

to ideš van ili na krštenje?

edit: vokativ od ženska je ženska, a ne žensko, -o imaju dvosložna ženska imena sa dugouzlaznim naglaskom.

Ke?!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 12:46 (chewbacca).
17 godina
The Friendzone Club

Ma čovjek možda radi u pekari pa mora nositi bijelo {#}

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
The Friendzone Club
Sad tek vidim kolka je ovaj tip seljacina. Prvo se hvali kako je umocio, onda se hvali kako ga peder zove na cugu i onda pocne pricat kako je kombinacija bijele hlace bijela kosulja predobre a da se imalo kuzi u modu znao bi da ta kombinacija zajedno nejde jer izgledas ko debil.
15 godina
odjavljen
mar123 kaže...
Sad tek vidim kolka je ovaj tip seljacina. Prvo se hvali kako je umocio, onda se hvali kako ga peder zove na cugu i onda pocne pricat kako je kombinacija bijele hlace bijela kosulja predobre a da se imalo kuzi u modu znao bi da ta kombinacija zajedno nejde jer izgledas ko debil.

nisam ja s njim pio, ja sam bio s drustvom a on mi je poslao Colu. da se ti imalo kuzis u modu ne bi hodao van s deset narukvica jer je to seljacki i ruzno na bilo kome, a pogotovo ako si musko. ja imam puno prijateljica i obicno s njima idem u shopping i sve se slazu da je to najbolja kombinacija. hodam u solarij tako da sam malo tamniji i dobro sam gradjen i onda uska kosulja koja mi istice siroka ramena i prsa i zasucem rukave da mi zenske vide biceps i bijele uske hlace, bijele starke, to ti je dobitna kombinacija. Tebi mozda ne bi dobro stajalo jer si slabo gradjen i nemas kaj istaknuti pa se tu slazem da bi izgledao debilno.

HALA MADRID!
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

uh, jest dečko pun sebe, baš bi volio vidjet što to on smatra dobro građenim, širokim ramenima, velikim prsima itd... 185 cm 65kg? {#}

ovaj solarij mi je vrh {#}

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

a što reći... {#}{#}{#}

kuku lele
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Slažem se s piksićem, ovakav ja idem u grad i sve se lože na mene, pogotovo jer znaju da dobro mjesim.

:D :D
EnlightenedPhoenix 24.6.2011. RIP Zauvijek ćeš ostati u našim srcima
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 13:26 (the_freefighter21).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ne moraš ni nosit novčanik, drugi ti plaćaju piće {#}

Ke?!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice