The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.482.163
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:29 (peterstern9).
13 godina
neaktivan
piksic kaže...

Ja mislim da ta veza nema smisla. Još malo čekaj. Teško je to objasniti ako nisi bio u takvoj situaciji. Prijateljica ti se sviđa više od te cure i to bi te sigurno kočilo. Ti ne bi bio sretan i ne bi osjećao ono što bi trebao, a ta cura hoće osjećaje. Onda ni ona ne bi bila sretna. Ako si normalan, a vjerujem da jesi, onda ti je bitno da li je ona sretna. A svatko zaslužuje biti sretan. Zato je najbolje da čekaš da ti se osjećaji srede, a s vremenom sigurno budu. Ako ta cura hoće čekati, još bolje. Ako neće, nema veze, neka si traži drugoga dečka, a ti budeš našao drugu curu. Samo nemoj ulaziti u vezu s nekim u koga nisi zaljubljen, jer to obično loše završi.

Deep kaže...
Bboying kaže...
Moj ti je prijedlog da sacekas dok ta cura ne dodje i kad dodje vidi kako idu stvari. Al ti sad da radi te jaranice ne "ulijeces" u vezu!? To mi je besmisleno jer vec ako ti ta prijateljica zeli biti samo prijateljica ti nemas razloga sebe "zrtvovati". I ako ce se vec nekad nesto roditi izmedju vas prije ce se roditi kada doticna ima razloga biti ljubomorna i kad vidi sta moze izgubiti nego kad ti sebe "zrtvujes". Ako ce te ikad tako gledat gledat ce te u tim trenutcima.
I da jos kazem ako ste vec odlucili biti prijatelji onda bi ste trebali biti prijatelji bez obzira na sve i niko se ne bi trebao ljutit ni osjecati povrijedjeno ili ugrozeno. Tek ces onda vidjeti jestel pravi prijatelji ili te drzi za rezervu.
Uglavnom sretno druze u odluci :)

Po treći put , sačekat ću :D .. Pa nije bas da radi nje ulijecem u vezu ,jest ispalo tako , ali mislim , svidja se meni ova cura, necu  bezveze ,samo mislim da kad bih bio u vezi onda bi manje mislio o tome ,odnosno imao manju zelju za necim vise sa prijateljicom  

Pa ja se nisam uvrijedio sa time sto je ona opet skupa sa bivsim ,iako smo pricali o tome prije ,kako bi bilo kad bi jedno od nas postalo u vezi , da li bi se stvari promijenile , ja sam rekao da sa moje strane nikad nece,al eto ona je u vezi i ni sa njene se nije promijenilo nista, i drago mi je da je tako 

Hvala

Evo da vas malo obavijestim .. poceo sam izlaziti sa ovom curom , svidja mi se cura stvarno ,i sta ja znam sve je tu , al evo npr. kad vidim nju , dobijem ja onaj neki "osjecaj" .. ali kad vidim tu prijateljicu ipak dobijem nekakav jaci osjecaj,ne znam , necu da je tako , vidjet cemo jos s vremenom .. uglavnom sa ovom mi je predivno ali et 

13 godina
protjeran
Deep kaže...

Sad ih lepo posvađaj i onda karaš jednu drugoj iza leđa.

13 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...
Deep kaže...

Sad ih lepo posvađaj i onda karaš jednu drugoj iza leđa.

Hahahah, a evo saznao sam da ova potencijalna cura ne voli ovu prijateljicu bas , dok ova nema nista protiv nje, sve ok :D

15 godina
odjavljen
Deep kaže...

Evo da vas malo obavijestim .. poceo sam izlaziti sa ovom curom , svidja mi se cura stvarno ,i sta ja znam sve je tu , al evo npr. kad vidim nju , dobijem ja onaj neki "osjecaj" .. ali kad vidim tu prijateljicu ipak dobijem nekakav jaci osjecaj,ne znam , necu da je tako , vidjet cemo jos s vremenom .. uglavnom sa ovom mi je predivno ali et 

O tome ja govorim, budi s njom koliko hoćeš, ali u vezu uđi samo ako ti je najdraža.

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 10:42 (piksic).
15 godina
The Friendzone Club

.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
piksic kaže...
Deep kaže...

O tome ja govorim, budi s njom koliko hoćeš, ali u vezu uđi samo ako ti je najdraža.

Paa tako cu i uraditi.. 

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dajte neki savjet kako se opustiti u društvu cura, ali bez alkohola. Kad god s ekipom dođem na neku feštu gdje ima cura stalno sam ukočen. Jučer smo plesali s curama, a ja sam imao neki "drveni" stil plesanja. Htio sam u zemlju od srama propast{#}

Axtross_Hr - Origin
13 godina
The Friendzone Club

Meni bi dobro dosao savjet kako upast u friend zone jer ima cura koja znam da je zaljubljena u mene ali mi je zaj da je povrijedim a i mlada je od mene to mi sad nije igra

Ako ima itko neki savjet kaka da je friendzoneam neka kaze sve je dobrodoslo

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
15 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Dajte neki savjet kako se opustiti u društvu cura, ali bez alkohola. Kad god s ekipom dođem na neku feštu gdje ima cura stalno sam ukočen. Jučer smo plesali s curama, a ja sam imao neki "drveni" stil plesanja. Htio sam u zemlju od srama propast{#}

To je već malo teže {#} Jednostavno ne razmišljaj previše,ne brini se hoće li te neka odjebat,hoće li ti se netko smijat i takve stvari.

Što više razmišljaš i što se vše brineš to će ti biti teže opustiti se.

15 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Meni bi dobro dosao savjet kako upast u friend zone jer ima cura koja znam da je zaljubljena u mene ali mi je zaj da je povrijedim a i mlada je od mene to mi sad nije igra

Budi dobar prema njoj. Sama će te friendzonat i nać nekog kretena.

13 godina
The Friendzone Club

Cura je zaljubljena priko usiju stvarno neznam sta cu

Najgore od svega sta je zenska pi*ka ipo

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
13 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Cura je zaljubljena priko usiju stvarno neznam sta cu

Najgore od svega sta je zenska pi*ka ipo

13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:29 (peterstern9).
13 godina
The Friendzone Club

Don't worry nisan gay

Blizu Ja 16 ona 14

Svoj Izgled nebi htio komentirat 

16 godina
neaktivan
Kelam kaže...

"Pre dobra si frendica i volim te- kao prijateljicu" bi trebalo sve riješiti...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
12 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Don't worry nisan gay

Blizu Ja 16 ona 14

Svoj Izgled nebi htio komentirat 

ne kuzim u cem je problem frende? 2 godine razlike, to nije tak puno

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
13 godina
The Friendzone Club

A razlika je veca jer je osnovna srednja nekako mi je cudno to 

A jos me ekipa zahebava da smanji pedo -.-'

A i cura se ljuti zbog gluposti I tako

15 godina
The Friendzone Club

posalji je meni, meni nece smetat razlika, ni to sta mi frendovi govore :D

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
The Friendzone Club

Ah..

Neznam ni ja sta bi ucinio jer tu curu dosta ljudi nevoli i znam da cu se vjerojatno shebat ako budem sa njom al opet mi je nekako zaj je skartat

13 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Ah..

Neznam ni ja sta bi ucinio jer tu curu dosta ljudi nevoli i znam da cu se vjerojatno shebat ako budem sa njom al opet mi je nekako zaj je skartat

Druge cure su ljubomorne jer je zgodnija od njih pa svasta pricaju, isto je i sa muskima, vjerojatno ih je dosta odbila pa takvi odmah pricaju da je k*va, dr*lja itd. Nikad ne sudi o drugima na osnovu prica. Prvo je upoznaj pa onda donesi zakljucak, uostalom nitko normalan ne otkriva vezu odmah, nego nakon nekog vremena.

13 godina
The Friendzone Club

Pa bas zato proslo je neko vrime I svatia san da mi netriba veza u kojoj cu ja ispastat jer ce se moja draga  napi*dit na mene za svaku pi*dariju

Cura je preponosna amo rec

Neka sema manekenka sta ja znan ugl ide na te revije I onda je to jebe malo ka umisljena je

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Znao sam likove koji su bili 4 srednje a bili s curama koje su bile 7. razred. To je velika razlika,al ovo 16 - 14 je nikakva razlika pogotovo dok je cura mlađa... Ak se ružno govori o njoj,to nije bez veze, kolko god se tu govorilo o ljubomori ali najčešće takve priće prate životnu istinu, mislim budimo realni može je čovjek - 2 nazvat k*rvom ali ak ju većina zna kao takvu onda znaš da neš nije u redu...
Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
14 godina
The Friendzone Club

Koji sam jadnik u pm, prvi put da pokušavam nešto s curom sinoć na rođendanu, još vidim da je ona zainteresirana jer smo se dopisivali tjedan prije, i onda pošto nemam dosta iskustva s alkoholom se napijem ko svinja, te u dobrom momentu kad je i ona bila dosta popila me okrene skroz i ostanem u fazi riganja. GG

13 godina
odjavljen
Keops kaže...

Koji sam jadnik u pm, prvi put da pokušavam nešto s curom sinoć na rođendanu, još vidim da je ona zainteresirana jer smo se dopisivali tjedan prije, i onda pošto nemam dosta iskustva s alkoholom se napijem ko svinja, te u dobrom momentu kad je i ona bila dosta popila me okrene skroz i ostanem u fazi riganja. GG

Been there, done that.

Neka ti to bude lekcija, nauči se kontrolirati s alkoholom pa češ drugi put možda i dobiti nagradu za kontrolu. {#}

15 godina
The Friendzone Club

zato ja pijem toliko da budem na granici(znaci da budem vesel, opusten) 

samo sam se 1 bas napio, grozan osjecaj :D

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Da i ja kazem sta osim svoje friendzone.. ja kad pijem, i vidim da su sve cure oko mene lijepe znam da moram prestati piti

12 godina
protjeran
The Friendzone Club

Procitaeo sam ovu temu danas cijelu ode početka,pa to su šokovi - ovo je najbolja tema na forumu i crkavoa sam od smikjeha.

Da ispričam ja jednu situaciju.Tak ti bil ja frend sa ovom jednom od kad se ona rodila,jer ono kaj razumiješ ja sam stariji pa bil sam od nje stariji godinu i pol.Tak da ja nju znam više jer sam stariji,ali nema veze

Znači tako kad sam krenuo u srednju još prije 5 godina,jel sad sam završio kužiš i tako u prvom razredu ona je mene frendzonalirala još od ranije,kužiš nikad njesmo mogli biti nikaj više jer mala odbojna za nešto  više kao pancirka na bazuku i tako onda kad smo krenuli u srednju,tj ja jer kaj sam rekal ona mlađa od mene pa razred manje i tako mi kad smo krenuli u srednju počeki zajedno izlazi i kužiš mi ti izlazimo i shvatimo da izlazimo i taj nakon par puta što smo izašli kaže onja meni kaj to radimo i ja njoj odgovorim da očito trebal biš nešto izmežu nas i tako oda meni kaže može biti pošo sam veci praktički beet frendovi,ali moramo prvo biti psp mislim ono,još ona meni kaže psp,ja mislioa u sebi šta je to - nije valjda da se đoramo za psp,jer ja sam imao to i bilo je zabavno za igrati ali nije to bitno.I takoa mi dva mjseca izlazi i nakon štop  smo postali i psp uđemo mi u vezu da bi bili godinua dana i ostavi ona mene jer njoj treba prostora,i onda me frendzona i skroz do četvrtog razreda sam bio frendzonan i tako opet se speltajlti jednu subotu i proveli zajedno i malo više :D i onda opet praznina i sad prije 6 mjeseci opet smo polčeku biti zajedn i izašli iz frendgzona i tak sam ja sretan sad jer je mala sretan pa sam i ja.

Ponta moje priče je da se može izaći iz gfrenzona ako se pokuša,ne iz svakoga ali se može.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 2:25 (windforce).
13 godina
neaktivan
windforce kaže...

Procitaeo sam ovu temu danas cijelu ode početka,pa to su šokovi - ovo je najbolja tema na forumu i crkavoa sam od smikjeha.

Da ispričam ja jednu situaciju.Tak ti bil ja frend sa ovom jednom od kad se ona rodila,jer ono kaj razumiješ ja sam stariji pa bil sam od nje stariji godinu i pol.Tak da ja nju znam više jer sam stariji,ali nema veze

Znači tako kad sam krenuo u srednju još prije 5 godina,jel sad sam završio kužiš i tako u prvom razredu ona je mene frendzonalirala još od ranije,kužiš nikad njesmo mogli biti nikaj više jer mala odbojna za nešto  više kao pancirka na bazuku i tako onda kad smo krenuli u srednju,tj ja jer kaj sam rekal ona mlađa od mene pa razred manje i tako mi kad smo krenuli u srednju počeki zajedno izlazi i kužiš mi ti izlazimo i shvatimo da izlazimo i taj nakon par puta što smo izašli kaže onja meni kaj to radimo i ja njoj odgovorim da očito trebal biš nešto izmežu nas i tako oda meni kaže može biti pošo sam veci praktički beet frendovi,ali moramo prvo biti psp mislim ono,još ona meni kaže psp,ja mislioa u sebi šta je to - nije valjda da se đoramo za psp,jer ja sam imao to i bilo je zabavno za igrati ali nije to bitno.I takoa mi dva mjseca izlazi i nakon štop  smo postali i psp uđemo mi u vezu da bi bili godinua dana i ostavi ona mene jer njoj treba prostora,i onda me frendzona i skroz do četvrtog razreda sam bio frendzonan i tako opet se speltajlti jednu subotu i proveli zajedno i malo više :D i onda opet praznina i sad prije 6 mjeseci opet smo polčeku biti zajedn i izašli iz frendgzona i tak sam ja sretan sad jer je mala sretan pa sam i ja.

Ponta moje priče je da se može izaći iz gfrenzona ako se pokuša,ne iz svakoga ali se može.

Izrazavanje, pravopis i gramatika R.I.P.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kriva tema.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 10:47 (dombak1608).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice