The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.485.383
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: The Friendzone Club
Extra protection kaže...

Ali je emocijalna i velika romantičarka, nije neka jeftina. Ugl vidit cemo{#}

Heh, vjeruj mi, u tvojoj situaciji veza bi samo pokvarila sve. Nek si ona ima dečka, al ak se rajca na tebe, ne čekaj ni trena.  {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

kako to da niko ne daje savjet da budete romanticni?bitchez love dat,imam plan za subotu kad se vratim s mora,zagrlit cu je,sapnut da mi je falila,pogledat ju u oci i reci joj da ne mogu bez nje i stalno mislim na nju,sta god da radim bilo bi ljepse kraj nje

nakon toga bi se trebala rastopit i {#}

ako ne upali idem tu stvar prodat nekoj drugoj ribi jos taj dan,ko zna,mozda upali {#}

jos neki trikovi:zagrlite ju odozada,dajte joj pusicu u vrat i sapnite joj da ju volite,poljubite ju u ruku...i nadajte se da voli romansu,meni ova moja stalno salje neke bjesne romanticne gifove...

battlelog:KICKASS_HR
17 godina
neaktivan
kurt kaže...

...

jos neki trikovi:zagrlite ju odozada,dajte joj pusicu u vrat i sapnite joj da ju volite,poljubite ju u ruku...i nadajte se da voli romansu,meni ova moja stalno salje neke bjesne romanticne gifove...

I nadajte se da se neće zbljuvat.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
kurt kaže...

...

I nadajte se da se neće zbljuvat.

samo sam cekao prvog {#}

16 godina
neaktivan
kurt kaže...

kako to da niko ne daje savjet da budete romanticni?bitchez love dat,imam plan za subotu kad se vratim s mora,zagrlit cu je,sapnut da mi je falila,pogledat ju u oci i reci joj da ne mogu bez nje i stalno mislim na nju,sta god da radim bilo bi ljepse kraj nje

nakon toga bi se trebala rastopit i {#}

ako ne upali idem tu stvar prodat nekoj drugoj ribi jos taj dan,ko zna,mozda upali {#}

1. ja tak nekaj nemrem ni izgovorit

2. da joj to velim pitala bi me jel sam nes ozbiljno bolestan

Ne rijeci,djela ;)

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

sve ovisi o tipu i godinama cure,14togodisnjakinja koja voli ovakav proljev,za nju i vise nego dobro,da je neka ozbiljnija i starija bi te stvarno pitala koji ti je..

16 godina
kurt kaže...

sve ovisi o tipu i godinama cure,14togodisnjakinja koja voli ovakav proljev,za nju i vise nego dobro,da je neka ozbiljnija i starija bi te stvarno pitala koji ti je..

ti lovis cure od 14 godina? imas isto tolko ili si pedofil?

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club
ovako ... ukratko cu vam ispricat

cura s kojom se dopisivam preko famoznog FB-a ima decka medutim stalno se dopisivamo i cak sam bio kod nje u u kaficu gdje radi na kavi i tak smo malo popricali (prvi put smo se vidjeli uzivo) i to ...

ona je u porukama prije rekla da sam joj prije bio zgodan i to .. sad mene zanima da ja probam nesto vise il da ju ostavim posto cura ima decka ...

PS: salje mi slike u inbox?

i da ne trazim neku vezu nego ... khm da u****
13 godina
neaktivan
nix2811 kaže...

cura s kojom se dopisivam preko famoznog FB-a ima decka medutim stalno se dopisivamo i cak sam bio kod nje u u kaficu gdje radi na kavi i tak smo malo popricali (prvi put smo se vidjeli uzivo) i to ...

ona je u porukama prije rekla da sam joj prije bio zgodan i to .. sad mene zanima da ja probam nesto vise il da ju ostavim posto cura ima decka ...

Nemozes gradit srecu na tudoj nesreci, pusti je. Ako prekinu onda pokusaj nakon nekog vremena.

16 godina
neaktivan
QuidZz kaže...
nix2811 kaže...

Nemozes gradit srecu na tudoj nesreci, pusti je. Ako prekinu onda pokusaj nakon nekog vremena.

Says who? huehuehue

13 godina
neaktivan
4ucker kaže...
QuidZz kaže...
nix2811 kaže...

Says who? huehuehue

ha gledaj, to ti se prije ili kasnije odbije od glavu vjeruj mi. 

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
QuidZz kaže...

Says who? huehuehue

Njezin dečko koji bi ti vrlo lako mog doć razbit zube :)

Can't find a better Jam!
13 godina
neaktivan
njezin decko je tetkica ... barem tak kazu ...
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pusti ljude ako im je lijepo, šta ih imaš jebat.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...
4ucker kaže...
QuidZz kaže...

Says who? huehuehue

Njezin dečko koji bi ti vrlo lako mog doć razbit zube :)

Ma "lako" za to, bit mog posta je da se nitko nece usrecit na tudoj nesreci.

nix2811 kaže...

Te "tetkice" su ti najzajebanije, prije ce ti "tetkica" prosut zube nego neki koji glumi bad-boya ( a zapravo se boji svoje sjene ).

Kao sta san reka, pusti je na miru, ako danas - sutra prekine onda mozes pokusat. Do tada ganjaj druge cure, imas jos riba u moru ;) 

16 godina
neaktivan
nix2811 kaže...

ne zvučiš mi nit ti nešto samouvjereno ^^

a i ona stara narodna kaže: Nec Hercules contra duos-nit Herkul (ne može) protiv dvojice (ak si me skužio šta ti hoću reći)

u svakom slučaju, piz*unski je nekom ukrast curu, i ak te neko klepi, zaslužio si.

Can't find a better Jam!
13 godina
neaktivan
pustam ribu .... idemo dalje :D
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
kurt kaže...

imam 14

btw nisu toliko lose,jesi vidio kurvice po fejsu?14 danas ko 17 prije dvadeset godina...

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

bgmi,odsad cu intenzivno pratit ovu temu {#}

01001010011001010110001001100101011011010010000001101111011011100110111101100111001000000111010001101011011011110010000001110000011100100110010101110110011011110110010001101001
15 godina
mar123 kaže...

paprika se puni dok je mlada {#}

I like trains
16 godina
kurt kaže...
mar123 kaže...
kurt kaže...

imam 14

btw nisu toliko lose,jesi vidio kurvice po fejsu?14 danas ko 17 prije dvadeset godina...

jesam li vidio kurvice po fejsu? pa sto cu s curicom od 14 godina, kupit joj barbiku? mislim, odvratno.

15 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...
u svakom slučaju, piz*unski je nekom ukrast curu, i ak te neko klepi, zaslužio si.

Ovo mi je najjače. 

"Ukrast curu" 

A što je ona u cijeloj toj priči? Fikus? Neživi objekt koji ne donosi odluke za sebe? Ako ti netko ukrade curu onda je ona htjela biti ukradena, i u biti imaš se više razloga ljutiti na žensku nego na lika. Ista je stvar i sa preljubom kada se prevareni ljuti na ljubavnika/ljubavnicu dok veselo zanemaruje činjenicu da za tango treba dvoje...

Da meni netko makne curu pred nosom radje bih doma lizao rane, nego išao glumiti nekog agresivca mlateći njenog novog dečka. Koji bi smisao tog premlačivanja trebao biti?

What Andy giveth, Bill taketh away.
13 godina
neaktivan

da u tome je problem ... nije problem u meni nego u njoj ...
On bi se trebo zapitat zasto ona flertuje ili izlazi sa drugim kad je s njim i vezi.

Znači problem je u njemu i u njoj a ne u nekome drugome (u ovom slucaju u meni). Nisam ja nista kriv kad je mala pala na mene, iako ima momka.

Edit: Moja greska :D hahahahha 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 13:44 (nix2811).
14 godina
nix2811 kaže...
On bi se trebo zapitat zasto ona flertuje ili izlazi sa drugim kad je s njim i vezi.

Znači problem je u njemu i u njoj a ne u nekome drugome (u ovom slucaju u meni). Nisam ja nista kriv kad je mala pala na mene, iako imam momka.

{#}

WordPress ❤
13 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
nix2811 kaže...

Znači problem je u njemu i u njoj a ne u nekome drugome (u ovom slucaju u meni). Nisam ja nista kriv kad je mala pala na mene, iako imam momka.

{#}

hahahhaha xD zezno sam se :D 

16 godina
neaktivan
nix2811 kaže...
 Nisam ja nista kriv kad je mala pala na mene, iako imam momka.

opa

lik je sam rekao da se dopisivao s njom i išao je vidjet u kavanu DOK JE ONA JOŠ U VEZI-znači svjesno je pristao na tu igru. 

da je pravi bi rekao "oprosti, ti imaš momka, (i ja imam momka :D ) i ne možemo se viđati dok je tako"

i to je jedino ispravno. fair play

pa o čemu mi pričamo!? lik pomaže u uništenju jedne veze-to je između njih, nek se međusobno razračunaju. nek se prekine veza, ali bez uplitanja tebe kao treće strane, pa radi šta hoćeš s njom.

u suprotnom ispadaš govnar, seronja.

ženska je kurva/kuja, ali jer si rekao da ne tražiš vezu nego jeb*činu nisam to spominjao prije. trebalo bi i njoj opalit jednu da se posloži u glavi.

svako ko se upletao u tuđu vezu i dobio po nosu, to je i zaslužio.

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 13:56 (Gunner_V).
15 godina
neaktivan
nix2811 kaže...

Nisam ja nista kriv kad je mala pala na mene, iako ima momka.

Ali svejedno nije baš neka fora svjesno pecati zauzetog komada. Ako se nisi baš zaljubio do ušiju i možeš se kontrolirati, zašto namjerno ulaziti u takvu situaciju? Ako inicijativa ne dolazi sa njene strane pusti i nju i njega na miru, dovoljno je riba u moru. U suprotnom otvaraš "konzervu crva" kako bi to ameri rekli.

What Andy giveth, Bill taketh away.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 14:12 (rustweaver).
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
kurt kaže...

efebofil*

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
nix2811 kaže...

Sam ti daj u****

Kad te nalupa njezin decko,morat cemo novu temu otvorit...

Gospodo, kako se nosite s teškim trenutcima u životu svakog muškarca - PMS-om?

Sve pokušavam da to prođe čim mirnije,al kao i uvijek ista s*anja...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 18:06 (zerocool12).
15 godina
The Friendzone Club

Posto je ova tema zanimljiva pa da ju pratim evo reci cu moje trenutno stanje, ovo da vam posluzi kao primjer da necete uvijek naletiti na odbijanje. Nisam bio bas u friendzonu ali s jednom curom sam bio stvarno ono jedan od boljih prijatelja stalno smo se druzili i tada mi je to bilo super i nisam imao neke osjecaje prema njoj, i onda smo bili na jednom putovanju i jednostavno sam se zaljubio u nju ali joj to nisam rekao, i tako proslo putovanje pricali smo na faceu malo i tako, i onda sam bio siguran da sam u friendzoni ali obratio sam se jednoj prijateljici i rekla je da nemam sta za izgubiti da joj to kazem da zelim nesto vise od prijateljstva i na kraju sam ti i ucinio i eto danas smo vec 3 mjeseca u lijepoj vezi a poslije mi je priznala da se i ona zaljubila u mene na tom putovanju...jednostavno ljudi samo recite sve sto mislite bez nekih igrica i okolisanja i sigurno ce vas jedna znati cijeniti i usreciti :)

prodajem steam account, pp za vise informacija
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice