ma gledaj, iskreno ako si u FZ i cura ti je najbolja frendica ovo ono, samo uradi ko ja, ne javljaj joj se i to je to, nikad ali NIKAD nemoj pisat frendici svaki dan ako ona se tebi ne udostoji napisati jednu je.enu poruku u inbox(FB) u tjednu onda samo pusti neka prođe ;)
Ma javi se ona meni svaki dan, al opet onaj osjećaj kad cijelo vrijeme misliš na nju i stalno njoj udovoljavaš i onda ona tebi kaže da si joj ko najbolji frend ili brat, pa dođe ti da se ubiješ... :(
ako ti se javlja ona onda znaj da misli na tebe i nemoj biti pi.ka
gledaj recimo primjer mene
upoznao sam je 2010 za vrijeme praznika, sviđala mi se i nekim cudom sam je zavolio(zvuci gej al istina) i tak je to trajalo do prosle godine negdje osmi mjesec
reko sta bude bude i pozovem ja nju lijepo u park kazem ju sta je i kako je i kaze ona sorry ovo ono nemoze to tak i od onda me lagano zaboli za nju iako jos osjecam nesto prema njoj
i sta sad? jebes ju vise joj se ne javljam nit nista a "tolko" sam joj znacio;)
na muci se poznaju junaci pa probaj, idi sa njom nekamo reci sta osjecas, budi romanticam, kupi svjecu, ponesi fotic il sta reci ajde da se uslikamo da te imam kraj sebe uvijek bla bla ak to ne uspije daj joj OD.jeb