Nervira me Luis Suarez (iz Ajaxa)
Što vas najviše nervira...
- poruka: 788
- |
- čitano: 103.279
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Nervira me kad netko ne zna razliku izmedu jel i jer, to sam primjetio u sve vise Hrvata, je8la vas vasa skola. Naučite osnovne stvari.
Nervira me kad mi na poslu ne jave da sam trebao ostati kuci i to saznam kad dodem na posao, btw vozio sam skoro sat vremena do na posao.
I sada sam zivcan za pop2dit, odo glamait
Djeca i djeca na ovom forumu.
nek si ti covjek..haha salim se ..
jel se djeca podrazumjeva sa 17g
Mene nervira kada nešto standardno platim, a dobijem kvalitetu ispod standarda.Kada prakticiram "koliko para toliko muzike", pa mi ne isporuče dovoljno muzike.Popizd.m na to.Skroz.
Nervira me kada nekome platim poštenu cijenu, pa moram stajati tom nekome iza dupeta da nešto ne shebe.Nerviraju me ljudi koji misle da ih se mora preplatiti barem 30 % više od prosjeka, da bi odradili solidan posao.Razumijem da ukoliko nekoga potplatiš da ćeš onda i dobiti uglavnom minimum, ako i toliko.No ako platiš neku srednju tržišnu cijenu, onda imaš pravo očekivati i nekakav standard.
Mene najnajviše nerviraju ljudi koji stavlja fake tj. lažne stari na you tube i na internet kao naprimjer lažne hakove s virusima
Mene najnajviše nerviraju ljudi koji stavlja fake tj. lažne stari na you tube i na internet kao naprimjer lažne hakove s virusima
A mene nerviraju ljudi koji traže te hackove s virusima po youtubeu
nervira me cod black ops lagg! :S
Nervira me sto sam jednom tipu napisao par sastava za hrvatski jezik, a on mi jos nije dao sestru.
Nervira me sto sam jednom tipu napisao par sastava za hrvatski jezik, a on mi jos nije dao sestru.
LOL
Nerviraju me lejm ljudi :)
Nervira me to što svaku večer kažem da ću ić u ponoć - 1 najkasnije, spavat, pa ostanem do 4 svaku večer.
I to što stara već 10 dana nije napravila pošten ručak, nego samo zbrljavi nešto.
i to što je mrak u pol 5 i što će padat snijeg za vikend
vjerojatno se ima problema i sve ostalo...
Mah...
Mene nervira to što se nema novca baš da si išta kupim...
Ajde nisam jedini...
Ajde nisam jedini...
Meni mama kaze da nisam normalan zbog toga...
ma sve je to prirodno... i to što ti mater kaže, i to što si takav...
Za mene postoji 12 ljudi u mom životu zasada... uža obitelj + moja cura + njena najuža... sve ostalo... iskreno nije mi važno...
ma sve je to prirodno... i to što ti mater kaže, i to što si takav...
Za mene postoji 12 ljudi u mom životu zasada... uža obitelj + moja cura + njena najuža... sve ostalo... iskreno nije mi važno...
a prijatelji ?
Želim im sreću, i sve dobro, i to je to od mješanja u njihov život...
nervira me to sta je hladno,ali sretan sam jer je poceo padati snijeg
U Karlovcu...
Samobor
da znam zbog čega se loše osjećam...
kad sam pisao post jako slabo je pado
sad bas jako tak da lako moguce da ce i u Zagrebu
mozda ce se cak i primit
evo i u zagrebu pada,ali me ne nervira
bemti snijeg...