Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.950
|
čitano: 8.013.213
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Pranja kaže...
Old Iggy kaže...

Uspoređuješ to dvoje? {#}

Meni je DCMM važniji od lige šampiona.

Je, samo time ne spadaš ni u 1% populacije. Na stranu što bar 99% informatičara nema pojma što je taj DCMM, ali jako dobro znaju što je liga prvaka.

17 godina
neaktivan

Sad će ti reći da bi tako razumio, valjda ga je zbunila riječ "šampiona".

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
16 godina
odjavljen
Old Iggy kaže...
Pranja kaže...
Old Iggy kaže...

Uspoređuješ to dvoje? {#}

Meni je DCMM važniji od lige šampiona.

Je, samo time ne spadaš ni u 1% populacije. Na stranu što bar 99% informatičara nema pojma što je taj DCMM, ali jako dobro znaju što je liga prvaka.

Mislim da bi svaki "informatičar" tvog profila i posla trebao znati što je DCMM i da mu bude mnogo važniji od Lige prvaka.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
odjavljen
Old Iggy kaže...

I opet kakve to veze ima? Nigdje ne stoji da ja MORAM pratiti vijesti koje me NE zanimaju.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
17 godina
Tonči kaže...

Mislim da bi svaki "informatičar" tvog profila i posla trebao znati što je DCMM i da mu bude mnogo važniji od Lige prvaka.

{#}

Pranja kaže...

I opet kakve to veze ima? Nigdje ne stoji da ja MORAM pratiti vijesti koje me NE zanimaju.

Nitko to ni ne govori.

16 godina
odjavljen

Pranja, why would you, at all, keep track of news related to stuff off the coast, rite tall poppie?

13 godina
odjavljen
Old Iggy kaže...

Nitko to ni ne govori.

Ma ne, jok.

@Tonči:

Ne podbadaj. Ja nisam informatičar. To što bi ti htio da su svi na toj tvojoj nižoj razini je tvoj problem.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
12 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Ajde ne serkaj ga.

Pa ne pratim ni ja Modnog Mačka, ali svejedno po portalima vidim neku vijest o tom momku {#} Ili ti imaš neki super-ultra-kul filter koji ti filtrira samo one vijesti koje ti želiš čitati?

Mogao si umjesto DCMM (vjerujem da je to ono neko modding natjecanje) napisati što znači to a ne praviti se tu pametan. Pa nije ni on tebi napisao da je na TV-u (što god to bilo) CL u uto i sri, a EL čet.

En ti EL...sjedim i pol sata buljim u to da skužim o čem pričaš. {#}

Oni i njihova Europska liga. Šta je falilo kupu UEFA...bar su svi znali o čemu se priča {#}

Pranja kaže...

Da,i? Pa informacije koje mi trebaju za ovu temu pronađem. Pa bar se u ovo doba mogu filtrirati informacije koje te zanimaju.

Ali u tome i je stvar što se ne mogu dovoljno dobro filtrirati, jer iz svakog čoška iskaću teme koje ne želiš. Od štrumpfova na omotu salame do faca političara i nogometaša na jumbo plakatima.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
13 godina
odjavljen

Fairy, al vidiš, za to treba i izaći iz kuće, zar ne?

17 godina
Pranja kaže...
Old Iggy kaže...

Nitko to ni ne govori.

Ma ne, jok.

Pa daj malo čitaj.

Nitko ne kaže "moraš znati". Kažu kako je normalno da ako se imalo krećeš okolo, skićeš portalima i slično bit ćeš zasut s milijun informacija o tome.

13 godina
odjavljen
Old Iggy kaže...

Pa daj malo čitaj.

Nitko ne kaže "moraš znati". Kažu kako je normalno da ako se imalo krećeš okolo, skićeš portalima i slično bit ćeš zasut s milijun informacija o tome.

Ali ja to ne radim, sunce mu žareno.

16 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Pranja, why would you, at all, keep track of news related to stuff off the coast, rite tall poppie?

Pranja kaže...

Ne podbadaj. Ja nisam informatičar. To što bi ti htio da su svi na toj tvojoj nižoj razini je tvoj problem.

Aussies never care for bizzo in euro stuff they don't give a heck 'bout. Why'd would ya? Cockies like me should be irrelevant, rite?

-

Sad bez zezancije: da, mislim da je okej da ni ne pratiš što te ne interesira. Ionako je veći dio medija smeće, čak i stručnih. O tome da su ovi "opće prakse" (tako ih ja zovem, ove što kapacitet podataka mjere "kao 10 MacBook Proa") posvemašnje gubljenje vremena, ne treba ni govoriti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 15:16 (Tonči).
17 godina
Pranja kaže...
Old Iggy kaže...

Pa daj malo čitaj.

Ali ja to ne radim, sunce mu žareno.

Sjediš 24/7 u sobi i na netu si samo na Bug forumu?

12 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Fairy, al vidiš, za to treba i izaći iz kuće, zar ne?

Pa i ne treba...dofuraju ti oni plakate, reklame i prospekte doma {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
17 godina
17 godina
neaktivan

Ček, još vam nije jasno da vas Pranjica vuče za nos?

Nema apsolutno nikakve šanse da s 20+ godina ne zna što je LP i za to nije važno da prati niti voli nogomet. Ne pratim ga niti volim ja, pa znam što je. Zna mi i cura, a na nogometne kanale ne okrećemo ni kad igra repka.

Daj se saberite. Glumi da bi ispao njuška jer tobože ne prati te gluposti i ne zna što je nogomet. On je intelektualno iznad toga i uopće poznavanje sporta u kojem 22 muškarca trče za jednom loptom mu je nepojmivo. Da su 22 lopte onda bi to bila druga priča, ovako...

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
16 godina
odjavljen

Sad kužiš i moj komentar? :)))

13 godina
odjavljen
Old Iggy kaže...

Ne baš 24/7, ali tako nekako. 

A sad ozbiljno, imam jako malo vremena da bi ga tratio na nezanimljive informacije.

ddarknessfairyy kaže...

Pa i ne treba...dofuraju ti oni plakate, reklame i prospekte doma {#}

Dobro je kad donesu, imam s čime potpalit vatru.

Ajde ako ništa, barem ima veze sa strukom.

13 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Ček, još vam nije jasno da vas Pranjica vuče za nos?

Nema apsolutno nikakve šanse da s 20+ godina ne zna što je LP i za to nije važno da prati niti voli nogomet. Ne pratim ga niti volim ja, pa znam što je. Zna mi i cura, a na nogometne kanale ne okrećemo ni kad igra repka.

Daj se saberite. Glumi da bi ispao njuška jer tobože ne prati te gluposti i ne zna što je nogomet. On je intelektualno iznad toga i uopće poznavanje sporta u kojem 22 muškarca trče za jednom loptom mu je nepojmivo. Da su 22 lopte onda bi to bila druga priča, ovako...

Zar te mama nije učila da nije lijepo biti zavidan?

17 godina
neaktivan

Ne, bila je prezauzeta učeći me o nogometu.

12 godina
neaktivan

don't feed the troll

13 godina
odjavljen
13 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Da, zato sad vrijeme provodiš igrajući igrice. {#}

13 godina
odjavljen
Pranja kaže...
Danny_HR kaže...

Moderno je biti gejmer! {#}{#}

17 godina
Tonči kaže...

Sad kužiš i moj komentar? :)))

Ma bilo mi je poznato, ali stalno me vuče na DCFM. {#}

Pranja kaže...
Old Iggy kaže...

Ne baš 24/7, ali tako nekako.

Ni' dobro. {#}

17 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Šta ćeš, nogomet to radi od ljudi.

12 godina
neaktivan
Pranja kaže...
r3bl kaže...

Ne pratim ni ja Ligu šampiona pa se ne pravim da nikad nisam čuo za nju. Osim ako živiš bez TV-a, ne pratiš vijesti na internetu, ne kupuješ novine, nemaš profile na socijalnim medijima i družiš se sa manje od 3 muške osobe, rekao bih sa popriličnom tačnošću da itekako znaš šta je u pitanju.

Pa ni ne pravim se. TV ne gledam, od vijesti na netu pratim samo ono što me zanima, novine ne kupujem, društvene mreže koristim u marketinške svrhe, a s prijateljima ne pričam o nogometu.

To što je tebi taj sport bitan, ne mora značiti da je svima. Evo, ti si sigurno čuo da je nedavno održan DCMM?

Ponavljam, ne pratim je ni ja, ali znam šta je. Ne pratiti sport je jedno. Praviti se da ne znaš šta je Liga šampiona, NBA liga ili nešto treće je sasvim druga stvar. Sinoć sam otišao na kavu sa curom i na TV-u u kafiću je bio prenos Lige šampiona. Dakle moraš biti potpuno odsječen od vanjskog svijeta i mozak ti funkcionisati potpuno drugačije od svih drugih da ne bi znao niti šta je ta liga ustvari. Da živimo u SAD-u, Africi, Kini... pa i nekako. Ali živjeti u Europi a ne znati ni šta je ta liga a imati bilo kakav oblik društvenog života je potpuno nemoguća misija.

DCMM pretpostavljam da je neka računarska konvencija i to samo po tome što si rekao da je DCMM nedavno održan, dakle nisam tražio po Google-u ili tako nešto. Nisam upoznat sa njom. Kao što su komentari poslije tog dokazali, rijetke osobe na ovom forumu su. Da si rekao BlackHat, DEF CON, HOPE ili nešto slično, pa i nekako bih te ozbiljno shvatio, ali upoređivati DCMM (šta god to bilo) sa Ligom šampiona nije baš dobar argument i zato ove tvoje komentare ne smatram nikako drugačije nego obično trollovanje.

13 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Šta ćeš, nogomet to radi od ljudi.

A gdje bi danas samo bio da te nije taj nogomet uništio.

17 godina
Pranja kaže...

A gdje bi danas samo bio da te nije taj nogomet uništio.

U Australiji igrajući tamo neki kriket? {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice