Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.316.373
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

@Diplomat šta smo mi Dalmatinci skrivili pa stalno kakiš?

Sad san bacija đir Spliton i vidija da većina ulica uopće nije očišcena. Ralice čiste samo 4-5 glavnih ulica, a po ovin manjim prolaze samo terenci ili se jebivjetri ko ja grudaju okolo.

Doma u Metkoviću je još gore, jedna jedina ulica je očišćena, i još jedna kojom je ralica došla, i to je sve. 

Ovakva situacija će bit par dana, i tako svako par godina i definitivno se ne isplati mjenjat ljetne gume radi 2 dana sniga.

17 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?

pa cuj, bura je je8ena... ne znam odakle si ali pretpostavljam gorski kotar? evo kod mene na pagu vec 3 dan puse bura, dva puta u dva dana je pao snijeg, smrznuo se i otopio tokom noci (zbog bure jel)... termostati pokazuju cca -1 do -3 i to je vjeruj mi i previse dok bura dere cca 100km/h (ne duva stalno, tu i tamo se malo zaleti). iz kuce ne izlazim, pas nece ni pisat ici van ako ja ne odem s njim.. vec 3 . dana samo spava po kaucu i di god stigne...

nije kaos ali hvala bogu nemam razloga izlazit vani.. osim psa natjerat da ide kenjat i pisat

edit: sad sam provirio kroz prozor i evo i treceg ovogodisnjeg snijega {#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 16:34 (skank666).
18 godina
zoharbizo kaže...

Evo bijelog Splita.Jedna moja slika cisto da vidite,haos.{#}

Ma sve je otišlo vrit do daske, u Splitu i na otocima zapalo bjelog prek svake mjere za to područje a u Zagrebu još ništa fučkaj ga. Tu kod nas to za sad izgleda ko da je neko, prosuo brasno po cesti sramota ovi gore na Nebu su totalno ponoreli na krivo mjesto su istovarili snjeg fučkaj ga.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
rambox kaže...
zoharbizo kaže...

Evo bijelog Splita.Jedna moja slika cisto da vidite,haos.{#}

Ma sve je otišlo vrit do daske, u Splitu i na otocima zapalo bjelog prek svake mjere za to područje a u Zagrebu još ništa fučkaj ga. Tu kod nas to za sad izgleda ko da je neko, prosuo brasno po cesti sramota ovi gore na Nebu su totalno ponoreli na krivo mjesto su istovarili snjeg fučkaj ga.{#}{#}

Hahhaa ajde doci ce i vama,nemajte straha.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
odjavljen
Sad jos ni struje nema... Foken hell!
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
18 godina

Juhuuuuu... pao snjeg u Splituuuuu :)

Sta se tice onog mamlaza Diplomata koji nema veze sa diplomacijom... let him be. Pokusao vozit. 20 centi snijega. Dosao do prve uzbrdice. Auto islo iz kontrasmjera. Stao. Nisam vise mogao krenuti. 

Jutros u 6 zovem sefa, kazem situacija je takva i takva... kaze sef, vrati se u krevet. Cijeli dan ebem mater bijelom govnu. Vise sam danas setao nego ikad.

Pozdrav iz snjezne Dalmacije. Svima osim diplomati.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
14 godina
odjavljen
Hvala Tomislave, dajte malo snijega u Zagreb. :/
15 godina

Tnakir kuda to setas po ST?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
18 godina
zoharbizo kaže...

Tnakir kuda to setas po ST?

Ciovo - Slatine.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
16 godina
neaktivan

Pa kad si vec oko snijega... ovako je to bilo baš u Splitu. Sutra ću malo biciklom ako ne zaledi {#}

Bar nisam morao pisat kolokvij iz Inžinjerske grafike :D

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan

u rijeci puše za podemonit, evo lovim se za zgrade noktima da me kojim slučajem nebi odnijelo u lenac ili još gore u 3 maj ~~shiver~~

18 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Sta se Splita i Kastela i autobusa tice, cujem da ne vozi na toj relaciji jer je jako "brdovito" {#}.

Ljubomora i zavist su grde stvari.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
(s)izgoreo kaže...

u rijeci puše za podemonit, evo lovim se za zgrade noktima da me kojim slučajem nebi odnijelo u lenac ili još gore u 3 maj ~~shiver~~

-čemu strah? Čujem da sLinić tamo spašava stvar.. pa, samo hrabro. :)

btw, jedna od pozitivnijih tema, koliko to u kontekstu može biti, hrvatska stvarnost, sporost sistema i 'kazna'.. ali barem nešto (vs. ništa).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 18:35 (ihush).
17 godina
neaktivan

Svasta kako nenormalno, pa vise snijega ima u Splitu nego u Montrealu! Koji Rofl, ovdje rade umjetni snijeg na okolnim brdima, a vi ga imate za izvoz :-D

Sjecam se da je pred mozda 3-4 godine kad sam bio u Puli za Novu, bila ista stvar... snijega ko u prici, nitko ne radi, svi hodaju ko po jajima a bageri za gradjevinu ciste snijeg s ulica. Komedija :-D

Sve je podivljalo :-D :-D

Set as I am in my ways and my arrogance, burden of proof tossed upon non-believers... You were my witness, my eyes, my evidence, Judith Marie, unconditional one...
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Tallahasee kaže...

Sta se Splita i Kastela i autobusa tice, cujem da ne vozi na toj relaciji jer je jako "brdovito" {#}.

Ljubomora i zavist su grde stvari.

WTF???????

"– Prometov autobus hitno treba doći i prevesti ljude. Ralica je prošla oko pet sati, na potezu između Kaštela i Splita nema uzbrdica, nema nijednog razloga što ne voze – ljutito je izjavio rano ujutro. No, nakon toga zajedno s čelnicima Prometa prošao je trasom linije broj 37 od Splita kroz Kaštela do Trogira te je najavio da će, čim se pospu glavni pravci, autobusi ipak krenuti." - gradonacelnik Kastela Josip Berket:

http://www.vecernji.hr/vijesti/split-paraliziran-pod-snijegom-kerum-proglasio-neradni-dan-clanak-373177 

Volim te baka ali ne vise od Medvescaka.
15 godina

A da nas dalmoši ne zahebavaju pa postaju fotke iz Finske i Norveške?

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina
neaktivan

Najbolji čovjek je onaj koji živi na Zavižanu i tamo provede cijelu zimu sam i još se mora svako jutro buditi u rano jutro (cc 3 - 5h ujutro, nisam siguran upotpunosti) kako bi izmjerio temperaturu, tlak, vlažnost zraka i slično i onda poslao taj izvještaj u Zagreb. A još kad se napada do par metara snijega pa mora izlaziti kroz prozor samo zbog tog mjerenja.

15 godina
mario.L_hr kaže...

A da nas dalmoši ne zahebavaju pa postaju fotke iz Finske i Norveške?

Oces koju sliku :D

15 godina
protjeran
15 godina
bruno11 kaže...

@Diplomat šta smo mi Dalmatinci skrivili pa stalno kakiš?

Sad san bacija đir Spliton i vidija da većina ulica uopće nije očišcena. Ralice čiste samo 4-5 glavnih ulica, a po ovin manjim prolaze samo terenci ili se jebivjetri ko ja grudaju okolo.

Doma u Metkoviću je još gore, jedna jedina ulica je očišćena, i još jedna kojom je ralica došla, i to je sve. 

Ovakva situacija će bit par dana, i tako svako par godina i definitivno se ne isplati mjenjat ljetne gume radi 2 dana sniga.

Kako ce sada Kerum na posao?? U njega Ferarri{#}...

16 godina
neaktivan

Daj Bože pa napadnu Iran, da im Ahmanđo zavalja jednu posred Tel Aviva.. Zanimljivo, SAD se boji unilateralnog sukoba, a financira ga, pomaže u logistici, pomaže čak i u operativi pošto su im razarači nikad bliže Iranu itd., ma tnakir uopće ne pretjeruje kad govori protiv SAD-a, nek oni i židovi prvi pokažu svoj nuklearni arsenal, zašto bi iranski bio prijetnja a američkožidovski kamilica i bebe?

Apsolutno sam na strani Irana u ovoj situaciji jer je više nego izvjesno i evidentno da se uspostavlja jedan novi svjetski poredak, točnije rečeno - nastavlja se uspostavljati, jer je SAD imao prste u ama baš svim arapskim svrgavanjima unazad par godina (wikileaks) i tom teroru jednostavno nema kraja.

Kao da nam se povijest sveti, zvuči morbidno i apsurdno, ali za sva zlodjela Hitlera spram Židova, potonji su uz SAD očito odlučili provesti istu politiku, ali na globalnoj što ekonomskoj, što političkoj pa i nekoj vojnoj razini..Zanimljivo, meni je osobno Holokaust najveća tragedija u povijesti čovječanstva, ali odgovarati novim? Koliko je civila stradalo samo u Afganistanu, Iraku, Libiji, u Siriji je na pomolu građanski rat, u Egiptu koliko je ljudi stradalo, sad evo i Iran se sprema na rat, koliko je civila stradalo u Palestini, pojasu Gaze?

Ma ja mogu biti ograničen, glup i ne znam što ali meni to nije slučajno. Jednostavno je presavršeno slučajno, da SAD ne može jednu jeb*nu godinu mirovati, da ne ratuje ili ne pomaže neki rat, pristrano i posve neobjektivno, isključivo gledajući svoju korist. Gade mi se.

Cemetary gates
17 godina
odjavljen

nista novog... ameri lijepo rasciscavaju podrucje oko izraela zbog dvije stvari, nafta i sigurnost izraela ali tu oni ne staju... raketni stit, gdje ih misle postavit? ceska, poljska i rumunjska, ne znam dali jos negdje.... zasto? po njima zbog iranskih raketa sahab V koje nemaju ni priblizno dovoljan domet da ugrozi bilo koji EU grad a kamoli SAD... uostalom nisu ni iranci toliko ludi da idu napadat nato saveznike ili bilo kog drugog i da zbog tog riskiraju gnjev bogova...

ameri su imali dogovor sa rusijom o razoruzavanju (S.T.A.R.T), ne postuju ga.... rusi su jedina kontramjera SAD-u i oni to znaju i zato razmjestaju te raketne stitove i grade baze oko rusije i kine... SAD kao jedina vojna i nuklearna sila (rusi imaju ccca 1500 komada a ameri cca 4500-5000 bojevnih glava ) "ima" namjeru dominirat svijetom...

rusi im, naravno, to ne dozvoljavaju i tu lezi sranje...

hladni rat zapravo nikad nije zavrsio i ovo gore ti je dokaz...

OFT: evo kakvo je vrijeme kod mene

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 11:42 (skank666).
16 godina
thedream kaže...

Daj Bože pa napadnu Iran, da im Ahmanđo zavalja jednu posred Tel Aviva..

Nafta, plin i male kite...stvari koje Iran osuđuju na sranja već gotovo jedno stoljeće.

Osim što "zapadu" treba ta nafta na kojoj Iran leži, a bome i plin, ne mogu si dopustiti stvaranje još jedne političke, ekonomske ili vojne sile na istoku, pogotovo kada postoji mogućnost da se ta sila "prelije" na arapski svijet (još nafte).

Ovo potonje teško je izvedivo samo zbog zadrtosti ljudskih mozgova i idiotne podjele u jednom vjerskom pravcu.

Što se Izraela tiče, oni su paranoični. Nije neka tajna da ih ne ne voli velik dio svijeta rekao bih, a pogotovo tamošnji susjedi. Nakon što su već izveli brzi napad na Iračko postrojenje, s razlogom, spremaju se na istu stvar sa Iranom, bez razloga.

Za razliku od Iraka, Iran nema nikakve vojne planove niti im puca kita za okolne zemlje. Razvijaju se i osiguravanjem energije samo bi ubrzali svoj rast.

Ima jedna "sitna" razlika ... Iračani su u vrijeme izraelskog rušenja postrojenja (francuskog btw) napadali Iran, a divni vođa bio im je vrlo inteligentan i smiren momak - Saddam

I koliko god biblijski zvučalo "neka ih napadnu, osvetit će se", ja zemlji koja nije nikoga napala u moderno vrijeme ne mogu poželjeti rat bilo kakve vrste. Pogotovo rat orkestriran od onih koji ih je*u sve te silne godine.

Zapravo je čudo da Iran pod svim tim priticscima i namještanjima nije završio poput Iraka.

Čekamo što će Kina reći {#}

18 godina
neaktivan

Povraća mi se od takvih sajtova (i ljudi) koji u svemu vide zavjeru. Još nekako mogu probaviti mišljenje da postoji teorija zavjere kojom se zgrću velike pare (primjerice, MOL i Fimi media), ali trošiti pare na koncentracijske logore samo zato što se američkoj vladi tako sprdnulo da zatvaraju neistomišljenike je apsurdno.

Na kraju će ispasti da ne možemo vjerovati ni susjedu, da trebamo živjeti pod staklenim zvonom, s doživotnom rezervom tunjevine u konzervama, zato što će američka vlada proizvesti potres snage 20 po Richteru da ukloni sve teroriste.

Paranoia is a bitch...

BTW, Operation Endgame nije akcija uklanjanja "pokretnih stranaca" i "potencijalnih terorista" kako to sugerira ovaj članak, već je to plan kojim se namjeravaju deportirati ilegalni imigranti. Dakle, ne želi ih se zadržati u SAD-u, želi ih se deportirati.

~~~ You know, half these gook whores are serving officers in the Vietcong. The other half have got TB. Be sure you only fuck the ones that cough. ~~~
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 14:30 (i_rambo_plache).
15 godina
protjeran

I meni se povraća od takvih ljudi i sajtova, ima ih dosta koji su opsjednuti time.

17 godina
neaktivan
thedream kaže...

Daj Bože pa napadnu Iran, da im Ahmanđo zavalja jednu posred Tel Aviva..

Da im zavalja jednu šta?? Nuclear? Non nuclear? Chemical? Ajmo jurišnici ,javljajte se u Pasdarane za dobrovoljce ,da branite pravednike! {#}

Da ,za sve su krivi Ameri ,treba njima par desetaka nuklearnih uvaljat ,jelda?!

skank666 kaže...

jedina vojna i nuklearna sila (rusi imaju ccca 1500 komada a ameri cca 4500-5000 bojevnih glava ) "ima" namjeru dominirat svijetom...

rusi im, naravno, to ne dozvoljavaju i tu lezi sranje...

Ajde ne kaki ,malo se informiraj prvo! KLIK

Rusima se živo je{#}e ,dok ima plina za prodaju ,bilo kome ,ne trebaju im ratovi!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
neaktivan

Neki su se pitali, da zašto se u Splitu ne vozi, ne ide na posao i sl. kad padne snig...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 23:55 (Šef).
14 godina
Šef kaže...

Neki su se pitali, da zašto se u Splitu ne vozi, ne ide na posao i sl. kad padne snig...

Barem ima dobrih ljudi koji pomažu. 

Jesu to tvoje snimke?

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV
14 godina
odjavljen

LOL za onu ophodnju cesta.

SK crew
17 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Šef kaže...

Barem ima dobrih ljudi koji pomažu.

Jesu to tvoje snimke?

Nisu moje.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice