Da li bi vi željeli da ste rođeni prije, tamo nekih 1965. kao ostali koji dođu
to iznositi na skoro svaki video nekog starijeg rock band -a, znate ono: I was borned in wrong time i tako...
Pa da li bi vi htjeli biti rođeni prije ili vam je sada lijepše ?
Imaš jedan zanimljiv film na tematiku toga što ljudi kažu "da sam rođen tada-i-tada" - Midnight in Paris - u principu su najvjerojatnije ljudi uvijek željeli da su rođeni ranije, u neko zanimljivije doba.
Tebi je to možda '65., ekipi iz tog doba možda je stoljeće prije... i tako u beskonačnost.
Da ne spominjem kako rijetko kad vidim da su igralista popunjena, vecinom su prazna, klinci sjede doma i drkaju po facebooku, igricama, pa nitko vise nebi sutnuo loptu vani.
Kad pročitam ovakvo nešto, poželim završiti svoj život.
To je isto kao da kažeš: "Djeca više ne izmišljaju kotače, sjećam se vremena kad bi tata i striko išli u lov, a mi ostali pravili vrčeve s geometrijskom ornamentikom oko vatre".
Ma na stranu sad to, ali izjava mu je potpuno pogrešna. Dapače, ja viđam prepuna igrališta i jako puno djece vani svakodnevno. Ništa manje nego što je bio slučaj s mojom generacijom. Dapače - i tada su postojali oni koji su vrijeme rađe provodili doma s legićima nego na igralištu s loptom.
---
Danas u 10:45 na radiju van-o-van neko kvazi sučeljavanje Kukuriku koalicije i Hadezea. Ako ništa bar će me zabavit na poslu. :) A možda dobijemo i materijala za tipkanje ovdje.