Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.551.810
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

A i kada je nađu,tj ako, teško da će dokazati da ju je baš on ubio jer tijelo će biti u raspadnutom stanju i neće moći pronaći nikakve dokaze gdje bi mogli dokazati da ju je baš on ubio.

Tako da bi čika šofer mogao uskoro i dalje voziti kamionček...

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
18 godina

Nije mi jasno kako se moroni od pandura nisu sjetili triangulirati njen mobitel. Sestre su rekle da su zvale na mobitel, da je mobitel zvonio i da se nitko nije javljao!?

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Pa napravili su to i otkrili gdje je telefon zadnji put bio aktivan. To je prvo što su radili.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
Pero Dinamit kaže...

Tako da bi čika šofer mogao uskoro i dalje voziti kamionček...

sve dok nekomu ne prekipi pa ga likvidiraju

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
16 godina
neaktivan

meni nije jasno da se državljanstva dijele šakom i kapom. ko kikiriki, kokice... pa čak i za njih se nešto plaća.

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
18 godina
protjeran

Šta je uopće bilo s onom britanskom firmom koja je tvrdila da može pomoći u pronalaženju cure?

Btw, ako ju ne pronađu, sumnjam da ga kod nas mogu optužiti za nešto, mogao bi ići u Srbiju odležati svoje - i meni se čini da ih sve je*e u mozak.

Nobody expects the Spanish inquisition!
18 godina

Evo malo čitamšto sve prolaze instruktori na vozačkom - cura se čudi kako to da se mora i nogama raditi dok voziš{#} I naravno položila je od prve.

Danas ima takvih budala na cestama da je to strašno, a i likovi ruše bez obzira kako ti odvozio, uvijek će ti naći neku grešku jer kako bi to bilo da svi prođu, onda ne moraju opet platiti polaganje 1000 novaca... Tako da znam slučaj gdje budala koji pojma nema voziti prođe, dok jedan napravi glupu grešku prema instruktoru (kao nije dovoljno pogledao mrtvi kut iako se okrenuo i gledao) i padne.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

Koliko se jos ocekuje da ce Domovinski rat i njegovi sudionici biti na grbaci drzave? Mislim na penzije, stanove, djeca, udovice i to? Zna li se koliko posto proracuna ide kao pomoc braniteljima?

Stvarno bi ti mozda dao najbolje rjesenje.... ajmo ih sad kad je gotovo sve sutnut u dupe i zaboravit. A kad je trebalo ekipa je ginula, a neki nos kopali u sigurnosti svoga doma daleko od fronte. To sto je svatko dobivao status branitelja to je druga prica, Jacina spacka. Ali jednom kad se napravi revizija braniteljskog registra, ljude koji su stvarno dali svoje najbolje godine, treba prvenstveno postivat i ne spominjat na ovako tupav nacin..... 

Nazi Punks - FUCK OFF!!!! \m/
18 godina
protjeran
magicmist kaže...

meni nije jasno da se državljanstva dijele šakom i kapom. ko kikiriki, kokice... pa čak i za njih se nešto plaća.

Pa dijelila su se otprilike baš tako, kod mene u Sl. Brodu su ljudi iz BiH tamo ranih devedesetih dobivali državljanstvo čak i ako nisu imali ikakve papire - sve za tada univerzalnu cijenu od ''sto maraka''

15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Evo malo čitamšto sve prolaze instruktori na vozačkom - cura se čudi kako to da se mora i nogama raditi dok voziš{#} I naravno položila je od prve.

Danas ima takvih budala na cestama da je to strašno, a i likovi ruše bez obzira kako ti odvozio, uvijek će ti naći neku grešku jer kako bi to bilo da svi prođu, onda ne moraju opet platiti polaganje 1000 novaca... Tako da znam slučaj gdje budala koji pojma nema voziti prođe, dok jedan napravi glupu grešku prema instruktoru (kao nije dovoljno pogledao mrtvi kut iako se okrenuo i gledao) i padne.

Zamisli kako je njima 1800 sati godišnje dok uce ljude voziti!!

Od kada je B kategorija 5700kn?

A ovo za okretanje mene nisu ucili. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 14:17 (Monopol).
17 godina
odjavljen
Pero Dinamit kaže...

Sad je 5700 kn??? Vau, odlično, taman upisujem. {#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
neaktivan
Nije 5700 ne brini se! :)
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
16 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...

Odma srusit bez mogucnosti za polaganje vozacke. Ajd bok, imao/la si priliku, to nije za tebe.... treba i ceste malo ocistit. Stvarno ima previse idiota za volanom.

18 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
tnakir kaže...

Koliko se jos ocekuje da ce Domovinski rat i njegovi sudionici biti na grbaci drzave? Mislim na penzije, stanove, djeca, udovice i to? Zna li se koliko posto proracuna ide kao pomoc braniteljima?

Stvarno bi ti mozda dao najbolje rjesenje.... ajmo ih sad kad je gotovo sve sutnut u dupe i zaboravit. A kad je trebalo ekipa je ginula, a neki nos kopali u sigurnosti svoga doma daleko od fronte. To sto je svatko dobivao status branitelja to je druga prica, Jacina spacka. Ali jednom kad se napravi revizija braniteljskog registra, ljude koji su stvarno dali svoje najbolje godine, treba prvenstveno postivat i ne spominjat na ovako tupav nacin..... 

Postoji niz mogućnosti između, zašto odmah u ekstrem (šutanje u dupe i zaboravljanje)? Prava trebaju biti jednaka - točka. Ja sam sa 11 godina nos kopao u skloništu i pišao u gaće kad su nas bombardirali, 9 mjeseci sam u vlažnom i mračnom prostoru ruminirao o tome kolika je mogućnost da baš moju zgradu pogodi ''krmača'' itd. Ispričavam se na eventualnoj patetici, no tako je bilo. Ne govorim da sam i ja zbog toga trebao imati neke posebne privilegije (npr lakši ili direktan upis na faks, prednost pri zapošljavanju), već o tome da se rat dogodio svima (što je logično za, jel, rat), a da su poslije rata išli raditi razliku pa su se neka prava dijelila po principu ''gdje si bio devedesprve''. Diranje u prava branitelja na krivi način može biti politički suicid, i tu jednostavno priča zapinje cijelo vrijeme. 

18 godina
neaktivan

Lako za osnovno polaganje vozačkog, treba uvesti obavezno ponavljanje vozačkog ispita svakih X godina.

18 godina
Tallahasee kaže...
tnakir kaže...

Samo sam pitao koliko dugo dobivaju novce. Nista drugo!

16 godina
protjeran
PsychoticBaklava kaže...
Postoji niz mogućnosti između, zašto odmah u ekstrem (šutanje u dupe i zaboravljanje)? Prava trebaju biti jednaka - točka. Ja sam sa 11 godina nos kopao u skloništu i pišao u gaće kad su nas bombardirali, 9 mjeseci sam u vlažnom i mračnom prostoru ruminirao o tome kolika je mogućnost da baš moju zgradu pogodi ''krmača'' itd. Ispričavam se na eventualnoj patetici, no tako je bilo. Ne govorim da sam i ja zbog toga trebao imati neke posebne privilegije (npr lakši ili direktan upis na faks, prednost pri zapošljavanju), već o tome da se rat dogodio svima (što je logično za, jel, rat), a da su poslije rata išli raditi razliku pa su se neka prava dijelila po principu ''gdje si bio devedesprve''. Diranje u prava branitelja na krivi način može biti politički suicid, i tu jednostavno priča zapinje cijelo vrijeme. 

Ali govorio sam iskljucivo o braniteljima, ne i o gradjanima. I branitelja nema 500 000 nego dosta manje i trebaju imat privilegije. Da, posebne privilegije.

16 godina
Tallahasee kaže...
Pero Dinamit kaže...

Odma srusit bez mogucnosti za polaganje vozacke. Ajd bok, imao/la si priliku, to nije za tebe.... treba i ceste malo ocistit. Stvarno ima previse idiota za volanom.

Zašto?

Pa ljudi idu u autoškolu da bi naučili vozit, stoga ako nauče te zadovolje kriterij zašto bi pali unatoč ogromnom lapsuzu na prvom satu?

Peace means I'm reloading my gun.
17 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Novce trebaju dobivati dok ne umru. Problem?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
18 godina
vexx5555 kaže...
tnakir kaže...

Nakon sto se ocisti zito od kukolja no problem.

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Lako za osnovno polaganje vozačkog, treba uvesti obavezno ponavljanje vozačkog ispita svakih X godina.

Mislim da bi rezultata dale i drastičnije kazne.

Cemetary gates
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
vexx5555 kaže...
tnakir kaže...

Nakon sto se ocisti zito od kukolja no problem.

a bu nigdar, to svi znamo.

HDZ = SDP
18 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Ali govorio sam iskljucivo o braniteljima, ne i o gradjanima. I branitelja nema 500 000 nego dosta manje i trebaju imat privilegije. Da, posebne privilegije.

Nije da se ne slažem u potpunosti, ali to je dosta složen problem, napravljeno je previše krivih koraka usput - privilegije su se dijelile i obiteljima (tako da je to usko povezano). 

16 godina
protjeran
ova država ko ona bivša. nepotizam sve u 16. imali smo 120 generala nakon domovinskog rata...
HDZ = SDP
18 godina

Moj kolega iz srednje je dobio stan na ciovu jer mu je stari bio branitelj i poginuo je u prometnoj u Trogiru. Eto ti pravde.

16 godina
protjeran
sirka666 kaže...

Zašto?

Pa ljudi idu u autoškolu da bi naučili vozit, stoga ako nauče te zadovolje kriterij zašto bi pali unatoč ogromnom lapsuzu na prvom satu?

A valjda zato jer u auto skolu ne idu djeca od 6 godina, vec mladji ljudi (ili stariji sve jedno) koji bi trebali imati neku elementarnu tehnicku kulturu. Dobro da nije pitala cemu sluzi volan.

15 godina
neaktivan

I onda zbog takvih budala ti nahebeš dok te lupe s neosiguranim autom.

R.I.P EnlightenedPhoenix 24.6.2011
18 godina
protjeran
thedream kaže...
Danny_HR kaže...

Mislim da bi rezultata dale i drastičnije kazne.

Koje su dosljedne i pravovremene, bez iznimke (idealno) - dok god se vozačima daje sloboda da misle kako neka pravila mogu sami prilagođavati (jer ih se ne kažnjava dovoljno), sigurnost u prometu se neće dovoljno ozbiljno shvaćati. Kod nas je normalno da nećeš propustit pješaka na baš svakoj zebri, tu i tamo propustiš i misliš da si ok (to se shvaća kao dobro djelo lol), famoznih 10% više od dozvoljenog koji su za neke 70-90km/h u zoni 50 i slično, te svi znaju bolje od znanstvenih dokaza da sa nekoliko pivi u sebi voziš jednako dobro (možda i bolje) kao i netko trijezan,...

18 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...

Zapravo su gori oni koji "sve znaju" i u auto školu dolaze kao "vrhunski i iskusni" vozači.

18 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Unworthy_For_Life kaže...

Zapravo su gori oni koji "sve znaju" i u auto školu dolaze kao "vrhunski i iskusni" vozači.

heh, onda u pravilu ''izrastu'' u specijalce koji ''znaju cestu'' itd

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice