Šta vas nervira u zivotu? zaključana tema

poruka: 1.552
|
čitano: 231.308
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Šta vas nervira u zivotu?
Ne biste tako govirili samo kada biste znali sto jedan sef ili poslovoda neke firme radi u Njemackoj.... evo ukratko, stari mi je tehnolog zavarivanja, radio u Njemackoj kao obicni takozvani "klosar" aka brusio cijevi, vario (ostali radnici koji nisu imali nikakvu skolu su isti posao radili i imali istu placu). Sef im je isto taj posao radio (podrazumijeva se u prljavom odijelu) bez obzira sto je zavrsio kojekakve skole i bio susnivac firme, sin mu je isto radio, a imao manju placu od mog starog. Pa eto, to sto je kod nas tako kako jest ne znaci da je i tamo negdje isto tako
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan
Šta vas nervira u zivotu?

trenutno me nervira sto se u ovo doba odrzava koncer Flamesa na koji ja nsm iso i  sto mi stari 2 mjeseca govorio da mogu na koncert i jos mi kartu kupio, i na kraju mi prekjučer kaze da nemogu, te nsm stigo ni kartu prodat {#}

skype: jajejaje23 xf: jajenaoko123 LotRO ingame: Crovoid BF:BC2 ingame [cro]MUgLY LoL ingame: croMUgLY
14 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...

I kad smo već na znakovlju, NATO je pod znakom mira napao Libiju. Meni samo odgovara ideja socijalizma, uzmeš jednomu daš svima.Tak imam 1 primjer, u selu spremaju kanalizaciju, i sad zato jer jedan vlasnik neda da se po njegovom PRIVATNOM vlasništvu kopa, 2000 ljudi neće dobiti kanalizaciju. I možemo ga poljubit u guzicu, a da je socijalizam država bi mu uzela i ko ga fućka.

ma ti si lud, koko ja znam, nato pomaze libiji da se brani od gadafija.

sto se tice kanlaizacije, primjer je super, takodjer je istina da socijalizam u teoriji funkcionira savrseno, ali ni jedan od ovih  ostalih 1999 ljudi takodjer nebio dao da se kopa po njegovom, kao sto nebi dao ni ti

i da, kad si zadnji put procito u novinama da je neko uhicen zbog velicanja komunistickih simbola, iako se svako malo negdje vide, a ako neko sam negdje napise U, odma dolazi policija, ovo, ono

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
15 godina
neaktivan

LJudi su se u ovoj državi zasitili ideologija.Iako one u samoj svojoj suštini nisu loše nego ih jednostavno pokvareni političari koriste kao običnu reklamu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan

..iritiraju me predivne cure sa istančanim ukusom za muziku ( Ceca, Dara Bubamara itd. ) i njihovo proser**nje po FB-u, to me eto u zadnje vrijeme izbacuje iz takta..kad ih gledaš, ne možeš prestati, kad vidiš pak šta pišu i šta slušaju, umlatio bi ih letvom.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

kad ih gledaš, ne možeš prestati

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
14 godina
thedream kaže...

..iritiraju me predivne cure sa istančanim ukusom za muziku ( Ceca, Dara Bubamara itd. ) i njihovo proser**nje po FB-u, to me eto u zadnje vrijeme izbacuje iz takta..kad ih gledaš, ne možeš prestati, kad vidiš pak šta pišu i šta slušaju, umlatio bi ih letvom.

Ma glavno da opsuju boga tu i tamo, napiju se vikendom, loše uče, puše, i da idu svake nedjelje u crkvu.

Skoči u vatru.
17 godina
neaktivan

nervira me što ne mogu ubiti nekog s ovog foruma i proć nekažnjeno - (mentalist)

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
16 godina
neaktivan
micho0305 kaže...

nervira me što ne mogu ubiti nekog s ovog foruma i proć nekažnjeno - (mentalist)

Hahah, a kad bi prošao nekažnjeno, onda bi išao zadaviti još par susjeda.. pa onda malo dalje. {#}

Ponekad i meni dođe. {#}

15 godina
protjeran
84737 kaže...
micho0305 kaže...

Hahah, a kad bi prošao nekažnjeno, onda bi išao zadaviti još par susjeda.. pa onda malo dalje. {#}

Ponekad i meni dođe. {#}

OMG pustite covjeka na miru..
Carb0n
16 godina
protjeran
micho0305 kaže...

A opet, nisi mi se usprotivio niti jednom.

I sada sjedim ovdje, noga preko noge, pijem čaj, u odjelu i osjećam se divno.

P.S.

Carbon, ja sam ljubitelj svojih mrzitelja (razmislite malo i znati ćete zašto).

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 15:16 (Mentalist).
16 godina

Mene nerviraju ovakva iživljavanja na djeci:

http://danas.net.hr/svijet/page/2011/06/21/0416006.html

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

haha. koja paljevina..a nitko nije pomislio da se to ne odnosi na tebe, već, recimo, kao da si ti to izjavio

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
16 godina
protjeran
micho0305 kaže...

haha. koja paljevina..a nitko nije pomislio da se to ne odnosi na tebe, već, recimo, kao da si ti to izjavio

Pomislio sam to drugo, naravno da jesam. Čak sam napisao nešto na to, ali obrisao zbog potrebe za čišćim i kraćim postom.

Ne mogu da se sjetim te izjave, sad je sigurno ne bih izgovorio, možda dok sam još bio mlad. Možda sam je i izgovorio.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
micho0305 kaže...

A opet, nisi mi se usprotivio niti jednom.

P.S.

Carbon, ja sam ljubitelj svojih mrzitelja (razmislite malo i znati ćete zašto).

Haters gonna rotate...

MIslim da sam jedan od rijetkih ljudi na ovom forumu koji su indiferentni prema tebi.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina

Nervira me kad hodam gradom i vidim fejs generaciju kako na svojim ajfonićima bulji u to čudo dok prelazi hebenu cestu, i onda još zastane da ne maši slovo. Pa nabio bi im taj mobitel nogom u usta.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan
apple fanboyi. stvarno. okupiti, zaposliti kao radnu snagu u sibiru i zabraniti razmnožavanje.
Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
16 godina

Nervira me što mi vrijeme prebrzo prolazi.

16 godina
neaktivan
CARBON kaže...
84737 kaže...
micho0305 kaže...

Ponekad i meni dođe. {#}

OMG pustite covjeka na miru..

Isprike članu MENTALIST!{#}

Protiv čovjeka ja nemam ništa...nikada nismo razmjenili niti jedan post.

Nego sam prokomentirao kako bi se lako pošlo daviti dalje, kad bi prvo prošlo nekažnjeno. Dođe to svakome :)

15 godina
neaktivan

nervira me ova mućka đubrad koja je dobila early acces to BF3 open beta {#}

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina

nervira me dinamo trenutno {#}

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
14 godina
neaktivan

Nervira me kad na forumu netko napravi thread tipa:
> vindouzi ne rade/program ne radi/ halp plox !!1! (umetni bilo koji emotikon)
> proguglam problem koji on/ona/ono? ima
> rješenje među prva tri rezultata 
> rješenja problema im se serviraju u threadu

Starlight Sunshine Buterfly Rainbow Pony
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 21:41 (WhiteShadow).
17 godina
captain_soap_McTawish kaže...

...kada radis nesto zanimljivo, u suprotnom sporo prolazi :S

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan

Što 90% mog razreda sluša cajke, a ja ne znam šta da radim s njima i još imaju onu bluetooth kuglu pa ih čuje cijela škola, a mene sram.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 15:33 (Defa.psd).
16 godina
lovac82 kaže...

...kada radis nesto zanimljivo, u suprotnom sporo prolazi :S

Mislio sam općenito. Danas sam drugi razred, a neako imam osjećaj kao da sam se još jučer upisivao u prvi.

Što sam stariji to mi godine sve brže i brže prolaze.:(

14 godina
neaktivan

kad uđeš u 20+ bit će još brže, a navodno nakon 30-te više ne stigneš brojat rođendane {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-tanks/96070.aspx?page=115&jumpto=2006738&sort=asc&view=flat
16 godina
xhopeon kaže...

kad uđeš u 20+ bit će još brže, a navodno nakon 30-te više ne stigneš brojat rođendane {#}

Do 60-ih si u warp 9.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
protjeran
Nerviraju me neki ljudi kad kažu:blago ti se, ne bi da je to tako teško, lako je tebi kad imaš dobre ocjene ili kad nešto neznam onda ti kaže: ˝Pa šta vi učite u toj školi?!˝.
˝Writing about music is like dancing about architecture.˝
16 godina
protjeran
Nem0 kaže...
Nerviraju me neki ljudi kad kažu:blago ti se, ne bi da je to tako teško, lako je tebi kad imaš dobre ocjene ili kad nešto neznam onda ti kaže: ˝Pa šta vi učite u toj školi?!˝.

Ljudi misle da se do dobrih ocjena dolazi tako, zahebancijom :/

Straight Edge
15 godina
neaktivan

Trenutno me nervira BF3 {#},i to što gubim živce radi neke igre koja je u beti {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice