- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čim vidim takve Koreanke, odma mi je bolje. :D
Neko je bio nostalgičan i nabio i7 i par (u vreme nastanka slike verovatno) top of the line Radeona u neko kung-fu kućište bez izduvnih ventilatora, poput onih koja su ovde bila popularna '90-ih (btw, primetite there I fixed it chipset cooler):
To niko nece taci jer ce mislit da je neko sranje =D
Steta sto ce ovo nauciti lopove da otvore kuciste i vide da li je to trik x)
text mora sadrzati sliku
al stvarno STO taj winrar trial period never ends?
nije da se bunim SVIDJA mi se jer netrebaju crackovi nego sta je fazon?
Ajd molim vas, kad stavljate već slike s 9gag-a koje smo već svi ionako vidjeli, barem izvucite neke zanimljive sa trending/vote stranice koje još nisu u hot :)))))
Ajd molim vas, kad stavljate već slike s 9gag-a koje smo već svi ionako vidjeli, barem izvucite neke zanimljive sa trending/vote stranice koje još nisu u hot :)))))
HEY GUYS
remember the days when 9gag wasactually meant for fun?
Govori u svoje ime pls... Ne visimo svi 24/7 na 9gagu pa da smo vidli sve slike...
koji vam je više? 9gag je tek nedavno postao popularan i već serete. Ko mala djeca, prosiš i dereš se za neku glupu igračku, kad ju dobiješ, ni 2 tjedna i već ideš na drugu. A ova završi negdje pod krevetom.
Hater's gonna hate I guess...
Kad već postaš onda usput ubaci i koju smiješnu sliku. I ne prduckaj u vezi 9gag-a jer eto ja ih nisam ni jedan jedini put posjetio i svoju dnevnu dozu smiješnih slika u potpunosti i isključivo dobivam u ovoj temi. Zato pusti ih nek stavljaju što god žele.
@poopy pic
ajme genijalna stvar, morate to dici svojoj isto kupiti. ono, kuzis, samo si to nabiju i seru genijalne oblike, pa ih kasnije oblikuju po svojoj volji i peku u pećnici.
a da ne spominjem ustedu na plastelinu.
Prijedlog: ako vec stavljate slike s 9gag-a, umjesto "tekst" ili "ova poruka mora sadrzavati tekst" ".." jednostavno napisite 9gag -> ako ste, naravno, slike preuzeli sa njega( da mi koji visimo na njemu 24/7 ne gledamo bezze opet)
hvala
Prijedlog: ako vec stavljate slike s 9gag-a, umjesto "tekst" ili "ova poruka mora sadrzavati tekst" ".." jednostavno napisite 9gag -> ako ste, naravno, slike preuzeli sa njega( da mi koji visimo na njemu 24/7 ne gledamo bezze opet)
hvala
1. pravilo BUG-a:
Nemoj nikad, ali baš nikad raditi pogodbe s forumašima 
hvala
cekaj i zasto ste mu sad dali TD???
mene isto zivciraju slike s 9gaga ali nemam nista protiv da ih stavljate kad neki ne vise na 9gagu i ne gledaju slike i ovo je bas dobra ideja da napisete 9gag :p
Ako ti se iz nekog razloga nesviđa slika lupni TD i goni dalje, što još vama pojedincima treba označavat slike? Bitch please.
1. veća.
Evo jedna EPIC!
napoleon nije umro u bitci.. i kakav je to retardirani test??
i na kojem to ispitu su ta pitanja? bulšit na entu
hvala
cekaj i zasto ste mu sad dali TD???
mene isto zivciraju slike s 9gaga ali nemam nista protiv da ih stavljate kad neki ne vise na 9gagu i ne gledaju slike i ovo je bas dobra ideja da napisete 9gag :p
daj prestanite vise jest ***** s tim 9gagom...svako ima pravo stavljat sta oce i pisat sta oce...kome smeta nek preskoci
sry za offtopic
[edited by Lazars Long]
Evo jedna EPIC!
napoleon nije umro u bitci.. i kakav je to retardirani test??
i na kojem to ispitu su ta pitanja? bulšit na entu
BOG DAJ MI SNAGE DA JA MOGU!!!
Sta vi nemate niti malo smisla za humor ili mi se samo cini?
Nemozete shvatit salu, neznam ja..stvarno
Tebi je to smiješno? Meni nije smiješno nešto što neobrazovani kreteni pokušavaju pokrijepiti humorom.
OT:
9gag kradu slike sa 4chan i prikazuju kao svoje.
9gag je na dnu meme foodchain-a
originalne meme slike poticu sa 4chan i neki ostalih mjesta.
9gag nemaju nista originalno, a i nisu tako smjesni.
Nije sve sa 4chana
a i ako jeste
9gag je filter
jer na 4 chan imaju svakakve gluposti.
9gag izdvaja samo meme
da nebude off