Roboti

poruka: 4
|
čitano: 807
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Roboti

Sad sam malo gledao nesto po netu pa naidjoh na Robosapiene pa sam onda u komentarima vidio za i-sobota.

Koliko su ti roboti stvarno dobri tj. jel cemu sluze osim sto hodaju?Jel ima ko iskustva s njima?

Koliko vidim moze ih se nauciti puno stvai!

http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
17 godina
neaktivan
Roboti

mislim da bi zenski roboti bili dobri za seksati, neznam treba probati, ali mislim da podmazivanje nije bas funkcionalno i efikasno Smijeh

Jahao sam pješice.
16 godina
odjavljen
RE: Roboti
Perkan777 kaže...

Sad sam malo gledao nesto po netu pa naidjoh na Robosapiene pa sam onda u komentarima vidio za i-sobota.

Koliko su ti roboti stvarno dobri tj. jel cemu sluze osim sto hodaju?Jel ima ko iskustva s njima?

Ja da sam na tvom mjestu ako kupuješ robota uze Lego Mindstorms NXT jer imaju definitivno puno više mogučnosti nego to. npr. ako znaš C možeš njihov orgilni program za prgramiranje robota neko grafičko smeće zamijniti C-om...

DEfinitifno bolji izbor od roboto koji hoda na daljinski...Koji zapravno i nije robot..

Pinky je zakon... I ♥ π
16 godina
protjeran
RE: Roboti
luka_cro kaže...

mislim da bi zenski roboti bili dobri za seksati, neznam treba probati, ali mislim da podmazivanje nije bas funkcionalno i efikasno Smijeh

Preporucam da nadjes radije humanoida!

bobica257 kaže...
Perkan777 kaže...

Ja da sam na tvom mjestu ako kupuješ robota uze Lego Mindstorms NXT jer imaju definitivno puno više mogučnosti nego to. npr. ako znaš C možeš njihov orgilni program za prgramiranje robota neko grafičko smeće zamijniti C-om...

DEfinitifno bolji izbor od roboto koji hoda na daljinski...Koji zapravno i nije robot..

Koliko sam vidio oni su dosta skupi?!

Sta imaju vise mogucnosti?U C-u neznam programirati ali moram nekako poceti programirati tj. krenuti uciti ali mi se cini nekako komplicirano.

http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice