Recesija,glad tajkuna za novcom i posljedice

poruka: 136
|
čitano: 33.783
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Najgore je onima s placama od 1000 eura i minusom od 3000 eura s ratom kredita za stan od naprimjer 500 eura. Takvi kad dobiju otkaz ako u 6 mjeseci ne nadju slicno placen posao propadnu, moraju djecu dat u dom pa lec na cestu i krepat. Bjezite iz Hrvatske dok jos imate para za kartu. Duzan covjek nije slobodan covjek nego rob...
17 godina
neaktivan

nigdje vise nije bajno, al HR bar ima dobru perspektivu, samo da se makne ova nagomilana posljeratna gamad sto cijedi porezne obveznike...

nego sta cemo mi iz BiH... jebe nas ko stigne, svak sebi vuce, a niko nista nema... zadnja rupa na svjetskoj svirali, a kamoli europskoj

16 godina
neaktivan
RE: Recesija,glad tajkuna za novcom i posljedice
Cerina15 kaže...

Mogla bi se hrvatska oporavit od krize. Imamo jako gospodarstvo u svim granama. Ali u industriji smo najbolji vidite kako se svaki dan se sve više ljudi zapošljava u novoizgrađenim tvornicama i obrtima. I kad pogledate još bolje školstvo. Može se i najsiromašniji građanin obrazovat na fakultetu. E pa naša država je "DOBRA" za malog čovjeka.

Može se i siromah obrazovati na fakultetima, prijatelju, gdje ti živiš, vidiš li što se događa, sjećaš li se nedavnih prosvjeda, po njima sirmašan građanin je samo sirova radna snaga i mjesto mu je na baušteli, te nikako ne zaslužuje pirliku da se obrazuje jer si je ne može priuštiti.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
17 godina
benito kaže...

nigdje vise nije bajno, al HR bar ima dobru perspektivu, samo da se makne ova nagomilana posljeratna gamad sto cijedi porezne obveznike...

nego sta cemo mi iz BiH... jebe nas ko stigne, svak sebi vuce, a niko nista nema... zadnja rupa na svjetskoj svirali, a kamoli europskoj

Zato je BiH seksualni raj - *ebe ko koga stigne.

Izlanuo se

Hrvati imaju državu, cjelovitu, jedinstvenu....

Šta mi imamo?

Ne možemo se dogovoriti oko *ebene himne, a kamoli oko države.

Tri člana predsjedništva, netreba više ništa govoriti.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Cerina15 kaže...

Mogla bi se hrvatska oporavit od krize. Imamo jako gospodarstvo u svim granama. Ali u industriji smo najbolji vidite kako se svaki dan se sve više ljudi zapošljava u novoizgrađenim tvornicama i obrtima. I kad pogledate još bolje školstvo. Može se i najsiromašniji građanin obrazovat na fakultetu. E pa naša država je "DOBRA" za malog čovjeka.

Može se i siromah obrazovati na fakultetima, prijatelju, gdje ti živiš, vidiš li što se događa, sjećaš li se nedavnih prosvjeda, po njima sirmašan građanin je samo sirova radna snaga i mjesto mu je na baušteli, te nikako ne zaslužuje pirliku da se obrazuje jer si je ne može priuštiti.

Pa z*ejebajen se kako ne svaćaš. oću reć da i siromašni čovik može bit talentiran u nećemu a nemože uspit jer nema love!

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 16:08 (Cerina15).
16 godina
neaktivan

...tajkuna je uvijek bilo i biti će ih,nema Sanadera ima Jadranka,a iza nje opet će biti netko...Lati se novog posla, ne nerviraj se mnogo jer (zapamti) PRAVDA NE POSTOJI...tu su ti opet mogućnosti napretka otvorene,...vidim da si  AMBICIOZAN,a uz to OBITELJ Ti je  NA PRVOM MJESTU...SRETNO i kažemti opet PRAVDA NE POSTOJI, nego samo VRIJEME, a ono brzo prolazi...SRETNO!!!

PC-microGURU
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 18:31 (pbabic).
15 godina
neaktivan

Pogledajte samo ovo:

http://www.24sata.hr/news/clanak/automobili-rade-satima-jer-ih-hlade-za-bahate-ministre/131551/?context=naslovnica&web_page_id=main_page

16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Pogledajte samo ovo:

http://www.24sata.hr/news/clanak/automobili-rade-satima-jer-ih-hlade-za-bahate-ministre/131551/?context=naslovnica&web_page_id=main_page

..da..ovo je dobar primjer bahatog i nerazumskog rasipanja novca,a od nas se očekuje da štedimo i "stegnemo remen"
..ali čak mislim da to nisu naredili političari,nego neki uvlakač iz osiguranja..

..u skladu s recesijom..svakako..Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 9:49 (seneka).
17 godina
neaktivan

Eh, LUXX:

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan

Ahahaha ovaj Žak Holodek to pjeva ja nevjerujem majko moja ROOOFLLL. Koji fail. Pjesma dno dna...

Sto se tice spota. Ma uzas, majko moja. Sta radi mrtva oporba. Na zadnjim izborima mi je u krajnjoj liniji bilo svejedno ko ce pobijedit. Jer tko god je trebo imat snaznu oporbu. A uz snaznu oporbu vlast bolje funkcionira. Balem bi tako trebalo bit. No sta radi naša oporba? Ništa. Svak svog konja za predsjednicku trku ima. Svaka oporbena stranka svoj program, svoje floskule svoje gluposti. I nakraju sta mi imamo ništa. Jer biraci HDZa su disciplinirani (kako uglavnom biva s strankama koje naginju na desno) i zato rade šta oce. Jer SDP & company su nesposobni išta napravit. Kad se sjetim onog prije izbora tko ce bit premijerski kandidat. Koja komedija...

Mislim da je komentiranje poteza trenutne vlasti bezveze. Manje više se svi slazemo. Al oporba mi isto tak odize zivac

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 17:24 (mislav_01).
17 godina
neaktivan

Prije nego napisem ovaj post, zelim reci da mi se sadasnja vlast gadi. Kad cujem Kosoricu postane mi zlo jer ni ona sama ne zna sta prica (npr. Pitanje: (umetni bilo sta), Odgovor (jadranka): "Mi radimo na rjesavanju tog problem, analizirali smo gdje se problem odvija, i ja sam sigurna da se taj problem nece povecavati i da ce odgovorni biti kaznjeni", par dana nakon toga problem se naravno poveca, a odgovorni se nikada ne pronadju).

Dakle, zelio sam reci da auti, satovi, benzin, vile i sve ostalo sto je nasa vlast kupila na racun gradjana NIJE krivo za krizu u kojoj se nalazimo. Slazem se da je nemorlano takve stvari kupovati u ovakvim vremenima, ali nismo u krizi zbog toga. U krizi smo zbog istih tih ljudi, ali ne zbog novca koji su potrosili na te "sitne" stvari, nego zbog puno veceg okretanja novca zbog kojeg nam se drzava raspada.

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan

nem anista od ovakve drzave, opet cemo nekom past pod kapu, iako je činjenica da ne znamo sami sobom gosopodariti i upravljati...dns mi rekla stara da zavrsim fakultet i nek idem iz ove drzave, kad si bolje razmislis, i nije neka astronomski mala sansa za to....Izlanuo se

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Prije nego napisem ovaj post, zelim reci da mi se sadasnja vlast gadi. Kad cujem Kosoricu postane mi zlo jer ni ona sama ne zna sta prica (npr. Pitanje: (umetni bilo sta), Odgovor (jadranka): "Mi radimo na rjesavanju tog problem, analizirali smo gdje se problem odvija, i ja sam sigurna da se taj problem nece povecavati i da ce odgovorni biti kaznjeni", par dana nakon toga problem se naravno poveca, a odgovorni se nikada ne pronadju).

LOL, istina. Prije mjesec dana su ju intervjuirali, točno tako odgovara na pitanja. Onda joj čovjek kaže da nije odgovorila na pitanje, a ona opet o nečem trećem trabunja. Nije joj se čovjek usudio drugi put reći da nije odgovorila na pitanje.

Normal's overrated!
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
benko kaže...

problem je i u nama ljudima, hrvatima, ne bunimo se, ne izalzimo na prosvjede, ne glasujemo.....

Tocno. Svi govore: ajmo na prosvjede a onda ih izadje samo 1000 a ostatak gleda ligu prvaka.

Kruha , igara i žuja i eto zato se mi ne bunimo. 90% Hrvata je važan nogomet a to što nam uzimaju pare i dižu cjene nema veze i dok budemo tako razmišljali nema budučnosti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2009 19:33 (zeroname).
16 godina
neaktivan
benito kaže...

Vama je bolje nego nama jer vas kontrolira UN i nemogu političari radit šta hoče nadam se da kod vas nema ovih kriznih poreza!Cool

15 godina
neaktivan

A šta ćemo, takva nam je država.

17 godina
zeroname kaže...
benito kaže...

Vama je bolje nego nama jer vas kontrolira UN i nemogu političari radit šta hoče nadam se da kod vas nema ovih kriznih poreza!Cool

Ha-Ha-Ha....

Koga kontrolira UN?

UN je kontrolirao i Srebrenicu, preciznije holandski kontigent pa sad obilježavamo genocid u Srebrenici....

Političari skoro pa rade što hoće, ali definitivno ne rade ono što bi trebali, a kriznih poreza, hmmmmm, od 95' imamo...

Sry na offtopicu...

Ontopic

Mene bi zanimalo samo ako Luxxu nije teško reći kolika mu ja bila plaća i kolika će mu biti plaća sada u Sokol Mariću...

Izvinjavam se ako previše zadirem u privatnost.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
17 godina
protjeran

plaća u Sokol Mariću

kliknite na NOVOSTI da vidite satnice

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan

Koja glazba na stranici Smijeh

17 godina
mislav_01 kaže...

Koja glazba na stranici Smijeh

Je, nema šamse da se Luxxu ne svidi, pogledaj naziv pjesme:

16 godina
neaktivan

Mi kao narod smo takvi da šutimo i jedemo govna. e sad nam daju još veću porciju + desert i opet papamo a i još ćemo. Stvar je u tome da smo totalno nesložni i svi njurgaju sami sa sobom i gledaju svoja posla a bune se jedino u svoja četiri zida i na nekom forumu i chatu itd...čovjek kao pojedinac teško da će šta napravit ali zamislite primjer da Biri Haribi ima firmu i da ispod sebe ima pedesetak zaposlenih. e sad oni se slože (većina) ajmo štrajkat i tražit povišice. Pa nismo idioti. Radimo za čovjeka i donosimo mu kruh i dobro od nas živi i bome si može to priuštit. zaštrajkaj par dana pa ćeš vidit kako će se Biri oznojit i dobro razmislit o toj povišici a nije lud da da otkaz ljudima koji su mu neophodni za posao i od kojih lijepo živi i ima mercedesiće i bmw-e. E ovako je bilo u jednoj njemačkoj firmi i ne samo jednoj nego u bilo kojoj u kojoj se ljudi nedaju više hebat. E pa tako i država. Guze nas sa svih strana i ne znaš sa koje strane će ti šta u d*pe doletit. E pa treba se bunit ko šta se bune i talijani i francuzi i ostali i rade ogromne prosvijede a bome im i pale. E pa ja mislim da bi trebali izletiti na ulice i napravit galamu oko svake teme koja nam šteti a ne doma sjedit i puštat dupe na raport i gledat kako repete stižu.

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
17 godina
neaktivan

U Hrvatskoj nema kruha. Ja već sad (sa 17 godina) razmišljam o odlasku van HR gdje radnika poštuju. Pogledajte samo kako se odnose prema radniku u Švicarskoj, Njemačkoj, Austriji, Češkoj...

Jest da je Hrvatska moja domovina i ono, otišao bi iz HR, ali brate, bolje to nego da cijeli život provedem na plaći od ~4'000 kn i da jedva preživljavam s penzijom.

U inozemstvu ljudi ne preživljavaju s mirovinom (kao u HR), nego ljudi dobivaju toliku mirovinu da mogu proputovati svijet. Nije ni čudo što su mirovine u HR niske kad mladi odlaze u inozemstvo.

Općenito je mentalitet kod nas u banani. Građani dopuštaju da se vlada z@jebava s njima. Treba izaći na ulice i svrgnuti vladu. Građani trebaju poduzeti inicijativu. Pa ima više siromašnih i srednje situiranih građana nego bogataša i političara u HR, dakle jači smo.

Samo ne, kako je neko rekao, puk radije sjedi doma i gleda ligu prvaka s pivom u ruci jamrajući kako vlada suxa! Nikome se ne da biti dio otpora. Svi misle da će netko drugi umjesto njih riješiti stvari.

Kod nas kao da cijeli narod čeka Mesiju da ih izbavi iz govana. E pa Mesija postoji samo u Bibliji, nitko neće sići s neba i riješiti stvar. Mi, građani, smo ti koji moramo reći dosta i pokazati zube!

Ali mi još uvijek čekamo spasitelja. I čekat ćemo ga dovijeka, s pognutom glavom za našim stolovima u uredima. Čekati dok dobivamo sramotnu plaću i dok se prema nama odnose kao prema stoki. Nije ni čudno što ima toliko korupcije u HR kad se može postati ili pravedni siromah ili bahati bogataš.

Jedan čovjek ne može napraviti razliku, ali grupa ljudi može! Zato, ako budu prosvijedi (a bit će ako se nešto ne promijeni) izađimo na ulice i recimo da je dosta!

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
17 godina
neaktivan

Ma mi smo u super poziciji. Dužni smo samo 150 milijardi kuna.. Pa to je ništa... :)

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
16 godina

LUXX pa kakve su novosti? ima li cega sto se tog posla tice i prebacivanja u sokol maric?

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

LUXX pa kakve su novosti? ima li cega sto se tog posla tice i prebacivanja u sokol maric?

u međuvremenu smo ukljucili sindikat.

Trebali su nam ili ponuditi isti ugovor sa istim pravima u sokolu ko u firmi ali nisu.

Ili otpremninu pa prelazak u sokol.

E pa pošto sokol to ne prihvaca da nam prava ostaju ista što bi za njih bio trošak, tražimo otpremninu od firme.

Vidjet cemo kud ce to još ici.

Uglavnom zasad ne prihvacamo ništa niti potpisujemo ništa.

Uglavnom još sam na bolovanju pa mi ionak nemogu ništa.

ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
protjeran

luxx

možda se i izborite za sebe...držim vam fige

ja danas

dobio mail od firme

kojoj sam se javio prije 2 mjeseca... neki interkor...iskreno, ne sjećam se za kaj sam tražio posao, jer je bilo davno

zakazan imam razgovor u četvrtak pa vam javim kak je proslo---da vidimo kaj sve recesija drma

15 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...

U Hrvatskoj nema kruha. Ja već sad (sa 17 godina) razmišljam o odlasku van HR gdje radnika poštuju.

Ja imam 14 godina i san mi je otici van Hrvatske i zaposliti se negdje i ljepo raditi i zarađivati a ne kao kod nas , izreka kaze bez motike nema kruha, a u Hrvatskoj to glasi i s motikom nema kruha.

17 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
i_rambo_plache kaže...

U Hrvatskoj nema kruha. Ja već sad (sa 17 godina) razmišljam o odlasku van HR gdje radnika poštuju.

Ja imam 14 godina i san mi je otici van Hrvatske i zaposliti se negdje i ljepo raditi i zarađivati a ne kao kod nas , izreka kaze bez motike nema kruha, a u Hrvatskoj to glasi i s motikom nema kruha.

Prema mojim saznanjima (možda sam u krivu) najbolje ti je odmah sada otići. Završi tamo školu, fakultet. I onda počni raditi u struci. Inače ćeš samo šljakati na baušteli.

Odi u Ameriku, završi fakultet i dobar posao ti je više nego zagarantiran.

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
17 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...
i_rambo_plache kaže...

u hrvatskoj kruha samo s vezom i rođom nekakvim...

il dobar kolega da je hercegovac il nekaj, oni se ugurali u sam vrh ... nađeš jednog/dva i evo posla

još se pokumuješ s njim, i možda napraivš wc za par stotina tisuca kuna

16 godina
protjeran
coder_ kaže...

Prema mojim saznanjima (možda sam u krivu) najbolje ti je odmah sada otići. Završi tamo školu, fakultet. I onda počni raditi u struci. Inače ćeš samo šljakati na baušteli.

Odi u Ameriku, završi fakultet i dobar posao ti je više nego zagarantiran.

može i ovdje završiti fax i lakše će dobiti zelenu kartu ali neka položi i ecdl da nebi došao u situciju da mu ne priznaju diplome

Sk8er Boi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice