Rc Autici

poruka: 19
|
čitano: 6.522
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Rc Autici

Bavi li se tko sa rc auticima na benzin?

16 godina
neaktivan
Re: Rc Autici
Trabant601 kaže...

Bavi li se tko sa rc auticima na benzin?

Ja sam se bavio elektro. Trenutno prodajem svoj model LINK

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
13 godina
neaktivan
Rc Autici

zakaj si prestao,ja sam bas kupio 1/5 benzinca hsp baju 25ccm

16 godina
neaktivan
Trabant601 kaže...

zakaj si prestao,ja sam bas kupio 1/5 benzinca hsp baju 25ccm

Dok sam bio u osnovnoj školi, išao sam u dom tehnike na automoderalare. Tamo smo dolazili subotom u 9. I kak je došla srednja, nisma više imo tolko vremena i prerano mi je dizat se subotom u 9. Odem sad tamo par puta godišnje...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
13 godina
neaktivan
Rc Autici

aha, ja nevolim elektro,pogotovo nitro,benzinci su najednostavniji,bice feste kad mi stigne moj ovaj..

13 godina
protjeran
Rc Autici

Ja taman prckam oko nekog auta i ugledao temu :D Izgubio sam daljinac od Rc-a na baterije,kako ga mogu programirat s nekim drugim?

13 godina
neaktivan
Ghettoblaster :) kaže...

Ja taman prckam oko nekog auta i ugledao temu :D Izgubio sam daljinac od Rc-a na baterije,kako ga mogu programirat s nekim drugim?

hm nemam pojma ja mislim da nemozes ako je jeftin daljinski,odnosno stanica

13 godina
protjeran
Rc Autici

Antenu sam ponovno zalemio,ima 16 mhz...Autic je nekakav dickijev mercedes (vodaphone racing)

EDIT:Ispod ima naljepnica na kojoj je recrieve kod (tak nest)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 18:48 (Ghettoblaster :)).
13 godina
neaktivan
Rc Autici

nes nis uspjet,treba ti novi resiver i stanica

13 godina
neaktivan
Rc Autici

Znam da je malo stara tema al kad sam nasao pa da kazem bavim se rc driftom tu kod nas i imam jedan model na prodaju tocnije poseban model naime YOKOMO  db type-c jedan od top brand nameova ako ne i najbolji ja odlazim u inozemstvo 20.7 pa ako netko hoce il ima nekoga dao bi ga po nezamislivoj cijeni jer mene je samo sasija kostala 230 eura :) a ovak bi ga dao za 1800 i jos se sve mozemo dogovorit full RTR -znaci pali vozi sve osim punjaca jer imam onaj visenamjenski doma kaj puni i batke i akumulatore a batka na njemu je 2s lipo 5000mah nju  takodjer dajem uz hrpu djelova od CS kita do 50/50 kita i originalnim motorom ,servom i escom od yokoma  evo slika da vidite stroj :ovaj perla zuti skyline r34 :) vozen samo u zatvorenom pa je izrazito ocuvan

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 14:20 (niks777).
17 godina
neaktivan

koji je to, db 5 ili ?

13 godina
neaktivan

http://www.rc-race-and-drift-japan.com/index.php?main_page=product_info&products_id=2178  dp 7 :) ja sam stavio b umjesto p isprika :) evo slika sasije  sa 3racingovim aktivnim coolerom :D ima CS kit narucen od yokoma i 50/50 kit koji dajem uz njega sa hrpom djelova od coolera do konektora za batke ,zupcanika itd :) slobodno pitate sve kaj treba tu sam stojim na raspolaganju za objasnit  a evo i video da vidite kak je to u hrv sa gopro kamerom trening 

17 godina
neaktivan

koji regler koristiš, ja imam lrp sxx StockSpec version 2 i lrp brushlles x20 6.5t 6100kv i 486watt-a na tamiya trf-u

13 godina
neaktivan

a zavisi imam ti ja toga puno sve zavisi od motora ak je brushless onda regler za njega ak je brushed onda regler za njega jer ak imas motor za vodu onda moras i regler mjenjat ,,al vidim da imas neke veze sa modelarstvom pa mislim da to znas a trenutno za moje potrebe  http://www.genkidoridori.com/index.php?main_page=product_info&cPath=11&products_id=1845&zenid=fa4e603c5010d1e061169588d5342e2f

13 godina
neaktivan
Rc Autici

jel vozis negdje ? trf 

13 godina
neaktivan
Rc Autici

Moze prodaja a moze i zamjena za xbox 360 sa kinectom il bez njega po mogucnosti sa valhalla cipom uz moju vasu nadoplatu evo samo kazem ako ima netko zainteresiran jer bi klincima doma uzeo xbox 360 tak i onak pa moze zamjena  ;)

17 godina
neaktivan
niks777 kaže...

jel vozis negdje ? trf 

vozim vani, drift vozim malo, imao sam za to xray-a za blokiranim difovima i big puley conversion za mjenjanje omjera, isto tako motor mount convertan naprijed i promjenjen most za dobivanje čim večeg kuta zakretanja, probao sam i sa žiroskopom ali je to na kraju za vozit dječja igra i nije mi zanimljivo. Gdje to vozite na snimki?

13 godina
neaktivan
Rc Autici

ahaaa..ekonomska skola velika gorica ili ti bakaric :) tu smo preko zime ili kad je vrijeme banana a imamo i jos mjesta od arena centra ..baumaxove garaze...city centra...CDC na micevcu..osnovna skola vukovina..+ jos odlasci u slo i tako :) ma ja sam imao i tt-01 i ta-05 i xraya i white wolfa koji kosta ko dragi kamen i nakraju mi je ostala yoka al kad idem sad van pa da mi ne ostane u hrv (na yoki je cs 1.50 i max kut podesen i nesto malo cambera za look :D uzivancija za vozit  i za pocetnike sam podesio cs jer nije preagresivan moze ga se svladat dok 50/50 meni je to ko za grip duplo lakse je vozit ak ne i troduplo i nema te realnosti dok CS ak savladas onda samo vjezba :D 

10 godina
neaktivan
Rc Autici

trebam pomoc oko rc autica imam 2 komada jedan sklopljeni i jedan koj nije imam  namjeru ih prodat al nemam pojma o njima jedino sta znam je da ide na metan i da je star jedno 3 godine mozda na njima nista ne pise koj je model tak da stvarno trebam pomoc imam 2 slike pa ako neko moze pomoc bio bi zahvalan

rc rc
ivan schetz
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 19:03 (schetz1986).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice