Putovanje u Belgiju

poruka: 8
|
čitano: 4.517
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Putovanje:Belgija

Pozdrav,

budući da putujem u Belgiju u 3mj.  pa ako netko ima iskustva molio bih za cijene javnog prijevoza u Brusselsu?

Slijećemo u Brussels Charleroi, budući da ima 50km do grada zanima me postoji li nekakav javni prijevoz do tamo i koji je najpovoljniji?

hvala

18 godina
Re: Putovanje:Belgija
mira88 kaže...

Pozdrav,

budući da putujem u Belgiju u 3mj.  pa ako netko ima iskustva molio bih za cijene javnog prijevoza u Brusselsu?

Slijećemo u Brussels Charleroi, budući da ima 50km do grada zanima me postoji li nekakav javni prijevoz do tamo i koji je najpovoljniji?

hvala

Vidi na web stranici same zračne luke, obično je detaljno objašnjeno.

15 godina
mira88 kaže...

Pozdrav,

hvala

Bio sam ja,bas u "Briselu" dok sam isao na F1.Sa aerodroma bi trebao vozit jedan autobus,karte su se kupovale na aerodromu.Ja sam isao rent-a-carom ,uzeo mali auto i rjesis se problema jer ti je cijela Belgija povezana autoputom.

Za cijene neznam,najbolje po internetu prosaraj jer ima dosta nacina prijevoza,a ako imas snage mozes i pjeske ako ti nije hotel daleko.

15 godina
neaktivan

Jesi bas sletio na ovu zračnu luku ili baš u Brussels?

15 godina

Bas u tu luku sa Ryanairom iz Venecije.

15 godina
neaktivan
Putovanje u Belgiju

ja sam nasao informaciju da je udaljenost te luke od centra Brusselsa oko 50 km, ako sam u krivu ispravi me :)

17 godina
mira88 kaže...

Pozdrav,

hvala

mira88 kaže...

Jesi bas sletio na ovu zračnu luku ili baš u Brussels?

mira88 kaže...

ja sam nasao informaciju da je udaljenost te luke od centra Brusselsa oko 50 km, ako sam u krivu ispravi me :)

Čitaj malo, pa to je već sve napisao {#}

Na forum.hr, podforum Turizam, tamo ima skoro o svakoj državi, turističkoj destinaciji sve detaljno opisano i objašnjeno.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
15 godina
Re: Putovanje u Belgiju
mira88 kaže...

Ima 40-ak min voznje(mozda i manje,ali kad sam ja bio,bila je gusta magla),puno je "dalja" od pravog aerodroma od Brussela.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice