Produljenje zimskih praznika?!

poruka: 133
|
čitano: 20.242
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Čestitke Rusima !! Naravano i Sanaderu za prvu pravu riječ u novoj godini

Produljit praznike !!

16 godina
neaktivan

Nadajte se nadajte al od toga ništa...:)

Cpu : Amd Athlon 4000+ Ram : 2 gb DDR2 ( 800mhz ) Kingmax HDD Seagate-Maxtor 160 gb Gainward Bliss 8800 gt 1 gb.. Mouse - Mx 518 Keyboard - G-15
17 godina
neaktivan
RE: Produljenje zimskih praznika?!
NoOne1 kaže...

Nadajte se nadajte al od toga ništa...:)

Pesimistu jedan,ccc
Mislim da je to itekako realna opcija, jbg, u Srbiji se već smrzavaju ljudi, nemamo mi tu plina za bacat da bi grijali škole
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

s obziron da rusija, siguran sam, neće nastaviti slati plin RH u cijelosti,

DA, škole će biti odgođene.

ALI:

-taj propušteni tjedan će biti nadoknađen pri završetku drugog polugodišta

-nastava će se odgoditi ISKLJUČIVO školama koje se griju na plin. Znači to mogu očekivati Zagrepčani, Osjećani (?) i još možda pokoji gradovi

For The Glory Of My Asshole!! http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina

Je se lipo grijat na struju, majko mila.  :)

Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
17 godina

Ma Rusi se tako bogate na plinu...i prošle godine su tako zatvorili ventil zbog Ukrajine, pa su ostale europske države ostale zakinute...Rusima može nadoći u glavu da zatvore sve ventile i kažu platite tu i tu cijenu ili ništa od plina...samo se nadam da neće produžiti praznike što se tiče mene, a za ostale bih htio da produže...još 4 dana do nastave (možda?)...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
17 godina

Lako je moguce ako se nastavi ovako da ce se produziti skola jer ovako i onako ove godine s obzirom na proslu zavrsava puno ranije(prosle god. cini mi se 20.6.). Meni pase da dovrsim zlocin i kaznu...

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
16 godina
neaktivan
autorov komentar
puma1400 kaže...

ALI:

-nastava će se odgoditi ISKLJUČIVO školama koje se griju na plin. Znači to mogu očekivati Zagrepčani, Osjećani (?) i još možda pokoji gradovi

Puli sigurno..
17 godina
neaktivan

nitko sretniji od mene, baš sam se nešto ulijenio, neee daaaa mi se ići u školuu, a i bilo bi pametno napisati maturu sad preko praznika, a još ni počeo nisam...

17 godina
neaktivan

Ja se samo pitam otkud autoru teme ta informacija. Sinoć nisam gledao vijesti, ali o tome nema ni riječi na internetu, ni na news portalima.

Inače, ovakve stvari se u današnjem svijetu ne bi trebale događati. Takve stvari treba srezati u korijenu, pa cijela Europa ovisi o plin(ovod)u iz Rusije.

A za one koji zahvaljuju Rusiji na nestašici plina - neće vam biti drago kad više ne bude grijanja pa ćete po doma hodati s jaknom i smrzavati se...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

ALI:

Može LINK gdje si to pročitao?
16 godina
neaktivan

Bilo je jucer ujutro na RTL-u, teletekst strana 133, pa i na njihovoj stranici, ali su malo kasnije popodne vec maknuli...

17 godina
neaktivan
evo meni stari javlja iz pouzdanik izvora da nece bit skole *_*
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Bilo je jucer ujutro na RTL-u, teletekst strana 133, pa i na njihovoj stranici, ali su malo kasnije popodne vec maknuli...

130 strana na TXT-u RTL-a je "Magazin" znači zanimljivosti, a ne vijesti. To što su tu vijest maknuli znači da se sve svodi na VEELIKO možda...

Danas je na TXT-u RTL-a, na strani 114 isto vijest gdje piše, citiram: "Ukoliko se situacija s plinom zakomplicira, moglo bi doći do produljenja školskih praznika."

Malo vjerojatno da će do produljenja zaista doći...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Je se lipo grijat na struju, majko mila.  :)

Tek na drva!    Namigiva
Вгикфмлщ Зщыфмфс
17 godina
UBIZEC cORPORATION kaže...
 :))
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan

@i_rambo_plache

Svakako je veliko mozda, a ja nisam ni jednom rekao da je to vijest, niti da je zanimljivost...

@UBIZEC cORPORATION

YAY!!!!! WOO!!!11 xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 13:01 (Proz0r).
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
  Super!!1 Nadam se da je to istina.
Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
16 godina
neaktivan

joj...zbilja mi se ne da ici u skolu...ali opet..mozda je bolje sada kada je hladno i jadno ici u skolu nego na toplo ljeto jedan tjedan dulje...ma svejedno mi je!Cool

16 godina
neaktivan
autorov komentar

Eto kao sto su ti rekli,imas gore navedene informacije.

17 godina
neaktivan

Gamer-gts kaže...
puma1400 kaže...

ALI:

takodjer VRLO pouzdani izvori...
Evo upravo mi javili: ukoliko se odgoda dogodi u Zagrebu i još nekim gradovima koji se griju na plin (pričam o školama, ne o zgradama), odredba o odgađanju početka nastave će se najverovatnije prenijeti na SVE škole u RH.

"cross your fingers" now
For The Glory Of My Asshole!! http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
16 godina
neaktivan
autorov komentar
puma1400 kaže...

Gamer-gts kaže...
puma1400 kaže...

ALI:

takodjer VRLO pouzdani izvori...
Evo upravo mi javili: ukoliko se odgoda dogodi u Zagrebu i još nekim gradovima koji se griju na plin (pričam o školama, ne o zgradama), odredba o odgađanju početka nastave će se najverovatnije prenijeti na SVE škole u RH.

"cross your fingers" now
 ma tako treba!
17 godina
neaktivan
ma za 10 godina necemo ni vode imat za pit sve ce to sanaderova bagra prodat!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

nitko sretniji od mene, baš sam se nešto ulijenio, neee daaaa mi se ići u školuu, a i bilo bi pametno napisati maturu sad preko praznika, a još ni počeo nisam...

hehe, ko da si jedini
Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
16 godina
neaktivan

Bilo je na vijestima Rusi ne daju plin navijam za njih.

Nevinašce

add me xfire >>> razvaljot
17 godina

nismo mi te sreće da nam odgode školu

fuck yeah
16 godina
neaktivan
fifiX kaže...

nismo mi te sreće da nam odgode školu

Think positive! Happy thoughts!! Smijeh
17 godina
neaktivan

I onda te baš užas strefi (kao i uvijek).

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
16 godina
neaktivan

A dobro, to istina je, ali ak tak razmisljas neces se ni malo proveselit :)

16 godina
neaktivan

Bas ce mi tesko to pasti. Tjedan dana vise na novoj konfi xD

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice