Čestitke Rusima !! Naravano i Sanaderu za prvu pravu riječ u novoj godini
Produljit praznike !!
Čestitke Rusima !! Naravano i Sanaderu za prvu pravu riječ u novoj godini
Produljit praznike !!
Nadajte se nadajte al od toga ništa...:)
Nadajte se nadajte al od toga ništa...:)
s obziron da rusija, siguran sam, neće nastaviti slati plin RH u cijelosti,
DA, škole će biti odgođene.
ALI:
-taj propušteni tjedan će biti nadoknađen pri završetku drugog polugodišta
-nastava će se odgoditi ISKLJUČIVO školama koje se griju na plin. Znači to mogu očekivati Zagrepčani, Osjećani (?) i još možda pokoji gradovi
Je se lipo grijat na struju, majko mila. :)
Ma Rusi se tako bogate na plinu...i prošle godine su tako zatvorili ventil zbog Ukrajine, pa su ostale europske države ostale zakinute...Rusima može nadoći u glavu da zatvore sve ventile i kažu platite tu i tu cijenu ili ništa od plina...samo se nadam da neće produžiti praznike što se tiče mene, a za ostale bih htio da produže...još 4 dana do nastave (možda?)...
Lako je moguce ako se nastavi ovako da ce se produziti skola jer ovako i onako ove godine s obzirom na proslu zavrsava puno ranije(prosle god. cini mi se 20.6.). Meni pase da dovrsim zlocin i kaznu...
ALI:
-nastava će se odgoditi ISKLJUČIVO školama koje se griju na plin. Znači to mogu očekivati Zagrepčani, Osjećani (?) i još možda pokoji gradovi
nitko sretniji od mene, baš sam se nešto ulijenio, neee daaaa mi se ići u školuu, a i bilo bi pametno napisati maturu sad preko praznika, a još ni počeo nisam...
Ja se samo pitam otkud autoru teme ta informacija. Sinoć nisam gledao vijesti, ali o tome nema ni riječi na internetu, ni na news portalima.
Inače, ovakve stvari se u današnjem svijetu ne bi trebale događati. Takve stvari treba srezati u korijenu, pa cijela Europa ovisi o plin(ovod)u iz Rusije.
A za one koji zahvaljuju Rusiji na nestašici plina - neće vam biti drago kad više ne bude grijanja pa ćete po doma hodati s jaknom i smrzavati se...
ALI:
Bilo je jucer ujutro na RTL-u, teletekst strana 133, pa i na njihovoj stranici, ali su malo kasnije popodne vec maknuli...
Bilo je jucer ujutro na RTL-u, teletekst strana 133, pa i na njihovoj stranici, ali su malo kasnije popodne vec maknuli...
Je se lipo grijat na struju, majko mila. :)
@i_rambo_plache
Svakako je veliko mozda, a ja nisam ni jednom rekao da je to vijest, niti da je zanimljivost...
@UBIZEC cORPORATION
YAY!!!!! WOO!!!11 xD
joj...zbilja mi se ne da ici u skolu...ali opet..mozda je bolje sada kada je hladno i jadno ici u skolu nego na toplo ljeto jedan tjedan dulje...ma svejedno mi je!
Eto kao sto su ti rekli,imas gore navedene informacije.
ALI:
ALI:
nitko sretniji od mene, baš sam se nešto ulijenio, neee daaaa mi se ići u školuu, a i bilo bi pametno napisati maturu sad preko praznika, a još ni počeo nisam...
Bilo je na vijestima Rusi ne daju plin navijam za njih.
nismo mi te sreće da nam odgode školu
nismo mi te sreće da nam odgode školu
I onda te baš užas strefi (kao i uvijek).
A dobro, to istina je, ali ak tak razmisljas neces se ni malo proveselit :)
Bas ce mi tesko to pasti. Tjedan dana vise na novoj konfi xD