Problem sa prodanom karticom HITNO
- poruka: 315
- |
- čitano: 52.724
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus

Ok ovdje je posto sad teski spam polaganini.. znam da svi ocekujemo da se vrati i da nam opise dojmove....
a ono za komp sam crk od smijeha... a dobro moj se pali jos brze linux je gore :P hahahah ali sv eu svemu jedan veliki LOL
AHAHAHAHAH pa ja cu se upisat od smija lik trazi za amd 3.2 X2 I 8800 Gt,3 gb ram 5000 KN????
za te novce se moze kupiti puno bolji komp.jedino kuciste dobro.
Napisao sam mu opaki, preopaki mail kao komentar na tu njegovu prodaju. Svatko sa malo mozga bi se nakon tog maila ozbiljno zabrinuo za sebe i za svoje mentalno stanje :D
AHAHAHAHAH pa ja cu se upisat od smija lik trazi za amd 3.2 X2 I 8800 Gt,3 gb ram 5000 KN????
za te novce se moze kupiti puno bolji komp.jedino kuciste dobro.
Tell me something I don't know
Imam exkluzivu, mislav je živ i zdrav, upravo sam pričao s njim na telefon

I'm a bit worried..
to je unaprijed snimljena poruka xD!!
ajde Sivko ,javi seeee...javi seee...
sve mi se čini da će se Sivko pofalit sa novom konfom...masterpis djelo dotičnog lika...
We want MOOAAAAAAARRRRRRR!!!!!!!!!!!!
Razbijas neku teoriju zavjere !!! Da ti nebi ja napravio model da ti dokazem da si u krivu!!!
Je*ate vrag dosao sam s posla umoran i htio tek toliko pogledat na komp da vidim kaj ima i na spavanac , kad ono buraz film jbt haha Sad ga je*i, zanima me kaj bude bilo, nista od spavanja :P
Mislave ak bude sra*a zovi, čevasi i bira se ne odbijaju hehe
Napisao sam mu opaki, preopaki mail kao komentar na tu njegovu prodaju. Svatko sa malo mozga bi se nakon tog maila ozbiljno zabrinuo za sebe i za svoje mentalno stanje :D
Postaj ovdje i cenzuriraj psovke :D
Dobro ljudi, pričao sam sa čovjekom prije sat vremena, živ je zdrav, i još uvijek mi duguje ram i cooler (to jest, treba otići po njih)
Ali dobro, sigurno će se opet razviti neka teorija, možda su ga čak zarobili i pod prisilom pištolja, nagovorili da mi se javi
A možda su ga čak oteli ..........
A jesi ti siguran da ti nije slagao preko telefona pod prisilom? Možda mu je ujko prislonio pištolj uz glavu, dok drugi iznosi stvari iz kuće.
Dobro ljudi, pričao sam sa čovjekom prije sat vremena, živ je zdrav, i još uvijek mi duguje ram i cooler (to jest, treba otići po njih)
Ali dobro, sigurno će se opet razviti neka teorija, možda su ga čak zarobili i pod prisilom pištolja, nagovorili da mi se javi
A možda su ga čak oteli ..........
Dobro, a sto je s karticom? Je doso lik?
Neznam, možda je došao navečer, jer on je dns cijeli dan po gradu, bio, tako da sumnjam da je došao...

Pazite se, pazite !
di mi je tepih crveni : D ? Covjece nemogu ni po ram na borongaj odma sta bilo. Poslao sam mu dana u 14 sati poruku
E nista od toga necu moci ni danas u 18. Dodi na mail da ti objasnim situaciju..... NE ODGOVARA
Iduca poruka u 3 30 Deniseee jesi ziv? NEODGOVARA.... iiiiiiiiiii
dolazi mi poruka od njega u 21:20
Ej sada sam dosao doma! Nisam imao ovaj mob! Daj probaj da sutra to rjesimo onda? Zvao sam te ne javljas se
MOJ odgovor j glasio
Nemoze.
Sad cekam da odgovori nazad
e ovako dragi ljudi sad ce me lik dodat za fejs reci cu mu da ode u bug company grupu pa molim SVI DA MU OBJASNITE STVAR MORA DA JE LUPAV MALO....
Owned :) Sada priča tek počinje. Čekamo nastavak :)
ma koje dodavanje an fejs daj to od*ebes kratkim postupkom... steras ga di mu je mejsto i ae bokkkk nema vise na finjaka
ma koje dodavanje an fejs daj to od*ebes kratkim postupkom... steras ga di mu je mejsto i ae bokkkk nema vise na finjaka
Ma da , kakav fejs to mi je zadnje kaj bi napravio....steraj to u 3pm i aj bok!
trenutan tijek razgovora.
JA
preko moba ces pisat ili sto... trebas na chat DOC
ON
na mobu sam.... pisat cu ti u inbox...
JA
ok nista, javi kad ces bit na netu kad mozes doc na chat
ON
cekaj pa u cemu je problem reci mi kada ces moc da dodjem da vidis da nece radit.... i to je to... i zakaj nemozes sutra to ti je pola sata posla...!!!!!!?
JA
zapravo neda mi se vise z**ebavat kosta si me jeb*nih zivaca i jucer i danas.
1. kartica je kod mene radila.
2. NISI htio doc ni istestirat te vidit dal je ispravna A forsao sam to kao predaleko ti, nisi ni dao da dodem do tebe s njom ni istestiram kod tebe.
3. kad sam ti donio kutiju nisi je NITI OTVORIO, nit pogledao dal je grafa nutra.
4. Ovo je za mene gotovo nemam ti vise sta objasnjavat.
trenutan tijek razgovora.
JA
preko moba ces pisat ili sto... trebas na chat DOC
ON
na mobu sam.... pisat cu ti u inbox...
JA
ok nista, javi kad ces bit na netu kad mozes doc na chat
ON
cekaj pa u cemu je problem reci mi kada ces moc da dodjem da vidis da nece radit.... i to je to... i zakaj nemozes sutra to ti je pola sata posla...!!!!!!?
JA
zapravo neda mi se vise z**ebavat kosta si me jeb*nih zivaca i jucer i danas.
1. kartica je kod mene radila.
2. NISI htio doc ni istestirat te vidit dal je ispravna A forsao sam to kao predaleko ti, nisi ni dao da dodem do tebe s njom ni istestiram kod tebe.
3. kad sam ti donio kutiju nisi je NITI OTVORIO, nit pogledao dal je grafa nutra.
4. Ovo je za mene gotovo nemam ti vise sta objasnjavat.
Aj daj još baš me znaim koji je taj lik LOL
ON
zato jer ti vjerujem... ti si rekao da ces doc ujutro do mene da testiras oko 8h da ces me zvat... !!! zvao si me u 11h da se nadjemo u pola 3... da ne mozes prije... nemoj se zaj*bavat samnom... ozbiljno ti kazem.. pokucat cu ti na vrata sa policijom... ja nisam ni vidio da je radila kod tebe...