Problem sa prebacivanjem filmova na USB

poruka: 5
|
čitano: 616
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Pozdrav. Imam problem prilikom prebacivanja filmova na USB od 16 GB. Naime pojavi mi se problem insert higher capacity, a obrisao sam sve sa USBa. Pomagajte
13 godina
odjavljen
Re: Problem sa prebacivanjem filmova na USB

Formatiraj USB u NTFS format ako ti je u fat32.

skorvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
16 godina
neaktivan
david25 kaže...
Pozdrav. Imam problem prilikom prebacivanja filmova na USB od 16 GB. Naime pojavi mi se problem insert higher capacity, a obrisao sam sve sa USBa. Pomagajte

Probaj ga formatirati kao NTFS ako ti je FAT32. Nemoj zaboraviti napraviti backup!

ZOTAC: Its Time to Play.
17 godina

File System. Ovisi što ciljani uređaj podržava (npr TV).. o njemu ovisi koji FS možeš koristiti, FAT/FAT32/NTFS/ext3..

ograničenje FAT32 je na 4GB filea, ako je to jedini podržan FS tad film/file (bilo što) moraš rascjepkati na dijelove koje će uređaj opet moći koristiti. Uobičajeno npr PVR reže na 1-2GB snimke itd.

-tako da odgovor što napraviti ovisi o cilju prenošenja (što taj uređaj može pročitati, kompatibilnost) jer na PCju sve može raditi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina
neaktivan
DmL kaže...

Probaj ga formatirati kao NTFS ako ti je FAT32. Nemoj zaboraviti napraviti backup!

Obično se usb sticku sroza brzina zapisivanja kad se formatira u NTFS. Možda je bolji izbor exFAT.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice