Dakle trebo bi odlemiti onaj utor za scart međutim to nikako nemogu a hitno mi je.
Imam samo lemilicu pa ako neko ima neku ideju kak to jel odlemim jedan pin odem to drugog ovaj se stvrdne
Dakle trebo bi odlemiti onaj utor za scart međutim to nikako nemogu a hitno mi je.
Imam samo lemilicu pa ako neko ima neku ideju kak to jel odlemim jedan pin odem to drugog ovaj se stvrdne
hmmmm...probaj nakon što jednog odlemiš malo ga pomaknuti...samo pazi oni su jako krhki nemoj ih puno pipkati
Probo sam malo izade ali se stvrdne pri kraju
Puno sreće s tim, ima oko 20 pinova, možda ćeš morat koristit automatsku vakuum pumpicu, ali ni to ne mora pomoć... Ima nekih metoda za skidanje elemenata sa puno pinova, samo se više ne sjećam gdje sam našao link...
Imam iskustva s time te sa skidaljem čipova pa ću ti reći iz svoga iskustva sve što ti treba jest lemilica sa oštrim i tankim vrhom , pinceta tanka i mali škripac ili veliki samopazi kako stišćeš te ako imaš lemilicu sa regulatorom temperature pojačaj ne baš na naj jače već blizu tome ili ako imaš ovu normalnu stavije 2 minuta više da se zagrije da bi to napravi nabrzake.
Evo još jedan zanimljiv alat, ovo ću si uskoro kupit pa javim kako radi.