Pa eto ekipa, vidim da nema slicna tema za ovo, pa me zanima kakve poklone sve kupovali djevojkama, gdje ste ih vodili, gdje ste proveli najlijepse trenutke itd itd... raspisite se, i usput dajte koju ideju
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti na informatičkom forumu praviš temu o curama i izlascima
odlicna tema, taman i ja muku mucim di cu sta cu. pogotovo oko poklona. ispuco sam vec sve jokere sto se tice parfema i ostalih đinđa koje uvijek prolaze. sta sad
odlicna tema, taman i ja muku mucim di cu sta cu. pogotovo oko poklona. ispuco sam vec sve jokere sto se tice parfema i ostalih đinđa koje uvijek prolaze. sta sad
prsten i klekni pred nju
prsten i klekni pred nju
bi ja al boli me koljeno..
E to je i mene mucilo, nikako da smislim nesto pametno... za 1 godisnjicu sam joj kupio swarovski lancic, a za rođendan guess sat... bozic se blizi a mene glava vec boli...
ma moja ima punu ladicu parfema, tih bling bling stvari isto ko u prici, a jos najgore sinoc se vozimo a ona meni "ajme nasla sam nesto super sta cu ti uzet hihihi" a meni u glavi "shit, im done"
Album/DVD koncerta omiljenog benda, omiljeni film na DVD-u ili blue rayu, ako voli neki strip možda, kupon za masažu, haltere, karte za neki koncert izvan države u nekom lijepom gradu...
Budite malo maštoviti, saznajte što voli
prsten i klekni pred nju
Prvo ona klekne pa tek onda on
Neznam jeste li primjetili, ali trenutno su odlicne cijene po Steamu, rasprodaja! :D

Album/DVD koncerta omiljenog benda, omiljeni film na DVD-u ili blue rayu, ako voli neki strip možda, kupon za masažu, haltere, karte za neki koncert izvan države u nekom lijepom gradu...
sumnjam da ce ju cd odusevit pogotovo u vrijeme kad kliknes youtube i sve ti je puno prakticnije. Strip hehe ova ti je dobra. za masažu se pobrinem ja a za haltere ona. koncert izvan države.. money, money, moneeey
ovo album/dvd benda ili omiljeni film, nekak mi se cini out-dated.. staromodno, ko jos kupuje dvd-e danas se sve moze naci na internetu, a ustalom... ne provodi bas puno vremena na laptopu, osim kad mora nes za skolu radit
ma za godisnjicu sam ju (uz lancic) vodio na playgroud, platio karte, hotel, klopu, cugu... ama bas sve, al stvar je u tome da joj tata bas i ne odobrava takve stvari( zato sto je kao premlada, ima 17) .... reko sam joj da idemo za novu godinu u pariz al odmah nakon sta sam joj to reko je ona meni rekla da joj tata nece dat hehe
Neznam jeste li primjetili, ali trenutno su odlicne cijene po Steamu, rasprodaja! :D
boli tebe ona stvar za cure, igrici su bolje, jel? :D
Krivo si shvatio post ;)

Krivo si shvatio post ;)
Ahaa, ti si mislio da ''njoj'' kupim igricu? pametan momak :D
Dosta vam je mašnica i malo mašte.
al obavezno za x64

Ajmo ekipa, bozic se blizi... dajte neke prijedloge :D
Neznam koliko ste stari, ali seksualno pomagalo uvijek pomogne. Ili da je odvedeš u swingerski klub . Ili na pivu. Ili još bolje na 3PPP, ili ti ga tri piva poslije posla.
Golf 7, lančić, sat, parfem, knjiga...
Ovisi o cijeni i o tome šta voli i čime se bavi. A to jedino ti znaš
Golf 7, lančić, sat, parfem, knjiga...
Ovisi o cijeni i o tome šta voli i čime se bavi. A to jedino ti znaš
Je, dobro da nisi rekao Vw polo wrc ili nekog poršea hahaha
govorimo opcenito o poklonima trenutno... ''univerzalnim''
Moja nijedna nije doživjela dva Božića, tako da nemam problema.
Uvijek kupim parfem. Al dobar parfem, bolje da ga ne kupiš nego da kupiš neko sranje u DM-u.