Podržavate li prosvjede za rušenje vlade? zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 6.432
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Podržavate li prosvjede za rušenje vlade?

Evo u ovoj temi recite svoje mišljenje o prosvjedima koji su glavna tema ovih dana. Prosvjedi su poceli 22.2 u 13 sati na Markovom trgu, organizator je Ivan Pernar koji je pozvao ljude preko Facebooka da dodu i podrže prosvjede za rušenje vlade Jadranke Kosor. Nakon toga su bili prosvjedi još i 24.2 u 18 sati , a sljedeci prosvjedi su se trebali odrzat u subotu(26.2).Ali Pernar je dobio zabranu pristupa Trgu  Bana Jelacica, Gornjem gradu... Tako da su prosvjedi premješteni za ponedjeljak.( za ovo nisam suguran, neki kazu da ce svejedno doci prosvjednici i u subotu-

Nakon izlaska iz pritvora, organizator jučerašnjeg prosvjeda u Zagrebu Ivan Pernar tportalu je kazao da "zbog zabrane neće biti sutrašnjeg prosvjeda, ali i da je umoran te da mu treba odmor nakon 22 sata provedena u pritvoru". Pernaru je na zagrebačkom Prekršajnom sudu izrečena zabrana približavanja Markovom trgu, Trgu bana Jelačića, Radićevoj ulici do Ilirskog trga, Tomićevoj i Mesničkoj ulici, a morat će zaobilaziti i dio od Streljačke ulice do ulice Tituša Brezovačkog. Dolazak u centar grada koštao bi ga 10.000 kuna kazne. Novi prosvjed uslijedit će u ponedjeljak, najavio je Pernar."

Osobno moje mišljenje je da podrzavam prosvjede, isto tako se slazem sa Ivanom Pernarom( ne bas u svemu, mlad je, ponekad previse agresivan ) i dolazim na sljedece

prosvjede! ( iako znam da je gotovo nemoguce ista napraviti, ali moramo probat, nemamo sta izgubit)

Video prije prosvjeda 24.2 http://www.ustream.tv/recorded/12905821#utm_campaign=www.facebook.com&utm_source=12905821&utm_medium=social

26.2 26.2
Razbit cu gitaru, crn je mrak ispunjava...
17 godina
neaktivan
Re: Podržavate li prosvjede za rušenje vlade?
Zar politika i na ovom forumu?

Nema li je dosta? svakih 15 min na tv-u, na svakom hebenom news portalu u RH i okolici?
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina

što je ne sviđa vam se mir vi biste revolucije i nerede,još par mjeseci i imate pravo da ih srušite glasovanjem

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Zar politika i na ovom forumu?

Nema li je dosta? svakih 15 min na tv-u, na svakom hebenom news portalu u RH i okolici?

uostalom, politika je pravilima zabranjena

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
protjeran

Imam vise stavova/pitanja:

• Nije me briga.
  • Dok je u tudjoj drzavi dobro je.
  • Jesu li to prosvjedi postali moda?
  • Jesu li svi prosvjedi gay parade?
Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
14 godina
protjeran

Nije da sam protiv vlade ili protiv prosvjeda,dapace,nasa vlada u necemo faila i to se vidi  iz daleka,ali sta ovaj mladic zeli pokazat je zelja za dokazivanjem i glupiranjem prosvjedima,jednostavno jos je mlad da bi ista poduzimao,a ako i bi,onda bi se to trebalo naveliko organizirat kao i oni sta su strajkali sa traktorima.Ovo je nista.

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
16 godina
neaktivan

{#} 

Recite sto hocete, ali meni je to sve smijesno... 

No, dobro, ajmo rec da ga podrzavam, vladu bi trebalo srusit...

Samo sto rusenjem Vlade nece se puno postici... Opet nas ceka isto sranje, samo u drugom pakovanju...

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
neaktivan

Moje mišljenje,  iskreno čudim se da nije i ranije počelo,tako nesto je i bilo za očekivati. Ljudima je prekipilo ne može se više ovako živijeti, ova vlada nas je uništila, a zatucani ljudi su je birali, ali sada je svima došlo preko glave..

Ja sam za rušenje ove vlade da se svi ali svi do jednoga izmjene i dodu ljudi koji su sposobni podići sve na noge pametni i obrazovani ljudi, neiskvareni.. Za Hrvatsku bez mita i korupcije....

Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu.svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način.
15 godina
neaktivan

Ne podrzavam. Kao i ostali prosvjedi u svijetu, glupost. 

Iza prosvjeda ili revolucije moraju stajati znanje i ideja koja ima dodir sa stvarnoscu. A nasi prosvjedi kao ni niciji drugi nemaju nista od toga. Jedini nacin na koji se nesta moze probati postici je legalnim i mirnim putem, mirnim prosvjedom, ili na izborima, sa jasnim definiranim i ostvarivim ciljevima. Nakon toga, idu stvari koje se sada desavaju, pokusaj rjesavanja problema silom.

Sta ovi zele, anarhiju? Bilo kakva demokracija je bolja od anarhije. Anarhija je glupost koju puse oni bez ili sa jako malo mozga u glavi (dobro mozda imaju i puno mozga ali ga ne koriste).

Ne znam koji su mi od prosvjednika gori, ovi sto sute i ni sami ne znaju sta bi, nego su izasli na ulice jer su eto nezadovoljni, ili ovi sto pale, razbijaju, i tuku se sa policajcima. 

Kada sam vidio i da se i navijaci pridruzuju prosvjedima, bilo mi je dosta prosvjeda.

No cak su i najbolji moguci prosvjedi, mirni, sa idejom,  u okviru sustava koji je izazvao probleme radi kojih se prosvjeduje. Sve je to nista, vrtimo se u krug.

Kada vidim da ljudi mirno prosvjeduju protiv Europske i slicnih unija, monetarnog sistema, politike velikih korporacija, i tako dalje, a imaju bolje rjesenje, e onda cu se i ja pridruziti prosvjedima.

16 godina
neaktivan

Nažalost da se išta može riješiti mirnim putem valjda bi se već riješilo, samo kod nas neide ništa milom već silom.. Pa neka vide da je prekipilo ljudima da ne mogu raditi od naroda budale....dok ljudi nemaju za kruh i život, Kosoricu  brine EU koja nam nista dobro nebi donjela....

Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu.svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 0:24 (Iwana).
15 godina
neaktivan

Rekao bi jedan moj profesor:

"Nigdje ljepše zemlje i nigdje goreg naroda."

Sam sam Hrvat iako doduše Hercegovac.Imam samo 17 godina i vjerovatno(čitaj sigurno) razumijem stanje zemlje više od tkz Vlade RH.

Po meni glavni problem ove naše države je upravo obitelj.Što će takozvani Direktor radije zaposliti svog rođaka sa SSS nego čovjeka sa VSS koji bi taj posao obavljao puno bolje i efikasnije.

Kad taj direktor ode,pobrinut će se da ostane u "familiji" tvrtka pa će doći nesposobni rođak.I što se dogodi?

Dobiješ da se jednu naftnu firmu INA dovede u minus i Podravku pred rub stečaja?!

Sam se brinem što će biti od ove države?Govorilo se da se ne odlazi iz BiH da se zadrže Hrvati unutra ali gle sad-baš mi se ne ide u vas!

Iako imam minimalističko poimanje svjeta te nemam iskustva kao vi ipak ćete se složiti samnom u onom gornjem paragrafu zar ne?

Lijep pozdrav iz sniježne Hercegovine :)

Xperia Sense Froyo 2.2.1 v1.010
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 0:47 (pandza94).
16 godina
Iwana kaže...

Moje mišljenje,  iskreno čudim se da nije i ranije počelo,tako nesto je i bilo za očekivati. Ljudima je prekipilo ne može se više ovako živijeti, ova vlada nas je uništila, a zatucani ljudi su je birali, ali sada je svima došlo preko glave..

Ja sam za rušenje ove vlade da se svi ali svi do jednoga izmjene i dodu ljudi koji su sposobni podići sve na noge pametni i obrazovani ljudi, neiskvareni.. Za Hrvatsku bez mita i korupcije....

- i ti si ju birala...

- pa bi netko drugi trebao doći i nešto napraviti (umjesto tebe?) uz par Cheovskih povika, kao da slušam Jacu, samo druga frizura.

Iwana kaže...

Nažalost da se išta može riješiti mirnim putem valjda bi se već riješilo, samo kod nas neide ništa milom već silom.. Pa neka vide da je prekipilo ljudima da ne mogu raditi od naroda budale....dok ljudi nemaju za kruh i život, Kosoricu  brine EU koja nam nista dobro nebi donjela....

- od svakog se može raditi budala, pogotovo od naroda dok si vlast..

- hmmm, to je neki mudar stav? Što, NE za EU? OK, Iwanu za premijerku!

fb i jogurt, katastrofa.

I jesmo ovce, šteta samo što nismo iOvce, Apple zna što radi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Zanimljiva tema , ako se dogodi da dođe do rušenje vlade i neka druga stranka dođe na vlast trebat će barem 10 godina da se izvučemo iz banane ! , nema ništa na brzinu . A što se tiće Ive Josipovića on je staložen i miran čovijek nikakve afere mu se ne prepisuju , mislim da bi trebao uvesti malo reda u saboru ( koliko je moguće ) a ne govorit trebalo bi ovako , tako bi bilo bolje .. to i Mi znamo .

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 0:44 (nixXxa).
16 godina
neaktivan

Ja sigurno ovo nisam birala, niti itko od mojih, ali to je kad nama kroje sudbinu i oni koji ovdje ne žive....

Pa da mi bi u EU, mi bi se mjerili sa Europom, a ne možemo sebi napraviti poštenu politiku.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice