Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.452.433
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pirotehnika P&O
hrčak kaže...

Hoće li doći do kraja ove godine

znam da je glupo pitanje ali

jel to znači da ako stranci dođu sa svojom jeftinijom pirotehnikom(možda i kvalitetnijom )ona će mirnovec i orion biti prisiljeni spuštati cijene?

Da, to je moc konkurencije. Ne mozes ti dizati svoje cjene samo tako ako konkurencija ima manje cijene i istu kvalitetu, a da si sam na trzistu mozes dizati do maximalne granice koju korisnici mogu placati.

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
12 godina
AxeAwesome kaže...
hrčak kaže...

Hoće li doći do kraja ove godine

znam da je glupo pitanje ali

jel to znači da ako stranci dođu sa svojom jeftinijom pirotehnikom(možda i kvalitetnijom )ona će mirnovec i orion biti prisiljeni spuštati cijene?

Pa isto kao sa strujom, HEP se usro i spustio cijene. Vjerujem (i nadam se!) da ce tako bit i sa pirotehnikom :D

Znam da je {#}

HEP se usro ali nije dizo cijene evo ja sam u najvišoj tarihi plaćam 900kn a onda mi se najjedanput podiglo na 970 kn i sada kako oni spuštaju cijene opet sam se vratio na staro 

12 godina
Pirotehnika P&O

Jel je jači grom ili zolja

13 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Jel je jači grom ili zolja

zolja po meni 

11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Jel mi moze neko dati predlog sta da kupim za docek 2014 godine? Na raspolagnju imam 400kn. Molim za neke predloge,hvala unapred.

12 godina
petardas kaže...

Jel mi moze neko dati predlog sta da kupim za docek 2014 godine? Na raspolagnju imam 400kn. Molim za neke predloge,hvala unapred.

Prvo pričekaj dok dođe nove petarde i cjenici a možda i nova konkurencija mirnovcu i orionu

11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

A da li je pametnije uzeti po dve kutije topovskog,granate,i kobre 11 ili uzeti vise kutija petardi 2 razreda?

12 godina
Pirotehnika P&O

Po meni je cobra 11 i granata neisplativo i smeće uzmite si tenkovski (8 komada 35 kn 2 razred) ili widow maker(40 kn 12 komada 3 razred)

ili zolja ili zenga ili grom

to su meni najbolje i najisplativije ali čekat ćemo nove

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 16:42 (hrčak).
14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

jel najjaca petarda na hrvatskom trzistu topovski udar??

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
11 godina
neaktivan

Po mom misljenju jeste, i ne verujem da je dinamitka jaca

14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

jel najjaca petarda na hrvatskom trzistu topovski udar??

Ne, najaca je megatron ima 130db zvuk, a u njenom rangu je ja mislim i granata ili nes slicno se zove.

12 godina
Pirotehnika P&O

Megatron  ima 119db a topovski 118db

11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Ja sam hteo da kupim ove godine 2 kutije kobre 11 al ipak nisam siguran posto sam cuo losih stvari o njoj,jel to istina i mozete li mi objasniti malo bolje kakva je,jel je do sad nisam koristio a ako je losa nisam voljan da dam 60 kn.

14 godina
neaktivan

Od petardi zelim samo, zenge i tenkovske. Tenskovske su naj bolje u 2 razredu, a petarde 3 razreda su mi stvarno skupe, zenge nisu lose. A raketa mislim nakupovati pa boli glava :D

12 godina
Pirotehnika P&O

Nemojte cobru 11

od 3 razreda je najisplativija widow maker 12 komada 40 kn malo jača od tenkovske ili ista

11 godina
neaktivan
77ari kaže...

Od petardi zelim samo, zenge i tenkovske. Tenskovske su naj bolje u 2 razredu, a petarde 3 razreda su mi stvarno skupe, zenge nisu lose. A raketa mislim nakupovati pa boli glava :D

Sto ne probas i neke rakete 3. razreda nije ti dosadno samo obicne rakete i petarde?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 20:24 (petardas).
11 godina
neaktivan

Od kad je widowmaker 3 razred?

12 godina
Pirotehnika P&O

Od njegova nastanka

11 godina
neaktivan

widowmaker je 2 razred.Ja kolko znam je 2 ja sam juce kupio jednu kutiju jorgetovog widowmakera i to je 2 razred a ne 3

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 20:26 (petardas).
12 godina
Pirotehnika P&O

Iz mirnovca je 3 razred

14 godina
neaktivan
petardas kaže...
77ari kaže...

Sto ne probas i neke rakete 3. razreda nije ti dosadno samo obicne rakete i petarde?

Rakete to vec moze i neki box 3 razreda, ali petarde su neisplative npr kazu window maker je 40 kn 12 komada a kosta kao tenkovska koja je skuplja?

Mislio sam uzeti naj bolje petarde 2 razreda 3 ak ima povoljno. A rakete naj bolje iz 2 tako i boxeve i nesto malo iz 3.

11 godina
neaktivan

Ne moguce je,mozda je klasa odnosno kvalitet baruta 3 a ne 3 razred to je nemoguce,pogotovo zato sto je mirnovecov widowmaker slabiji i od orionovog a od jorgetovog pogotovo.

14 godina
neaktivan
petardas kaže...

Ne moguce je,mozda je klasa odnosno kvalitet baruta 3 a ne 3 razred to je nemoguce,pogotovo zato sto je mirnovecov widowmaker slabiji i od orionovog a od jorgetovog pogotovo.

On je 3 razred pogledaj na stranicama. Ima ga u cjeniku u 3 razredu. 

http://www.mirnovec.hr/zabavna-pirotehnika/cjenik/

11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Mirnovecova crna udovica je previse slaba da bi bila 3 razred al ako tako pise ok, mada ja najvise koristim orion pirotehniku pa zato nisam najbolje informisan za mirnovec

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 20:39 (petardas).
12 godina
neaktivan
ispricavam se sto prekidam,imam par pitanja,kao prvo jel znate jel se moze negdje sada nabaviti petarde a drugo jel se mogu petarde prenjeti perko granice bih-hrvatska
11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Tek sad sam dobro procitao ja se izvinjavam crna udovica bas tako se zove je 2 razred a widowmaker je 3 nije isto ime

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 20:47 (petardas).
12 godina
Pirotehnika P&O

Ja sam rekao da widow maker pca ko tenkovska a za 5 kn više dobiš 4 komada a widow još i ima svjetlosni efekt

11 godina
neaktivan

Sad petarde mozes nabaviti samo tamo gde su im osale od prosle godine a novu turu i sveze petarde dobijaju sve prodavnice tek u decembru a petarde mozes preneti preko granice sto nebi mogao,par kutija nece nikom naskoditi

12 godina
neaktivan
Ode po mom gradu nikom nije nista ostalo,a i zabranjena je prodaja sada tako da...
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Imam 1200kn za petarde,namjeravam zeti ove godine brdo raketa i par vatrometa jer u mojem kraju se pucaju "maškule" tj. moj stic ih puca,MAŠKULA vam je željezni predmet težžak 5kg i napunjen barutom,i kada to pukne ozvanja u krgu 20km,nesmoje se pucati u bilizini naselja jer bi stakla popucala...Može jedan savjet?Kupio bih najvise zengi i zolji,e sada me zanima cega da vise uzmem?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice