Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.452.308
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pirotehnika P&O
FileFicho kaže...
Ljudi, dal dobro rokne Megatron ?

kakve sad veze ima kad je gotova pyro setona vidimo se za 11 mjeseci :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
FileFicho kaže...
Ljudi, dal dobro rokne Megatron ?

A ne ti si! :D

15 godina
Pirotehnika P&O

Da ja isto se odjavljujem sa ove teme i opet počinjem sa pitanjima u 11 mjesecu :D.

Suha krpa na dnu mora.....
12 godina
protjeran
Pirotehnika P&O

Ja i frend radimo vlastite dimne bombe i petarde u jačini cobre 6 i topovskog udara, a i jače...ugl. najslabija petarda ima 20-50g baruta, a najjača više od 100g. potrebni sastojci za izradu baruta su Kno3, sumpor, MgAl, a za dimnu Kno3 i šećer ili smjesa od voska, šećera i kno3. sljedeći tjedan dolazi video, a slike uskoro. za tijelo petarda koristimo prazne ostatke raketa iz boxa. izrada svoje petarde je puno jeftnija + može se staviti baruta kolko hoćeš, tak da biraš jačinu petarde. postupak izrade ovdje neće biti naveden iz sigurnosnih razloga i neću odgovarati za ničiju smrt, povrede, oštećenja i sl. priprema baruta je opasna, a cijeli postupak izrade je opasan. ugl. sastavili smo petardu prije par dana (nažalost nemamo video) al osjetio se slabiji udar, bili smo na daljini od 10m. nije bitna količina baruta u petardi, nego je bitan pritisak, znači ako je petarda čim bolje zatvorena, onda će jače roknuti.

ovo je petarda od samo 5g baruta 

a ova je od 10g 

P.S. ovo nije moj video, frendov je..a ova djeca koja vrište ko da ih netko kolje...njih zanemarite jer su dječica od 10-12god. Ako vam se sviđa bilo koji video subscribajte se jer uskoro dolazi više videa koji će biti snimani po danu..

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 13:26 (KISS).
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Šta vi želite sljedeće godine opljačkat banku s ovim. :D

12 godina
protjeran
Znalac111 kaže...

za sad nemamo sumpora, MgAl niti kno3..al uskoro ćemo nabaviti...zasad ima samo smjese za dimne bombe.. još moramo naći neku lokaciju da je sigurna od policije i ostale gamadi :) {#}  ugl. ima vremena još 11mj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 11:47 (KISS).
15 godina
neaktivan
KISS kaže...
Znalac111 kaže...

za sad nemamo sumpora, mgal niti kno3..al uskoro ćemo nabaviti...zasad ima samo smjese za dimne bombe..uskoro kreće izrada, pa bi mogli napraviti petardu od 200g a možda i više..snimat ćemo s samsungom galaxy S3, još moramo naći neku lokaciju da je sigurna od policije i ostale gamadi :) mogli bi roknuti jednu od 500g u bunkeru..pa da nas sve skupa zatrpa ili da srušimo neko manje drvo {#} ugl. ima vremena još 11mj.

Jel to vi dečki pucate po Zagrebu {#}

16 godina
neaktivan
KISS kaže...
Znalac111 kaže...

za sad nemamo sumpora, mgal niti kno3..al uskoro ćemo nabaviti...zasad ima samo smjese za dimne bombe..uskoro kreće izrada, pa bi mogli napraviti petardu od 200g a možda i više..snimat ćemo s samsungom galaxy S3, još moramo naći neku lokaciju da je sigurna od policije i ostale gamadi :) mogli bi roknuti jednu od 500g u bunkeru..pa da nas sve skupa zatrpa ili da srušimo neko manje drvo {#} ugl. ima vremena još 11mj.

vidim da se niste mogli strpit još 11mj...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vise-eksplozija-u-zapadnom-dijelu-zagreba-jedna-osoba-ozlijedjena-duge-cijevi-zatvorile-pola-grada/656513.aspx

"Tony Montana: You think you can take me? You need a fucking army if you gonna take me! "-
12 godina
protjeran
Jabulani kaže...
KISS kaže...
Znalac111 kaže...

Jel to vi dečki pucate po Zagrebu {#}

naravno, al ja nisam iz ZG-a. drugi put ćemo snimati s kvalitetnijim mobitelom, petarde će biti još brutalnije i naravno, sve će biti snimano po danu..

scorpiokillah kaže...
KISS kaže...
Znalac111 kaže...

vidim da se niste mogli strpit još 11mj...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vise-eksplozija-u-zapadnom-dijelu-zagreba-jedna-osoba-ozlijedjena-duge-cijevi-zatvorile-pola-grada/656513.aspx

{#} al nismo mi, nažalost

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Kolega mu na ispitivanju a on kući na kopmu :D

14 godina
neaktivan
KISS kaže...

Ja i frend radimo vlastite dimne bombe i petarde u jačini cobre 6 i topovskog udara, a i jače...ugl. najslabija petarda ima 20-50g baruta, a najjača više od 100g. potrebni sastojci za izradu baruta su Kno3, sumpor, MgAl, a za dimnu Kno3 i šećer ili smjesa od voska, šećera i kno3. sljedeći tjedan dolazi video, a slike uskoro. za tijelo petarda koristimo prazne ostatke raketa iz boxa. izrada svoje petarde je puno jeftnija + može se staviti baruta kolko hoćeš, tak da biraš jačinu petarde. postupak izrade ovdje neće biti naveden iz sigurnosnih razloga i neću odgovarati za ničiju smrt, povrede, oštećenja i sl. priprema baruta je opasna, a cijeli postupak izrade je opasan. ugl. sastavili smo petardu prije par dana (nažalost nemamo video) al osjetio se slabiji udar, bili smo na daljini od 10m. nije bitna količina baruta u petardi, nego je bitan pritisak, znači ako je petarda čim bolje zatvorena, onda će jače roknuti.

ovo je petarda od samo 5g baruta 

a ova je od 10g 

P.S. ovo nije moj video, frendov je..a ova djeca koja vrište ko da ih netko kolje...njih zanemarite jer su dječica od 10-12god. Ako vam se sviđa bilo koji video subscribajte se jer uskoro dolazi više videa koji će biti snimani po danu..

Od kuda nabavljaš kemikalije. Ja bi sebi isto htio napraviti ali od kalij perklorata i aluminija u prahu.

12 godina
protjeran
Pirotehnika P&O

@carmack 

Izvoli

http://piroshop.webs.com/

http://kemikalije.webs.com/

Likovi su iz Zagreba, pazi s kemikalijama...ako ćeš raditi sa sumporom i kalijevim nitratom (KNO3) onda ti umjesto folije u prahu preporučam magnalij (MgAl)..

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 17:12 (KISS).
12 godina
protjeran
Pirotehnika P&O

Evo jedne od 20g {#}. Ova rokne malo žešće od ostalih i napravi veliku rupu.

edit: ispravni link se nalazi na zadnjem postu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 15:22 (KISS).
13 godina
neaktivan
KISS kaže...

Evo jedne od 20g {#}. Ova rokne malo žešće od ostalih i napravi veliku rupu.

"Korisnik je uklonio ovaj videozapis." {#}

12 godina
protjeran
Pirotehnika P&O

Ova od 20g (bolja kvaliteta)

I od 30g (ova je malo brutalnija)

Cobra 6 (nije homemade)

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 10:59 (KISS).
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

jos malo i sezona pocinje hahaha :D

12 godina
Pirotehnika P&O

Jel već sastavljate popise

13 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Jel već sastavljate popise

ja sam kreno haha, al tek ce bit pravi kad cjenik izade :)

12 godina
Pirotehnika P&O

Ja sam počeo od oka 

da starci mogu računati koliko mi love treba za 12 mjesec

14 godina
neaktivan

Prošle sezone je cjenik bio super nadam se da bude i ove :D

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

ove godine dolaze novi proizvodi iz mirnovca opet :D

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Ove godine cu se vise "napaliti" na vatromet i rakete ahhaha,ali Magnum xxl,Zenge,Zolje,Velika Mega sve to ide opet u moj set :P

12 godina
Pirotehnika P&O

Jel ima neko cjenik od švercera

hvala

16 godina
Pirotehnika P&O

Pitanje 
Za li netko gdje bi se dalo u zagrebu kupiti one lampione letece.  

EDIT: Njuskalo moj dobar drugar ( 30kn/kom )

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 11:59 (GRDI-146).
14 godina
neaktivan

Sjecate se sad je prosle ogdine bilo nesto kao da budu dosli i europski pirotehnicari u HR? Pa da bi cjene mirnovca i oriona morale biti jeftinije jer drugu budu davali jeftiniju robu.

12 godina
77ari kaže...

Sjecate se sad je prosle ogdine bilo nesto kao da budu dosli i europski pirotehnicari u HR? Pa da bi cjene mirnovca i oriona morale biti jeftinije jer drugu budu davali jeftiniju robu.

Jel budu došli ili se to samo "pričalo"

14 godina
neaktivan
hrčak kaže...
77ari kaže...

Jel budu došli ili se to samo "pričalo"

Neki su tvrdili da budu došli, a neki su rekli možda dođu. Tako da ne znam, ali volio bi da dođu.

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

reko je onaj na stranici mirnovca da ce doc :D

12 godina
Pirotehnika P&O

Hoće li doći do kraja ove godine

znam da je glupo pitanje ali

jel to znači da ako stranci dođu sa svojom jeftinijom pirotehnikom(možda i kvalitetnijom )ona će mirnovec i orion biti prisiljeni spuštati cijene?

13 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Hoće li doći do kraja ove godine

znam da je glupo pitanje ali

jel to znači da ako stranci dođu sa svojom jeftinijom pirotehnikom(možda i kvalitetnijom )ona će mirnovec i orion biti prisiljeni spuštati cijene?

Pa isto kao sa strujom, HEP se usro i spustio cijene. Vjerujem (i nadam se!) da ce tako bit i sa pirotehnikom :D

A.X.E. The AwEsoMenESs
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice