Online banka...

poruka: 6
|
čitano: 970
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Online banka...

Ovako imam jedno pitanje imam 17 godina i zanima me kako ja mogu otvorit neku karticu a da vrijedi tj da mogu s njome kupovati preko interneta.

17 godina
neaktivan
RE: Online banka...
S roditeljima moras otici i otvoriti devizni ili žiro račun te zatražiti visu (master) electron...

Te onda uplatiti novaca na taj račun i eto ga...

Mozes kupovati...

Bez roditelja do punoljetnosti ne mozes nista (ili skrbnika) osim ako nisi stalno zaposlen...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
S roditeljima moras otici i otvoriti devizni ili žiro račun te zatražiti visu (master) electron...

Te onda uplatiti novaca na taj račun i eto ga...

Mozes kupovati...

Bez roditelja do punoljetnosti ne mozes nista (ili skrbnika) osim ako nisi stalno zaposlen...

Dobro da ja odem s njima jel bi bila kartica na moje ime ili njihovo

Sry sto toliko pitam

17 godina
neaktivan
Bilo bi tvoje ime posto otvaraju tebi račun... normalno oni bi do tvoje punoljetnosti imali punomoć na računu... ali to te ne treba zamarati...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Bilo bi tvoje ime posto otvaraju tebi račun... normalno oni bi do tvoje punoljetnosti imali punomoć na računu... ali to te ne treba zamarati...

Ok hvala ti puno si mi pomogao

17 godina
neaktivan
Online banka...

Ja sam koristo prije karticu od zabe, isto zgodno.

http://www.zaba.hr/home/wps/portal/public/WCMStranice/!ut/p/c5/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3gDS3cjDxMLIwsDD3cTAyM3IwuPIHNzT08TI30v_aj0nPwkoMpwkF7cav2NofI4gKOBvp9Hfm6qfkF2cJCFo6IiAOdFBHQ!/dl3/d3/L2dJQSEvUUt3QS9ZQnZ3LzZfMDlHMkg0ODI4MEhHNDAyRjI4SFI3N0lJNDc!/?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/zaba_hr/zabapublic/Mladi/Rjesenja%20za%20racune/Za%20Mlade%20Od%2020

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice