Novi izgled YouTube-a (kako vratiti stari)

poruka: 6
|
čitano: 7.432
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Novi izgled YouTube-a ( KAKO VRATITI STARI )

Znali ko kako vratiti stari izgled youtube-a sali nemora biti baš onaj stari nego samo da se vrati da nebude ovakav ( ima slika )

Evo slike youtubea Evo slike youtubea
15 godina

Ja ima suprotno pitanje, kako da dobijem novi?

Pingu ;)
15 godina
16 godina
moderator

uklanjanje za firefox:

1. Open the Firefox Options window.
  2. Under the Privacy tab, click on remove individual cookies.
  3. Type VISITOR_INFO1_LIVE in the search-field, select the cookie and delete it. (potrebno pisat velikim slovima u search)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 19:09 (XXX-Man).
15 godina
neaktivan

Vrijedi za sve browsere isto, otvoriti console i c/p ovo:  document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=jZNC3DCddAk; path=/; domain=.youtube.com";window.location.reload();

Kako otvoriti console za navedene browsere provijerite ovdje :   http://webmasters.stackexchange.com/questions/8525/how-to-open-the-javascript-console-in-different-browsers

Ako želite vratiti izgled na staro samo izbiršete navedeni cookie VISITOR_INFO1_LIVE koji se nalazi pod postavkama cookies youtube sekcija i uklonit ga.

13 godina
neaktivan
Re: Novi izgled YouTube-a ( KAKO VRATITI STARI )

Meni je došlo kad sam krenuo komentirati jedan video da promjenim ime Youtub kanala ja sam preomjenio ime i ujedno mi promjenilo i youtub izgled

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice