http://www.njuskalo.hr/auti/honda-civic-type-r-2.0-x-samo-40-000km-oglas-17740984
Ima dosta primitivnih opisa uz aute na njuskalu ali mislim da je ovo vrhunac sta sam vidio:
"Prvi vlasnik pomorac, kupljena i održavana u ovlaštenom servisu u Rijeci. Informacije isključivo pozivom na broj telefona 095/87 87 099
Prodaje se čisto iz dosade,nije hitno, cijena je fixna.Ne trošite svoje i moje vrijeme sa upitima "koja je zadnja cijena?" lijepo piše FIXNA. Probne vožnje bez predočenja cijelog iznosa ne dolaze u obzir(šta bi trebalo biti neispravno na toliko kilometara?)"
Ne znam tko bi uopce kupio auto od takvog primitivca i seljacine
Ova Honda je brutala od auta,nije za svakoga i onaj tko kupuje takvo nešto u pravilu zna dobro o kakvom je autu riječ!!Oglas je takav kakav je,kad se kupuje riječ "pomorac","prvi vlasnik","samo 40K km" su ostvarenje snova kad kupuješ polovan auto!! Prije 2 mjeseca sam sa frendom kupovao Peugeot 207 1.6 hdi i probna vožnja je bila samo s 43 Kkn na ruke vlasniku,kaže čovjek da mu je jedan lik već razbio auto na probnoj vožnji,tako da zamisli kad sjedne neki dječarac u Hondu od 200 KS!?Tako da ne smatram ovaj oglas previše neobičan,takav je da odbije neozbiljne kupce,što je i napravio!!