Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.142.550
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
11 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
mario.L_hr kaže...

Pa šta nisi čitala da on nikad u životu nije kupio pastu za procesore.

A zato mora bit bez kožica  ja mislila da mu zapnu u tjelesnim naborima 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
ddarknessfairyy kaže...

A zato mora bit bez kožica  ja mislila da mu zapnu u tjelesnim naborima 

Pa šta nije riješio on te kožice. Bem ti pekmez bez kožica? 

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
mario.L_hr kaže...

Kakva crna maslina, pa klinci mu ni neznaju što je maslina. Predugo je on na kontinentu. Zar se ne sjećaš kad nam je ono nudio apartmane za ljetovanje. Catch je bio da su apartmani u Turopolju ili Dugopolju (ne sjećam s enajbolje, godine i onaj njemac što sakriva stvari po kući).

Kad mu klinac kaže kaj i dinamo ovaj bude svisnuo od tuge.

14 godina
mario.L_hr kaže...

Pa šta nije riješio on te kožice. Bem ti pekmez bez kožica? 

U 3 PM to se zove hladnetina.

14 godina
Tiby kaže...

Kad mu klinac kaže kaj i dinamo ovaj bude svisnuo od tuge.

A što misliš da je išao raditi drugo. Ima plan kako kod drugoga spriječiti ovo što si napisao. Samo ne zna da je već izgubio.

15 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

A lubenica?

E toga nema...

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
14 godina
Tiby kaže...

U 3 PM to se zove hladnetina.

Pa zar to nije pekmez od svinje?

14 godina
XXX-Man kaže...

E toga nema...

Gotova sezona ili nešto treće?

14 godina
mario.L_hr kaže...

Sviđa mi se kako razmišljaš.

15 godina
moderator

Nije bilo ove godine, suša.

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
11 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Pekmez od svinje=mast... lijepo namazana na kruhu, posoljena i gore bačena dva tri kisela krastavca 

U vražju mater sad sam gladna 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
ddarknessfairyy kaže...

Pekmez od svinje=mast... lijepo namazana na kruhu, posoljena i gore bačena dva tri kisela krastavca 

Više od nekoliko šnita kruha lagano prepeći, utrljati češnjak, namazati mast i lagano posoliti, holić dritu u krv.

14 godina
Tiby kaže...

Sviđa mi se kako razmišljaš.

Uvijek pozitivno.

XXX-Man kaže...

Nije bilo ove godine, suša.

Da, prvo suša i onda potop. Ništa bolje nismo ni zaslužili.

ddarknessfairyy kaže...

Mast je marmelada od svinje. Pa barem ti znaš razliku.

11 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Više od nekoliko šnita kruha lagano prepeći, utrljati češnjak, namazati mast i lagano posoliti, holić dritu u krv.

Neka, bolje krepat sretan i začepljen nego živjet 100 godina grintav i živčan jer cijeli život izbjegavaš sve što je fino 

mario.L_hr kaže...

Mast je marmelada od svinje. Pa barem ti znaš razliku.

Nije ak ostaviš par komadićaka čvaraka unutra a i mast se sama stvrdne. Ne treba dodatke. 

17 godina
ddarknessfairyy kaže...
mario.L_hr kaže...

Jedino ako ti zarolaš koju palačinku, eto ga odmah....

Ma jok neće ti on moje pekmeze, to su za njega otrovi. On jede samo konzumov prirodni pekmez 

Nije to bio pekmez, nego Mrmelada(namjerno napisano Mrmelada) ali to sam prestal zobat prije dvadeset godina.Sad samo što prirodnije, eto sad trenutno zobam grojzdje točnije "crnog direktora".

mario.L_hr kaže...

Jel taja AMD proizvodi K-plus procesore za Konzum?

Jok to je bio Intel, ili na Konzum policama ista CPU arhitektura koja več par godina krepava(nije zezancija) po raznoj mrežnoj opremi.Za Agrokor to je bila brendirana Celeron K-Z2000 serija SoC-eva itd.

Intel=pokvareni podmukli smradovi!
13 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Oho ozivio birc, koliko je bilo tiho, covjek bi pomislio da je porezna zatvorila (ili sanitarna jer Rambox nije cistio)

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
14 godina
ddarknessfairyy kaže...

Nije ak ostaviš par komadićaka čvaraka unutra a i mast se sama stvrdne. Ne treba dodatke. 

Zar tvoja mora biti zadnja????

Tuše kaj se tiće masti, vrhunac masne perverzije.

11 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Zar tvoja mora biti zadnja????

Tuše kaj se tiće masti, vrhunac masne perverzije.

Pa žensko sam, znaš da mora 

14 godina
ddarknessfairyy kaže...

Pa žensko sam, znaš da mora 

Samo for y.

11 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Samo for y.

To moram probat. Ak je onak pošteno ljuto onda mora da je fino.

14 godina
ddarknessfairyy kaže...

To moram probat. Ak je onak pošteno ljuto onda mora da je fino.

Čili to je kamilica za tebe.

16 godina
neaktivan

mario stvari se minjaju,tako i lokacija

ugl znaju sta je maslina i da je neobrana 

CARPE DIEM
14 godina
simeparanoja kaže...

mario stvari se minjaju,tako i lokacija

Jbt što si se morao odseliti nakon posjete maria?

11 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Čili to je kamilica za tebe.

Bome da, prošle godine sam pobrkala tegle sa papričicama i skiselila naga jolokia tezpur pod natpisom običnih feferona. 800 000SHU...fini su bili  

14 godina
ddarknessfairyy kaže...

Bome da, prošle godine sam pobrkala tegle sa papričicama i skiselila naga jolokia tezpur pod natpisom običnih feferona. 800 000SHU...fini su bili  

Stara moja ne cugati i igrati se dinamitom.

Stranu na šalu, za što to upotrebljavaš (mislim tako ljuto) i koji je to okus u ustima?

Meni je čili (rezani) vrh vrhova što se tiće ljutine a ove dinamite nisam ni probao.

11 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Stranu na šalu, za što to upotrebljavaš (mislim tako ljuto) i koji je to okus u ustima?

Meni je čili (rezani) vrh vrhova što se tiće ljutine a ove dinamite nisam ni probao.

Meni u principu nema velike razlike između srednje ljutih i jako ljutih. Kad jednom dođeš do praga ljutine onda ti je sve isto ljuto. Razlika je jedino u duljini žarenja u grlu i popratnog suzena očiju i curenja nosa, al to je super za moje zaštopane sinuse. 

Jedino je velika razlika u samoj vrsti papričica. Imaš papričice koje su ljute kao papar, onako više pikavo koje tjeraju na kašalj i one koje žare i griju. Ove paprene ne podnosim, a ove koje žare mogu i najjače bez ikakvih problema. 

14 godina

Darkerice, kad se zaigraš s papričicama navali ljubiti ovog svog. Čisto da mu pokažeš koliko ga voliš.

11 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Darkerice, kad se zaigraš s papričicama navali ljubiti ovog svog. Čisto da mu pokažeš koliko ga voliš.

Mislim da se neće ni malo ljutiti, on voli čak i ljuće od mene.

14 godina
mario.L_hr kaže...

Joj da, kaj taj jadnik mora trpiti...

Sad kad mu uvali jesensko štihanje pa proljetno a ruke pune žuljeva, jadnik ni žlicu nemre držari u rukama.

Nego gdje si ti bio pol sata, kaj si napravio štiglu u frižideru?

11 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Joj da, kaj taj jadnik mora trpiti...

Sad kad mu uvali jesensko štihanje pa proljetno a ruke pune žuljeva, jadnik ni žlicu nemre držari u rukama.

Pa da mi zbriše glavom bez obzira? Nisam blesava. To ću uvodit postepeno, kad me oženi onda mu uvalim štihanje. Tad bude prekasno da se izmakne 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice