Pa šta nisi čitala da on nikad u životu nije kupio pastu za procesore.
A zato mora bit bez kožica ja mislila da mu zapnu u tjelesnim naborima
Pa šta nisi čitala da on nikad u životu nije kupio pastu za procesore.
Pa šta nije riješio on te kožice. Bem ti pekmez bez kožica?
Kakva crna maslina, pa klinci mu ni neznaju što je maslina. Predugo je on na kontinentu. Zar se ne sjećaš kad nam je ono nudio apartmane za ljetovanje. Catch je bio da su apartmani u Turopolju ili Dugopolju (ne sjećam s enajbolje, godine i onaj njemac što sakriva stvari po kući).
Kad mu klinac kaže kaj i dinamo ovaj bude svisnuo od tuge.
Pa šta nije riješio on te kožice. Bem ti pekmez bez kožica?
U 3 PM to se zove hladnetina.
Kad mu klinac kaže kaj i dinamo ovaj bude svisnuo od tuge.
A što misliš da je išao raditi drugo. Ima plan kako kod drugoga spriječiti ovo što si napisao. Samo ne zna da je već izgubio.
A lubenica?
E toga nema...
U 3 PM to se zove hladnetina.
Pa zar to nije pekmez od svinje?
E toga nema...
Gotova sezona ili nešto treće?
Sviđa mi se kako razmišljaš.
Nije bilo ove godine, suša.
Pekmez od svinje=mast... lijepo namazana na kruhu, posoljena i gore bačena dva tri kisela krastavca
U vražju mater sad sam gladna
Pekmez od svinje=mast... lijepo namazana na kruhu, posoljena i gore bačena dva tri kisela krastavca
Više od nekoliko šnita kruha lagano prepeći, utrljati češnjak, namazati mast i lagano posoliti, holić dritu u krv.
Sviđa mi se kako razmišljaš.
Uvijek pozitivno.
Nije bilo ove godine, suša.
Da, prvo suša i onda potop. Ništa bolje nismo ni zaslužili.
Mast je marmelada od svinje. Pa barem ti znaš razliku.
Više od nekoliko šnita kruha lagano prepeći, utrljati češnjak, namazati mast i lagano posoliti, holić dritu u krv.
Neka, bolje krepat sretan i začepljen nego živjet 100 godina grintav i živčan jer cijeli život izbjegavaš sve što je fino
Mast je marmelada od svinje. Pa barem ti znaš razliku.
Nije ak ostaviš par komadićaka čvaraka unutra a i mast se sama stvrdne. Ne treba dodatke.
Jedino ako ti zarolaš koju palačinku, eto ga odmah....
Ma jok neće ti on moje pekmeze, to su za njega otrovi. On jede samo konzumov prirodni pekmez
Nije to bio pekmez, nego Mrmelada(namjerno napisano Mrmelada) ali to sam prestal zobat prije dvadeset godina.Sad samo što prirodnije, eto sad trenutno zobam grojzdje točnije "crnog direktora".
Jel taja AMD proizvodi K-plus procesore za Konzum?
Jok to je bio Intel, ili na Konzum policama ista CPU arhitektura koja več par godina krepava(nije zezancija) po raznoj mrežnoj opremi.Za Agrokor to je bila brendirana Celeron K-Z2000 serija SoC-eva itd.
Oho ozivio birc, koliko je bilo tiho, covjek bi pomislio da je porezna zatvorila (ili sanitarna jer Rambox nije cistio)
Nije ak ostaviš par komadićaka čvaraka unutra a i mast se sama stvrdne. Ne treba dodatke.
Zar tvoja mora biti zadnja????
Tuše kaj se tiće masti, vrhunac masne perverzije.
Zar tvoja mora biti zadnja????
Tuše kaj se tiće masti, vrhunac masne perverzije.
Pa žensko sam, znaš da mora
Samo for y.
To moram probat. Ak je onak pošteno ljuto onda mora da je fino.
To moram probat. Ak je onak pošteno ljuto onda mora da je fino.
Čili to je kamilica za tebe.
mario stvari se minjaju,tako i lokacija
ugl znaju sta je maslina i da je neobrana
mario stvari se minjaju,tako i lokacija
Jbt što si se morao odseliti nakon posjete maria?
Čili to je kamilica za tebe.
Bome da, prošle godine sam pobrkala tegle sa papričicama i skiselila naga jolokia tezpur pod natpisom običnih feferona. 800 000SHU...fini su bili
Bome da, prošle godine sam pobrkala tegle sa papričicama i skiselila naga jolokia tezpur pod natpisom običnih feferona. 800 000SHU...fini su bili
Stara moja ne cugati i igrati se dinamitom.
Stranu na šalu, za što to upotrebljavaš (mislim tako ljuto) i koji je to okus u ustima?
Meni je čili (rezani) vrh vrhova što se tiće ljutine a ove dinamite nisam ni probao.
Stranu na šalu, za što to upotrebljavaš (mislim tako ljuto) i koji je to okus u ustima?
Meni je čili (rezani) vrh vrhova što se tiće ljutine a ove dinamite nisam ni probao.
Meni u principu nema velike razlike između srednje ljutih i jako ljutih. Kad jednom dođeš do praga ljutine onda ti je sve isto ljuto. Razlika je jedino u duljini žarenja u grlu i popratnog suzena očiju i curenja nosa, al to je super za moje zaštopane sinuse.
Jedino je velika razlika u samoj vrsti papričica. Imaš papričice koje su ljute kao papar, onako više pikavo koje tjeraju na kašalj i one koje žare i griju. Ove paprene ne podnosim, a ove koje žare mogu i najjače bez ikakvih problema.
Darkerice, kad se zaigraš s papričicama navali ljubiti ovog svog. Čisto da mu pokažeš koliko ga voliš.
Darkerice, kad se zaigraš s papričicama navali ljubiti ovog svog. Čisto da mu pokažeš koliko ga voliš.
Mislim da se neće ni malo ljutiti, on voli čak i ljuće od mene.
Joj da, kaj taj jadnik mora trpiti...
Sad kad mu uvali jesensko štihanje pa proljetno a ruke pune žuljeva, jadnik ni žlicu nemre držari u rukama.
Nego gdje si ti bio pol sata, kaj si napravio štiglu u frižideru?
Joj da, kaj taj jadnik mora trpiti...
Sad kad mu uvali jesensko štihanje pa proljetno a ruke pune žuljeva, jadnik ni žlicu nemre držari u rukama.
Pa da mi zbriše glavom bez obzira? Nisam blesava. To ću uvodit postepeno, kad me oženi onda mu uvalim štihanje. Tad bude prekasno da se izmakne