Tvoj Q6600 ima 4 glave i 4 ruke, a i7 ima 4 glave i 8 ruku
Mislil sam na glave.
Mislil sam na glave.
A dobro, ja bi rađe imao 8 ruku, mogao bi slikati, pecati, bacati sidro, telefonirati, piti, rezati ješku, pripremati drugi štap i odgovarati na MSN
Ma taj i7 je usminkana glavata bespotrebna i preskupa seljacina nek ga voda nosi na istok zivio AMD!
Dobro jutro ljudi! evo i mene! Sta ima zanimljivog?
I opet rula sve ostalo.
O ,pomalo ,nećemo valjda sad počinjat Intel vs. AMD!? Toga ima i previše na forumu!!
Ma taj i7 je usminkana glavata bespotrebna i preskupa seljacina nek ga voda nosi na istok zivio AMD!
To je za gamere koji hoce sve max igrat bez frame dropa ikakvog.
Skup sport ali i7 su jaki procesori.
idem na 40 ak minuta
Baš tako, kvalitetu treba platiti.
Iako ni Amd nije loš.
Bilo kako bilo, ode ja spavati.
Laku noć forumaši.
POZZ!!!!!
Ljudi ,dosta. Počel sam mješat slova ,vino fino djeluje ,idem ja u vodoravni položaj. Pišemo se.
Takvi gejmeri su malo ugrozeni previse to su gluposti samo gledaju neki frame rate bezvezni ko da ne mos igrat ko car sa AMD cetverojezgrenim procom bez problema i to je tak. A zahvaljujuci takvim gejmerima ugrozenim onda i kompanije zarađuju na racun toga fuckaj ga marketing pojede i pregazi neiskusne. Moram imat 120 fps a ne samo 85 pa to je premalo i skroz bezveze joj svasta!
Takvi gejmeri su malo ugrozeni previse to su gluposti samo gledaju neki frame rate bezvezni ko da ne mos igrat ko car sa AMD cetverojezgrenim procom bez problema i to je tak. A zahvaljujuci takvim gejmerima ugrozenim onda i kompanije zarađuju na racun toga fuckaj ga marketing pojede i pregazi neiskusne. Moram imat 120 fps a ne samo 85 pa to je premalo i skroz bezveze joj svasta!
A hebiga to su ti freakovi, mora biti beton odnosno lock fps na 250 u mreznim igrama tako se oni vade.
laku noć... pa vi sanjajte o fps...
laku noć... pa vi sanjajte o fps...
Noc, ma fuckas igre.
Laku noć ljudi. Odoh i ja.
Svečano objavljujem da sam na msnu osto zadnji budan... Ima li još koga tu ili pišem pobjedu?
Vrijeme je za spavanje.
Laku noc idem u spavalice
Ah, svi ste očito ošli...
Ništa, onda, laku noć svima...
Ljudi, pa šta vam je? Već je 10 i 10, još nitko nije otvorio nespavalice...
Dobra večer svima prisutnima...
Večer Sused, tomato, a?
ubit ću se... u pičk... mat... već dva dana ne mogu flash gainer napravit, vata me depra... razbia san
kolina laktove... jbti... i ne mogu...aaaaaa
pozz ljudi sta ima ja idem evo u 5 na more ujutro you guys gonna miss me
Ajde ljudi oblokajte se ko zvijeri. Ja častim jer je stigla 5 zvjezdica
opa miki, da prvi čestitam...hehe
Super ti i benko sada imate petaka, ja izgleda da neću mrdnuti sa 3.5 duže vrijeme
ubit ću se... u pičk... mat... već dva dana ne mogu flash gainer napravit, vata me depra... razbia san
kolina laktove... jbti... i ne mogu...aaaaaa
Flash gainer? Koji je to "piiiip"??
dobro vece nespavalice ili spameri..sta se radi veceras?
Svi mrtvi pijani zbog mene
Svi mrtvi pijani zbog mene
Od lubenice haha!