Vec sam ga dobio, prijavio sam sebe
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro je ako si ga već dobio :D
Dobra, dobra!
Vec sam ga dobio
Jel boljelo?
Ja još nisam dobio, nadam se da nisam trudan
Jel boljelo?
Prvih 5cm, dalje nista
Ja još nisam dobio, nadam se da nisam trudan
Pričekaj malo, dobit ćeš ga i ti
Prvih 5cm, dalje nista
Idem ja crkat, moram se dignut u 5 jbt.
Blue waffle
A ti kao nekaj radiš?
Nažalost radim. Crtam sve u 16, malo dispozicije, malo sheme i na kraju detalje. Hebi ga, do ponedjeljka mora biti gotovo.
A ti kao nekaj radiš?
Nažalost radim. Crtam sve u 16, malo dispozicije, malo sheme i na kraju detalje. Hebi ga, do ponedjeljka mora biti gotovo.
A ko ti kriv kaj si išel na godišnji 3 umjesto 2 tjedna. Sad se pati.
Mogao sam ići i 20 tjedana ili niti jedan pa bi mi bilo isto.
Mogao sam ići i 20 tjedana ili niti jedan pa bi mi bilo isto.
Jadničak. *Pats you on the back*
Večer nehrkalice.
Tek toliko da otvorim ovu temu, da se ne ponovi sramota od sinoć kad nikog nije bilo.
Večer :)
Večer nehrkalice.
Tek toliko da otvorim ovu temu, da se ne ponovi sramota od sinoć kad nikog nije bilo.
Bok svim nahrkalicama, da fakat je to bila velika sramota na kubik nema kaj svi pozahrkali do daske.
Dobra večer svima...
Nespavalice može pomoć sa kanalom....trebam subove....:))
Hvala.
Kanal se bavi smiješnim filmićima, možda Vas koji i nasmije :)
Lijepa sjećanja, lijepa.
-------OPEN-----------Dobra večer...
Bok svim nehrkalicama, eto ga na sad Dinamo je utrpal tri gola u gostima jadnim Austrijancima i šta čemo sad jel.
Ma ima me kak nema, tu sam glavom i bradom jel dakle lažeš kak si dugačak i širok fučkaj ga sad.
Ma ima me kak nema, tu sam glavom i bradom jel dakle lažeš kak si dugačak i širok fučkaj ga sad.
Mal ne reko ko laže :D
Ma fučkaj ga.
Večer svima.
Ma fučkaj ga.
Večer svima.
Pazi malo s tim fučkanjem, prejako to radiš viš da ljudi hrču pa ak ih probudiš onda buš nagrabusil itekak.
Ma fučkaj ga.
Večer svima.
Pazi malo s tim fučkanjem, prejako to radiš viš da ljudi hrču pa ak ih probudiš onda buš nagrabusil itekak.
Morao sam jednom i ja reći te 3 legendarne riječi, pa makar bilo i 5 ujutro. :)
To znaš iz iskustva? :D
Večer ljudi - evo mene nakon duljeg vremena. Trijezan kao čovjek okupan u bačvi rakije
Večer ljudi - evo mene nakon duljeg vremena. Trijezan kao čovjek okupan u bačvi rakije
Eto i tebe nazad pijan ko letva ali ok, i kak je bilo na proputovanju po Rumunjskoj i Bugarskoj šta ima novog kod njih.A vezano za ovaj alkohol hm, čime si se zaštitil prije nego šta si skočil u bačvu s rakijom pa nisi valjda imal usta otvorena kod skoka u bačvu jel?