Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.143.846
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Magnum1654 kaže...

Večer forumaši, odlučio ne izać na kolokvij sutra, ipak nema do pravog pismenog ispita hehe pa da se po prvi put javim u ovoj temi {#}

Bok svim nehrkalicama, a kaj si do sad čekal zakaj nisi prije dolazil u Nehrkalice uglavnom sad buš dobil žutanjak zbog zabušavanja i gotovo.{#}Nevinašce

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
15 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Vecer čeljadi{#}{#}{#}

http://smokingifs.com/uploads/Sexy-redheads-grab-each-others-ass.gif
16 godina
neaktivan

a prije sam izlazio na sve kolokvije redovno dok sam mislio da je to way to go, al sad kak sam malo bolje upoznat sa studiranjem  i tako shvatio sam da nije to to ak sve kolokviram hahah tako da eto moro sam ovu temu krstit kad tad

14 godina
neaktivan
45 min cekam da se netko javi u usranoji t-hitler sluzbi za korisnike!!
ocito su prestali pruzati uslugu po noci.. e pa bas cu namjerno cekat do 8 da se netko javi pa ce me cut gamad jedna
TD za glupost
14 godina
neaktivan
still waiting
TD za glupost
16 godina
neaktivan

Joj hebemti jos 3 mjeseca nesmijem pit alkohol i gazirano, ovaj jedan mjesec sam jedva izdrzo. Neznam kak cu jos 3 {#}

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
17 godina
cuspajz kaže...

Joj hebemti jos 3 mjeseca nesmijem pit alkohol i gazirano, ovaj jedan mjesec sam jedva izdrzo. Neznam kak cu jos 3 {#}

Bok svim nehrkalicama, a zakaj te stvari ne smiješ konzumirat kaj se dogodilo zapravo?Cool

16 godina

Laku noć {#}

www.arcadiaonline.org
15 godina
odjavljen

Di su nespavalice?

16 godina
neaktivan

halo halo

{#}

CARPE DIEM
14 godina
simeparanoja kaže...

halo halo

{#}

Dobra večer svima....

Naspavaj se dok možeš. Kad prinova dođe doma biti ćeš češće budan nego što ćeš spavati (po noći).

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan

sad se treniram {#}

da vidim koliko mogu i koliko mi nedostaje 

CARPE DIEM
14 godina
simeparanoja kaže...

sad se treniram {#}

Bit ćeš sretan kad uhvatiš 2 sata neprekinutog sna.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
simeparanoja kaže...

sad se treniram {#}

Bit ćeš sretan kad uhvatiš 2 sata neprekinutog sna.

znam znam

ali isto tako znam da ce mi ta nesanica biti jedna od najboljih i "najpametnijih" u životu {#}

CARPE DIEM
12 godina
neaktivan

Dobra večer ljudi i laka vam noć xD

15 godina
7kunac kaže...

Dobra večer ljudi i laka vam noć xD

Također..

Winter is coming...
14 godina
neaktivan

vecer muškići !!! kak ste?

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
12 godina
neaktivan
whisper2311 kaže...

Shebano :D Škola...

14 godina
neaktivan
7kunac kaže...
whisper2311 kaže...

pa dobro to ti je jos super razdoblje sta fali ,?? ja bi radije u skolu nego sutra kod zubara

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
12 godina
neaktivan
whisper2311 kaže...
7kunac kaže...
whisper2311 kaže...

pa dobro to ti je jos super razdoblje sta fali ,?? ja bi radije u skolu nego sutra kod zubara

Dobro sutra,al utorak zaheban:D

16 godina
neaktivan

Hebemti nase skolstvo kad filozofiju na kojoj same gluposti učimo imamo 2 sata tjedno, a politiku i gospodarstvo 1 sat tjedno

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
14 godina
neaktivan

ma ne idite u skolu ionak nema posla :))) ,poljoprivreda je buducnost :D

17 godina
whisper2311 kaže...

ma ne idite u skolu ionak nema posla :))) ,poljoprivreda je buducnost :D

Bok svim nehrkalicama, tak je da fino završit za inžinjera stočarstva i ribolova pa još doktorat i super. Nakon toga na burzu normalno, jer je hrvatska poljoprivreda ionak na umoru kad se sve zbroji to je to.Izlanuo se{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 23:20 (rambox).
14 godina
neaktivan

pa normalno da je kad bi svi bili dr . mr . ing. umjesto da zasucu rukave i rade ,znaci praksa puno teorija u tragovima!!:p 

16 godina
neaktivan

šta sad svi spavate a dok ja trazim novi tv po netu {#}

CARPE DIEM
15 godina
moderator
simeparanoja kaže...

šta sad svi spavate a dok ja trazim novi tv po netu {#}

ne, gledamo tv :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima, evo častim kasnom rundom nečim nedavno otvorenim. Razlog je taj da postajem tata po prvi puta! Prelud osjećaj {#}

Živ'li!{#}

Dingač 2006. Dingač 2006.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
moderator
eterna luchar kaže...

Pozdrav svima, evo častim kasnom rundom nečim nedavno otvorenim. Razlog je taj da postajem tata po prvi puta! Prelud osjećaj {#}

Živ'li!{#}

čestitam :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

Živ'li!{#}

cestitke :))) sad ko sime pamet u glavu i kupi jastuk sa daljincem da nebi tv stradao :)) 

moram napisati EDIT: jos triplx da ovo napise i srce mi na mjestu hihi

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 23:15 (whisper2311).
16 godina
neaktivan

Čestitke :)

Ajmo ljudi trebam pomoć, posao je u pitanju

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/posao-crno/178800.aspx

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice