ekipa jel se tko igrao sa hd2 i magldr?
ne mogu ga natjerati da mi se automatski boota u win7 dammit
Zaokružih da se zohar ne muči s preračunavanjem.
trenutno imam samo netbook kraj sebe i to je to...
zato i kažem da je nemoguće riješit :)
A bože ,kak ti se da gubit oči na tome? Ja ne priznam ništa manje od 15' monitora ,a kamoli još netbook na nekom Atomčiću!!
Zaokružih da se zohar ne muči s preračunavanjem.
10.1x2,54=
10x2.54=25,4
0.1x2.54=0.254 +
----------------------
25.654
ma može on to :)
A bože ,kak vam se da gubit oči na tome? Ja ne priznam ništa manje od 15' monitora ,a kamoli još netbook na nekom Atomčiću!!
za forum je ok...imam ga zato da ga uvijek nosam sa sobom...
ugrađen bluetooth, 3g, gps, dvb-t, baterija od 10 sati (moja modifikacija) i možeš uživat kad i gdje hoćeš
Jesmo budni?
Ima tko da mi kaze do koje mjere smijem dizati RAM-e na svojoj grijalici?
Jesmo budni?
pa do 2,20 m, iznad bi mogao udarit u strop :)
Jesmo budni?
pa do 2,20 m, iznad bi mogao udarit u strop :)
Nema veze ima i kod susjede jos 2,20m
Stvarno pitam, dizem procesor a neznam kud cu sa ramima, rano je jos za spavanje pa se igram sa tim.
Kad ja legnem u krevet ima mjesta još samo za jednu i to jako mršavu osobu. Prema tome dvojba ne postoji.
Pa nije moguče da imaš tolku trbušinu jel fučkaj ga.
10"
10,1''
:D
Ok malo je veči ali kolko ja znam na tom obično surfaju miševi kaj ne.
e ovaj hd2 je prelud mob
svi spavate a?
jutro nespavalice :)
23:41, a vi još niste otvorili nehrkalice.
Razočaran sam.
jeste se kad zapitali, šta Adobe toliko radi oko tog svog adobe readera...covjece..vec duuuuugo godina svako tolko traži update, stalno neke nove verzije, ažuriranja
a nije se promjenio od prve verzije! :P
jeste se kad zapitali, šta Adobe toliko radi oko tog svog adobe readera...covjece..vec duuuuugo godina svako tolko traži update, stalno neke nove verzije, ažuriranja
a nije se promjenio od prve verzije! :P
Bok svim nehrkalicama, nemam poima to smeče ne koristim več odavno uglavnom deinstaliraj ga sa Revo Uninstaler.Umjesto njega instaliraj PDF-Xchange Viewer, izaberi Exe Installer pa skini i instaliraj te označi Free verziju tokom instalacije i to je to.
http://www.tracker-software.com/product/pdf-xchange-viewer
Večer!
ja...gore je 4.0.4, WP7 je nesto kompliciraniji za stavit zbog kernela
Samo nek smo Francuze napucali, dalje kako bude...
Hehe ovaj katamari je do *aja!
Za neznalice, radi se o javascripti koja napravi kuglu (magnet) i kupi gotovo sve elemente sa stranice
Tutorial ? :D
Večer!
Bok svim nehrkalicama, a di je nekaj za pit i malo prigrist pa nisi ništ ponudil jel.
Bok svim nehrkalicama, a di je nekaj za pit i malo prigrist pa nisi ništ ponudil jel.
Birtija je zatvorena pa si svatko sam mora donest za pit. A za malo prigrist, to sad nije dobro u ovo doba.
Birtija je zatvorena pa si svatko sam mora donest za pit. A za malo prigrist, to sad nije dobro u ovo doba.
Kak ne malo kiselog zelja si mogel donest, pa počastit to uopče nema kalorija i sve štima jel.
Kak ne malo kiselog zelja si mogel donest, pa počastit to uopče nema kalorija i sve štima jel.
Večer.
Večer forumaši, odlučio ne izać na kolokvij sutra, ipak nema do pravog pismenog ispita hehe pa da se po prvi put javim u ovoj temi