Prije lzgr.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra večer narode
Evo otvaramo nespavalice
Usput,čestitke Torrenteu na povratku.
Ne znam tipa baš najbolje ali bio sam dosta vremena na forumu kada sam vidio da je stavio sliku s natpisom "neaktivan"
di ste nespavaliceeeeeeeeee
samo milka mmmmmmmmmmmm
vidi svizca ubija se od cokolade :)
moze ali drugi put hvatam svizca
vidi svizca ubija se od cokolade :)
moze ali drugi put hvatam svizca
hvataj i to za grcu,ne puštaj dok i on ne pusti,zapravo čini mi se da je ona.. :))
hvataj i to za grcu,ne puštaj dok i on ne pusti,zapravo čini mi se da je ona.. :))
i mislio sam
Kad smo već kod Milke, jučer sam probao ovu Milku.
Orgazam.
ček baš tak izgleda..mislim ima taj sirup maline????.ja u lidlu vidila neku šta pucketa,neznam sječate li se onih bombončića iz vrečice ,strpaš u usta i ono puca li ga puca,e sa tim milka..al nisam kupila jer bi ju pojela sama da je mala hajd,,al ona najveća..uff....
EDIT:sime kak si mislio da je ona..po trepušama ili ti je logika tako rekla..baš me zanima što češ napisati
Ne izgleda baš tako, ne vidi se taj sirup od maline ali osjeti se, jako je fino.
EDIT:sime kak si mislio da je ona..po trepušama ili ti je logika tako rekla..baš me zanima što češ napisati
žene i čokolada hmm
naravno po trepušama
žene i čokolada hmm
naravno po trepušama
tako sam i mislila
eto ga na opet sam falija
Treba mi neka pametna ženska osoba da mi se javi u porukama -.-"
Orgazam.
Bok svim nehrkalicama, ma to je Milka za curice a pravi frajer hrustaju Milku sa lješnjacima i bademima fučkaj ga.
Orgazam.
Bok svim nehrkalicama, ma to je Milka za curice a pravi frajer hrustaju Milku sa lješnjacima i bademima fučkaj ga.
.
Ne mogu zaspati.. :/

Ne mogu zaspati.. :/
nisi jedini
kakve su ovo penzionerske nespavalice, svi u krpama.
Vrebamo iz zasjede
Zdravo dječaci? Nisam navraćao u ovu rupu godinama? Što ima novoga ovdje?
Nema ništa novog., osim što dječaci vrebaju iz zasjede. Ukratko. :)
Nema ništa novog., osim što dječaci vrebaju iz zasjede. Ukratko. :)
Oh, i ti si tu djevojko. Bolje da vrebaju iz zasjede nego na facebooku. Jesi ti to namjerno stavila svuda dupli razmak, ili je to neka interna fora?
Nije interna fora već je do mog jako pametnog telefona putem kojeg surfam. :)
Nije interna fora već je do mog jako pametnog telefona putem kojeg surfam. :)
Pa i ne doima se baš pametnim.
Nemoj tako o Samsungu. :D