itekako :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E to je već nešto drugo, nemoj me tjerati da ličnu skeniram
I opet si za mene pionir.
Nanosiš mi duševnu bol .
Ko ti je kriv što si najstariji na forumu, al ček, tu je Nello
Ko ti je kriv što si najstariji na forumu, al ček, tu je Nello
Nello je omladinac, mlad ko jutarnja rosa.
Prelep si, awww.
Mario, mislim da treba biti pošten pa neka istina izađe na vidjelo.
Evo slika.
83-e godište, pa ti nisi poznavao druga Tita??? U to vrijeme sam naganjao komade ko velili i nestrpljivo čekao da napunim 18 kako bi dobio vozačku (još četiri godine čekanja duge kao vječnost).
Klempo.
83-e godište, pa ti nisi poznavao druga Tita??? U to vrijeme sam naganjao komade ko velili i nestrpljivo čekao da napunim 18 kako bi dobio vozačku (još četiri godine čekanja duge kao vječnost).
Cek cek... ti si stvarno povjerovao da sam ono stvarno ja? HAHAHAHAHHAHAHH
Možda samo godište...
A ipak respekt, neki bi opalili po ismijavanju samo tako, matora je matora, fučkajte ga.. o5 respekt
Cek cek... ti si stvarno povjerovao da sam ono stvarno ja? HAHAHAHAHHAHAHH
Možda samo godište...
A ipak respekt, neki bi opalili po ismijavanju samo tako, matora je matora, fučkajte ga.. o5 respekt
Ma ne ja tebe zamišljam kao 18-godišnju crnku, malih cica u room donjem vešu.
Mario, mislim da treba biti pošten pa neka istina izađe na vidjelo.
Evo slika.
I bolje mu je da ga nije upoznal fučkaj ga, zamisli časti i prilike ti bokca moš mislit kak ide ono izreka "Tito posro se u sito" a kad smo več kod starudija video ispod.
Zna li tko kako da citam stripove na android telefonu,tj kako da ih skinem????
Šutite?
Pravite kardinalnu grešku..
Laku noć.....
Nitko ne otvara, ništa? Sigh..
Jel zna netko zašto mi je televizor promjenio boju u zelenu i ljubičastu samo više nema ni jedna druga boja svi izgledaju ko mali zeleni :/? Jel to znak da TV crkava?
Nitko ne otvara, ništa? Sigh..
Jel zna netko zašto mi je televizor promjenio boju u zelenu i ljubičastu samo više nema ni jedna druga boja svi izgledaju ko mali zeleni :/? Jel to znak da TV crkava?
Ne, ako imaš SCART kabal (pogledaj iza televizora) ili bilo koji drugi, izvadi i ponovno ubaci ali da svi pinovi "ulegnu", to se zna desiti s vremena na vrijeme, nije kvar.
Nemam pojma uopće kako se to desilo, gledo sam TV jedno popodne i zaspao i kad sam se probudio sve je bilo takvo nekakvo..
Noć.
Nemam pojma uopće kako se to desilo, gledo sam TV jedno popodne i zaspao i kad sam se probudio sve je bilo takvo nekakvo..
Zovi istjerivače duhova.
došo iz ovog AMEX Gold Class Cinestar
PREDOBRO
nema rijeci da opises, igrao sam se s joystickom za fotelju vise nego sta sam gledo film
Laku noć.
OPEN!
Dobra večer!
Večer ljudi :)
Ehhh, gledajući sad neke stvari, pomalo žalim što nisam imućni sinek kojemu mamica i tatica sve mogu priuštiti... :/
Ehhh, gledajući sad neke stvari, pomalo žalim što nisam imućni sinek kojemu mamica i tatica sve mogu priuštiti... :/
Mislim da ti je bolje ovak... :) Kak kod da je strašno, bar nisi izoliran ko bogataš. Neki žele biti, ali deep down...
Mislim da ti je bolje ovak... :) Kak kod da je strašno, bar nisi izoliran ko bogataš. Neki žele biti, ali deep down...
Ah u pravu si, ljepše je kad krvavim radom stekneš nešto svojim rukama, a ne da samo ljenčariš i naređivaš šta hoćeš.... =)
večer :)
Može jedno pitanje xxx-man? :)
Pa već pitaš
Pa već pitaš
Trebao sam se ogradit, pa reć može jedno pitanje uz ovo :)
s obzirom da ga nisam pobrisao očito je moglo to jedno :D
reci...