Vecer drustvo... koma dan danas.Neznam trenutno kako se zovem .Jedva cekam leci u krevet
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vecer drustvo... koma dan danas.Neznam trenutno kako se zovem .Jedva cekam leci u krevet
..ti si i jučer bio ovakav.. xD
..ti si i jučer bio ovakav.. xD
Cuj kada ces mi ti sveukupno 7 sati hodati po suncu cuti cu tebe
Cuj kada ces mi ti sveukupno 7 sati hodati po suncu cuti cu tebe
Jučer sam radio 7 sati na suncu dok sam bio na onoj akciji let's do it :D
A i vala lakše mi je hodati 7 sati na suncu, nego busem negdje putovati pola sata..
Jučer sam radio 7 sati na suncu dok sam bio na onoj akciji let's do it :D
A i vala lakše mi je hodati 7 sati na suncu, nego busem negdje putovati pola sata..
A sad . Danas mi je najgore iskreno...jucer sam jos bio pod dojmom :) .Ma problem je bio kaj sam 4 sata svega spavao (niti tolko) na tolko hodanja....al isplatilo se moram priznati
.I da mi opet to ponude prihvatio bi istog trena ;) sve u svemu idem i sljedece godine
A sad . Danas mi je najgore iskreno...jucer sam jos bio pod dojmom :) .Ma problem je bio kaj sam 4 sata svega spavao (niti tolko) na tolko hodanja....al isplatilo se moram priznati
.I da mi opet to ponude prihvatio bi istog trena ;) sve u svemu idem i sljedece godine
A glavno da je tebi bilo dobro :D
A i ti vala, nikada se ne naspavaš :P
@Prilika: Ovako imbecilu jedan, ništa nećeš postići ako dijeliš TD mojim postovima da znaš. Niti ćeš me provocirati, niti naljutiti niti išta. Samo onako, čisto informativno reda radi da ti kažem.
A ionako 95% forumaša ne konta čemu služi opcija TU i TD.
Ja ih stišćem jer mi se sviđa kad poplave.
@Prilika: Ovako imbecilu jedan, ništa nećeš postići ako dijeliš TD mojim postovima da znaš. Niti ćeš me provocirati, niti naljutiti niti išta. Samo onako, čisto informativno reda radi da ti kažem.
Šefe moj namjerno to radim da vidim daš li se provocirati, a očito je da daš.. ništa negativno ne mislim o tebi...
I ocito je da se vracas na svaki svoj post da vidis imas li koji TU jer kako vidis TD/TU nakon par ispisanih komentara..?
A glavno da je tebi bilo dobro :D
A i ti vala, nikada se ne naspavaš :P
Evo ti i od mene TD onda
Ma radi šta hočeš, ti ne radiš to samo meni, nego večini ovdje. Ne interesuje me, čisto sam ti reda to rekao.
A tebi sretno sa onim stvarima.
@Johnny: Ako se vidimo u Zagrebu u četvrtak šljagu ću ti opaliti :D
Šala bre :P
Ma radi šta hočeš, ti ne radiš to samo meni, nego večini ovdje. Ne interesuje me, čisto sam ti reda to rekao.
A tebi sretno sa onim stvarima.
Sretno i tebi u tvojim.. čuvaj se !
Ah sve me strah sada....sad tek vidjeh da sam zauzet u cetvrtak
Ah sve me strah sada....sad tek vidjeh da sam zauzet u cetvrtak
Hhaha, vidi ga kako se samo pokušava izvuči :D Nema toga kod mene :D
Bolan, ako se budemo samo vidili na 5 minuta bit će top xD
Ja ih stišćem jer mi se sviđa kad poplave.
To zvuči pogrešno.
Hhaha, vidi ga kako se samo pokušava izvuči :D Nema toga kod mene :D
Bolan, ako se budemo samo vidili na 5 minuta bit će top xD
Ma i nesto me prehlada lovi xD vidis kako je vani hladno
EDIT:jako pogresno
To zvuči pogrešno.
Zašto? To ti je isto kao kad se opališ čekićem po palcu. Osjećaj je jedinstven.
vecer narode
ovako treba mi jedan dvd converter koji obican dvd ono sa ts formatom prebaciva u avi samo jedan folder itd
vecer narode
ovako treba mi jedan dvd converter koji obican dvd ono sa ts formatom prebaciva u avi samo jedan folder itd
I tata bi sine.
Večer.
Vecer Aliser...Si doznao kaj za cetvrtak ?
Zar sam trebao šta doznati? XD
Zar sam trebao šta doznati? XD
A neznam ja mozda se nesto izjalovilo . Ja naime imam sastanak sa predsjednikom pa nemogu
Nego, jesil ti dobio svoj mobitel natrag?
Sredio ga je buraz danas...budem ga sutra valjda dobio ....
A prema mojoj nekoj računici u Zagrebu bi trebali biti oko..14 sati.
A prema mojoj nekoj računici u Zagrebu bi trebali biti oko..14 sati.
Hahah znaci nebudete u 14 h u Zg-u cim je tvoja racunica