opet ti?
btw. večer svima :)
I tebi sinko/kćeri...
Neće dugo.
opet ti?
btw. večer svima :)
I tebi sinko/kćeri...
Neće dugo.
Dobro veče svima.
Počeli napokon turniri malonogometni na igralištu kraj škole pa svaku večer do 1-2 sata navečer igraju utakmice :) Sutra moja ekipa igra, ima da ih rasturimo...
Eh idem ja spavat danas sam bio bot za jutro i veče i sad neka drugi preuzme. Laku noć i ugodne snovi Vam želim. @F1-IVO imaš moj pozdrav!
I tebi sinko/kćeri...
Neće dugo.
gospodična s vama :)
gospon gleda film na rtl-u xD
V svima!
Ej Nello izgleda da i mopj Acer 5520G opet otkazuje. Više ne očitava blu-ray pržilicu. MMislim da će matična u pećnicu opet:)
Bok svim nespavalicama, ak več ideš peč matičnu onda ju posipaj s makom to pospješuje učinak pečenja i nema frke.
gospodična s vama :)
gospon gleda film na rtl-u xD
Moraš ti njega malo pritegnuti kakav crni film u ovaj noćni sat.
Bok bok, small talk
Onaj osjećaj kad shvatiš da si bacio 200 kuna u vjetar.
pa ne piri vani baš jak vjetar...
pa ne piri vani baš jak vjetar...
Niti od ovog ne piri baš jak vjetar
večer ljudi...moram se nekom izjadat...večeras sam izgubio najboljeg prijatelja zbog moje debilnosti
večer ljudi...moram se nekom izjadat...večeras sam izgubio najboljeg prijatelja zbog moje debilnosti
jel u pitanju neka cura?
Ma da, nesmiješ ga prejako inače zna raskrvariti.
jel u pitanju neka cura?
ne neg najbolji prijatelj...ajd da je cura pa me boli ku*rac
Sretan novi dan!
jel u pitanju neka cura?
Mislim jel neka cura kriva za to što niste više prijatelji...
jel u pitanju neka cura?
Mislim jel neka cura kriva za to što niste više prijatelji...
ma kakvi...ja sam ga udario prejako (jedna debilna igra u pitanju)...i reka je neće više nikad pričat sa mnom.nadam se da je to reka u afektu i da će se za 10-15 dana pomirit
Bez hrustanja zubima molim, neki več hrču pa bi zvukovi hrustanja zubiju mogli nekog probudit jel.
OPEN!
Dobra večer!
Dobra večer! Napokon nađoh lubenicu koja ima okus po lubenici. Sad se ne mogu dić iz stolice koliko sam se ubio u njoj
Dobra večer! Napokon nađoh lubenicu koja ima okus po lubenici. Sad se ne mogu dić iz stolice koliko sam se ubio u njoj
Ja već 2 godine ne jedem lubenicu, ne mogu nać dobru. Zgadile su mi se nekako.
Ja već 2 godine ne jedem lubenicu, ne mogu nać dobru. Zgadile su mi se nekako.
Dođi u mene, ne možeš nać lošu :D
Ovo je pljačka, Sanader je mala beba za Links.
http://www.links.hr/artikl-050.606.178
Prošlo je godinu i pol (i više?) od izdavanja Sandyja, došao je i Ivy i nisu se spustile cijene.
*cough cough* :D
Večer.
Večer narode
Evo naručio sam Corsair Carbide 400R iz ADM-a
Sveukupno će me koštat oko 715 kn pouzećem, dobro je što sam sve to zaradio do danas a radim još tjedan dana.
BTW, jel se to meni čini ili su cijene diskova pale. Evo baš gledam u ADM-u imaju 1TB drive-ovi za 500-600 kn o.O
Moraš probat Solinske :P