Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.774.766
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Bellatrix kaže...

Idem nemože se više!

Jučer sam slavio rođendan, nisam se ni otrijeznio kak treba!!Osmijeh

Idem u krevetić

Noć ljudi!

sretan rođendan

jedna

nothing lasts forever, even cold November rain
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Evo i mene bok ljudi vidim da je zanimljivo pa kad dajete zanimljivu mjuzu ovo bi svi trebali prepoznat valjda!!!Smijeh

Kako te nije sram. Slušaj ti pravi rock

https://www.youtube.com/watch?v=9X3mm705i9o&feature=related

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 0:37 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Idem nemože se više!

Jučer sam slavio rođendan, nisam se ni otrijeznio kak treba!!Osmijeh

Idem u krevetić

Noć ljudi!

Sretan rođendan i laku noć
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Za nespavalice

Evo jos jedne legendarne stvari koju zna svaki roker no dobro ovu verziju bas i ne zna svaki roker ali svejedno!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

kak volim tu pjesmuuuu

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Šta je ovdje utihnulo?! Pa nije ni 1 :D

Music is my life :)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja gledam jubitubi :D

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja gledam "it crowd"..

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobara večera

Mount Vision Pro
17 godina
Za nespavalice

Vidis da uzivamo u kvalitetnoj mjuzi pa se svi skoncentrirali na to sad!!!Nevinašce

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja igram Crash Bandicoot 2. Puca me nostalgijaSmijeh

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja gledam Everybody Hates Chris :D

17 godina
neaktivan
ja odo spavat, ipak je ponedjeljak sutra... ili nije? danas je :-)
Od 7 matičnih ploča, 7 je riknulo kroz 7 godina, srećom uvijek sam dobio novu (hint: jamstvo). Zašto MB tako lako rikne? Od ostalog hardvera (hrpa toga kroz 10ak god) riknula samo 1 grafička.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ja igram Crash Bandicoot 2. Puca me nostalgijaSmijeh

ja sam igrala gran turismo 2 na playstationu 1 :D

evo jedna pjesma za

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja si skinio Ps1 Emulator... sad si skidam Fighting Force :D :D

i mene puca nostagija,,moram ponovo zaigrat =)

17 godina
Za nespavalice

anshika05 fala lijepo od tebe iako to nije bas moj stil to ti meni nakaj sugeriras ili kaj!!!Smijeh

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

anshika05 fala lijepo od tebe iako to nije bas moj stil to ti meni nakaj sugeriras ili kaj!!!Smijeh

kaj...pa super je pjesma...joj svi ste nekak OUT...DEMODEEE! xD
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
rambox kaže...

kaj...pa super je pjesma...joj svi ste nekak OUT...DEMODEEE! xD
 Ja nisam out..nisam ni punoljetan .. :D
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nespavalice odoh ja lagano u krpe... uživajte i laku noć! :)

17 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Nespavalice odoh ja lagano u krpe... uživajte i laku noć! :)

Laku noć
17 godina
Za nespavalice

anshika05 ja ti nisam nikad bas slusao taj Skid Row to mi se nikak ne sviđa ovak nekaj  sa ovog linka ti je za moje uho definitivno!!!Cool

16 godina
Za nespavalice

Da,da....dobaaaaaaaaaaar.Maideni su zakon.Cool

Meni osobno Powerslave,Piece of Mind

i Somewhere in Time albumi su zakon.Cool

C2D E4300/OC@2.7Ghz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3,HDD Seagate 320&500Gb,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec MT.
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

anshika05 ja ti nisam nikad bas slusao taj Skid Row to mi se nikak ne sviđa ovak nekaj  sa ovog linka ti je za moje uho definitivno!!!Cool

joj,igraš na sigurno...svi znaju da anči obožava mejdene i da je bila u splitu :D
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo kad ste već krenuli s kvalitetnom mjuzom :

Osim što je pjesma vrhunska ima jedne od najboljih stihova što sam čuo.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 1:38 (scorpion667).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Aaaaaaaaa, moja najdraža grupa i jedna od mojih najdražih pjesama uopće.

Inače ja sada slušam

16 godina
Za nespavalice

A,meni je to tak svejedno tko obožava što,no znam da se meni sviđa ovo:

C2D E4300/OC@2.7Ghz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3,HDD Seagate 320&500Gb,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec MT.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Laku noć..

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Laku noć..

Laku noć. Polako se osipamo....
17 godina
Za nespavalice

Ugodno hrkanje coder, da i taj Winger ima isto nekoliko dobrih stvari to je istina a to se vecinom odnosi na njihove albume do onog iz 1993 zvanog Pull  poslije toga nist vise nije dobro!!!Cool

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ugodno hrkanje coder, da i taj Winger ima isto nekoliko dobrih stvari to je istina a to se vecinom odnosi na njihove albume do onog iz 1993 zvanog Pull  poslije toga nist vise nije dobro!!!Cool

Ma ne slušam ih ja baš, samo par tih dobrih stvari kako ti kažeš.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice