Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.670.083
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Odo i ja u krevet,nemam sta radit u ovo doba.

Laku noc.

Album StVaRnOsT uskoro tu :D
17 godina
neaktivan

Također, idem, već mi mozak trne...

Noć!

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan

Hehe i meni je jedan ispit ostao, ali rješavam ga u 9 mjesecu. Ajde laku noć uči :)

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
15 godina
neaktivan
Dobar dan ljudi ;).
Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
14 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)

laku noć i meni je krajnje vrijeme :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Je*emti život i sve....opet nemogu zaspat {#}

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
KKristijan kaže...

Je*emti život i sve....opet nemogu zaspat {#}

isto kod mene,zadnje 3 godine {#}

15 godina
neaktivan
Ja mogu zaspat, al mi se neda XD. Aj pozdrav ljudi sad stvarno odo spavat evo već zora sviće.
Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina
nj0fra kaže...
Ja mogu zaspat, al mi se neda XD. Aj pozdrav ljudi sad stvarno odo spavat evo već zora sviće.

aj pozdrav

16 godina
neaktivan

...jutro...tko bi si mislio da u ovo doba, u spavalicama još ima budnih...{#}

...kaos...
14 godina

ma ja sam stekao ovu naviku cekanja zore jer jedino sad imam mira i tisine....po danu stalno gnjavi netko -.-

kad malo razmislim,ovako mi je i bolje,samo sto je glupo sta je vecina u krevetima u ovo doba

15 godina
KKristijan kaže...

ma ja sam stekao ovu naviku cekanja zore jer jedino sad imam mira i tisine....po danu stalno gnjavi netko -.-

kad malo razmislim,ovako mi je i bolje,samo sto je glupo sta je vecina u krevetima u ovo doba

ako si sam u sobi ti je dobro,al ako si ko ja sa bratom onda ti je ko u paklu,hrče ko konj

15 godina
neaktivan
Meni nekako mozak najbolje radi u ovo vrijeme.
14 godina

ma u obiteljskoj kuci sam na moru...inace svi imaju ogromne sobe s klimama,ja sam tu u nekoj s 5-6 m^2 ispod krova i punoj buha :/

ali nema do mira.dode mi da zabetoniram vrata.

14 godina
nj0fra kaže...
Meni nekako mozak najbolje radi u ovo vrijeme.

Ja sam tu tvrdnju dokazao u praksi

15 godina
KKristijan kaže...

ma u obiteljskoj kuci sam na moru...inace svi imaju ogromne sobe s klimama,ja sam tu u nekoj s 5-6 m^2 ispod krova i punoj buha :/

ali nema do mira.dode mi da zabetoniram vrata.

a bar si na moru,ja na moru nisam bio 4 godine,vidi pozitivno ti moš ić na plažu i ganjat trebe a ja se ovdje pečem u dosadnom vukovaru...

15 godina
neaktivan

Vruće je za umrit.

Triba do mora otić bacit banjadu ovih dana.

Nemogu spavat a moran ujutro vodit pasa u veterinara.

Moj doprinos ovoj temi.

{#}

Me gusta.
15 godina
forzzuk kaže...

Vruće je za umrit.

Triba do mora otić bacit banjadu ovih dana.

Nemogu spavat a moran ujutro vodit pasa u veterinara.

Moj doprinos ovoj temi.

{#}

fala bogu pa je za mene do kraja ljeta sve završilo,juče se upiso i to je to,sad neznam šta ću radit cilo ljeto {#}

15 godina
neaktivan
U koju školu si se upiso?
15 godina
nj0fra kaže...
U koju školu si se upiso?

tehničar za računalstvo,prag bio samo 31 bodova {#}

tehnička škola nikole tesle vukovar

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 5:08 (luka94).
14 godina

Da ganjat trebe...tu mogu ganjat samo izgorjele babetine,zadnji put sam trebu neku vidio prekjucer i to onako,ispod prosjecnu...

uopce ne znam nikog osim familije svoje tu ,sto i nije tako lose :)

sve u svemu radije bi ipak bio doma, ovdje je jedini plus sta se po najvecoj vrucini mozes bacit u more i uzivat par minuta.

15 godina
neaktivan
Hehehe i ja mislim upisat Ruđera Boškovića u Zagrebu, teh. za računalstvo, ali tek sljedeće godine.
15 godina
KKristijan kaže...

Da ganjat trebe...tu mogu ganjat samo izgorjele babetine,zadnji put sam trebu neku vidio prekjucer i to onako,ispod prosjecnu...

sve u svemu radije bi ipak bio doma, ovdje je jedini plus sta se po najvecoj vrucini mozes bacit u more i uzivat par minuta.

lol,uživat par minuta?!pa kad sam ja zadnji pt ja bio na moru sam negdje prosječno 3 sata u komadu bio u vodi dok su se moji sunčai i izgorili a ja dobio ljep ten {#}

14 godina

uff braćo moja djeca sedmi razred a ovako kasno budni {#}.Makar,nisam ni ja daleko od sedmog razreda realno :/

15 godina
nj0fra kaže...
Hehehe i ja mislim upisat Ruđera Boškovića u Zagrebu, teh. za računalstvo, ali tek sljedeće godine.

to ti je dobro sinko,samo je veliki minus to što ima malo treba,kod mene idu sad od 19 učenika 2 trebe i jedan dečko koji se zove vanja u razred {#}

15 godina
neaktivan
Jbg ni ja ne uživam u moru više kao prije :/.
14 godina
luka94 kaže...
KKristijan kaže...

lol,uživat par minuta?!pa kad sam ja zadnji pt ja bio na moru sam negdje prosječno 3 sata u komadu bio u vodi dok su se moji sunčai i izgorili a ja dobio ljep ten {#}

Vjerojatno bi i ja tako da sam na moru tolikoj mjeri , ali kad bi bio na moru koliko i ja ( 99.99% praznika)..vjeruj,dopi*di

15 godina
neaktivan
Hahahah ROFL. Treba ima po gradu, sad za školu... nije da ne uživam sad u osnovnoj kad gledam kako mi kolegice bujaju sa svojim oblinama ;).
15 godina
KKristijan kaže...
luka94 kaže...
KKristijan kaže...

Vjerojatno bi i ja tako da sam na moru tolikoj mjeri , ali kad bi bio na moru koliko i ja ( 99.99% praznika)..vjeruj,dopi*di

to ti vjerjem,al našo sam jednu zamjenu za more pod nazivom BOSNA,vjeruj mi puno zabavnije pogotovo ako su ti starci pušaći,onda moš naučit kako švercat cigare,+ima dobre hrane,ufff hrana je za umrit bolane {#}

15 godina
nj0fra kaže...
Hahahah ROFL. Treba ima po gradu, sad za školu... nije da ne uživam sad u osnovnoj kad gledam kako mi kolegice bujaju sa svojim oblinama ;).

upecaj si onu koja ti se sviđa dok si još u osnovnoj,ja sam upropastio svoju priliku,i sad sam posto depresivan kolko mi fali ta cura {#},moj život bez nje više nema smisla{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice