Odo i ja u krevet,nemam sta radit u ovo doba.
Laku noc.
Odo i ja u krevet,nemam sta radit u ovo doba.
Laku noc.
Također, idem, već mi mozak trne...
Noć!
Hehe i meni je jedan ispit ostao, ali rješavam ga u 9 mjesecu. Ajde laku noć uči :)
laku noć i meni je krajnje vrijeme :D
Je*emti život i sve....opet nemogu zaspat
Je*emti život i sve....opet nemogu zaspat
isto kod mene,zadnje 3 godine
aj pozdrav
...jutro...tko bi si mislio da u ovo doba, u spavalicama još ima budnih...
ma ja sam stekao ovu naviku cekanja zore jer jedino sad imam mira i tisine....po danu stalno gnjavi netko -.-
kad malo razmislim,ovako mi je i bolje,samo sto je glupo sta je vecina u krevetima u ovo doba
ma ja sam stekao ovu naviku cekanja zore jer jedino sad imam mira i tisine....po danu stalno gnjavi netko -.-
kad malo razmislim,ovako mi je i bolje,samo sto je glupo sta je vecina u krevetima u ovo doba
ako si sam u sobi ti je dobro,al ako si ko ja sa bratom onda ti je ko u paklu,hrče ko konj
ma u obiteljskoj kuci sam na moru...inace svi imaju ogromne sobe s klimama,ja sam tu u nekoj s 5-6 m^2 ispod krova i punoj buha :/
ali nema do mira.dode mi da zabetoniram vrata.
Ja sam tu tvrdnju dokazao u praksi
ma u obiteljskoj kuci sam na moru...inace svi imaju ogromne sobe s klimama,ja sam tu u nekoj s 5-6 m^2 ispod krova i punoj buha :/
ali nema do mira.dode mi da zabetoniram vrata.
a bar si na moru,ja na moru nisam bio 4 godine,vidi pozitivno ti moš ić na plažu i ganjat trebe a ja se ovdje pečem u dosadnom vukovaru...
Vruće je za umrit.
Triba do mora otić bacit banjadu ovih dana.
Nemogu spavat a moran ujutro vodit pasa u veterinara.
Moj doprinos ovoj temi.
Vruće je za umrit.
Triba do mora otić bacit banjadu ovih dana.
Nemogu spavat a moran ujutro vodit pasa u veterinara.
Moj doprinos ovoj temi.
fala bogu pa je za mene do kraja ljeta sve završilo,juče se upiso i to je to,sad neznam šta ću radit cilo ljeto
tehničar za računalstvo,prag bio samo 31 bodova
tehnička škola nikole tesle vukovar
Da ganjat trebe...tu mogu ganjat samo izgorjele babetine,zadnji put sam trebu neku vidio prekjucer i to onako,ispod prosjecnu...
uopce ne znam nikog osim familije svoje tu ,sto i nije tako lose :)
sve u svemu radije bi ipak bio doma, ovdje je jedini plus sta se po najvecoj vrucini mozes bacit u more i uzivat par minuta.
Da ganjat trebe...tu mogu ganjat samo izgorjele babetine,zadnji put sam trebu neku vidio prekjucer i to onako,ispod prosjecnu...
sve u svemu radije bi ipak bio doma, ovdje je jedini plus sta se po najvecoj vrucini mozes bacit u more i uzivat par minuta.
lol,uživat par minuta?!pa kad sam ja zadnji pt ja bio na moru sam negdje prosječno 3 sata u komadu bio u vodi dok su se moji sunčai i izgorili a ja dobio ljep ten
uff braćo moja djeca sedmi razred a ovako kasno budni .Makar,nisam ni ja daleko od sedmog razreda realno :/
to ti je dobro sinko,samo je veliki minus to što ima malo treba,kod mene idu sad od 19 učenika 2 trebe i jedan dečko koji se zove vanja u razred
lol,uživat par minuta?!pa kad sam ja zadnji pt ja bio na moru sam negdje prosječno 3 sata u komadu bio u vodi dok su se moji sunčai i izgorili a ja dobio ljep ten
Vjerojatno bi i ja tako da sam na moru tolikoj mjeri , ali kad bi bio na moru koliko i ja ( 99.99% praznika)..vjeruj,dopi*di
Vjerojatno bi i ja tako da sam na moru tolikoj mjeri , ali kad bi bio na moru koliko i ja ( 99.99% praznika)..vjeruj,dopi*di
to ti vjerjem,al našo sam jednu zamjenu za more pod nazivom BOSNA,vjeruj mi puno zabavnije pogotovo ako su ti starci pušaći,onda moš naučit kako švercat cigare,+ima dobre hrane,ufff hrana je za umrit bolane
upecaj si onu koja ti se sviđa dok si još u osnovnoj,ja sam upropastio svoju priliku,i sad sam posto depresivan kolko mi fali ta cura ,moj život bez nje više nema smisla