Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.719.797
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice

vec sam se zabrinuo... Smijeh danas je nekako neobicno mirna noc na forumu.

16 godina
neaktivan
r420r kaže...

nije valjda da sam je jedina nespavalica u ove rane nocne sate? Iznenađen

Naravno da nisi sam tu samNamigiva
Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
17 godina
neaktivan
AVPR kaže...
r420r kaže...

nije valjda da sam je jedina nespavalica u ove rane nocne sate? Iznenađen

Naravno da nisi sam tu samNamigiva
 Pa naravno da nijeCool
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
r420r kaže...

vec sam se zabrinuo... Smijeh danas je nekako neobicno mirna noc na forumu.

radni tjedan počinje pa ljudi idu rano spavat.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Tko je vidio spavati i tositi zivot na nista?! :D

17 godina
protjeran
devil kaže...
netrebam nist, krivo si em skuzil:) mislim dobro bi mi dosel nekop ko zna kak da natjeram mobitel da na sebe instalira ssh server:) ili remote desktop:) al posto to bas nije iozvedivo... htel sam reci da se ne racunaju nespavalice koje se igraju. nego ljudi koji pisu kodove do jutra, koji rade zabavne stvari:) ah moram ljeciti svoje komplekse na forumu, damn ljubav prema linuxu:(
 Kasnim ko proslogodisnje proljece, al koji mobitel imas, ako je symbian ssh se moze instalirati!
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

Pozdrav ekipi nespavalica. Svaka čast na temi.

Žao mi je što se nisam sinoć javljao, imam gadnih problema sa hlađenjem proca, pa sam išao šmirglati kuler u pola noći.

Ako uspijem natjerati da radi na normal temp. čujemo se večeras.

P. S.

Tko je vidio spavat svaku noć, a toliko toga se može raditi.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pa šta je ovo ljudi? Nema vas danas.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo vrti se Nine inch Nails i Reptile... mislim da ce me komšije zadaviti sto im svira "nešto" u ova doba

Eto.. toliko Cool

There is no pain or anger that I am not
17 godina
neaktivan
DOPE kaže...

Evo vrti se Nine inch Nails i Reptile... mislim da ce me komšije zadaviti sto im svira "nešto" u ova doba

Eto.. toliko Cool

Meni svira Black label society, a prije je bio Berzerker. Tako da ću i ja loše proćiSmijeh
17 godina
Za nespavalice

Sutra kolokvij Smijeh

Doć će Zoka da vas roka
17 godina
neaktivan

Pozdrav ekipi.

Hebo te kolko nas ima?

Ili što je jednom rekao Švarceneger "Nas je malo, al smo zato jaki".

16 godina

Učim arhitekture i sam sebi se divim kako ću pasti...

Go go gradivo koje ću trebati samo sada i nikada više!

Ja bih tebe skidao k'o filmove s torrenta
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Skidam si GTA4 i tako... malo sam na forumu, malo na dnevnik.hr, malo na jubitou i tako... sad ću si pogledati kakav dobar film, odsvirati zvončiće na gitari i kaj ja znam već bude ručak, pa ću se dobro najest i podrignut, a onda ne znam ako će mi se spavat budem malo prilego...:))

NO FEAR TOM's IS HERE
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo malo prije preso CoD5, sad si instaliram Fallout 3 i igram American Army, eto da se i ja javim...

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobro jutro nespavalicama.

Kako to gordo zvuči.

Hebi ga, ja se sinoć zeznuo, gledao malo TV i zaspao.

Imam jedan veliki minus.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja se i dalje brinem za napajanje računala, ako mi netko može pomoć nek vidi moju temu među prvima je.

zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Ja se i dalje brinem za napajanje računala, ako mi netko može pomoć nek vidi moju temu među prvima je.

Ostavio sam ti odgovor na toj temi.

Baš sam pogledao novu epizodu House-a, Prison Break-a i Fringe-a. House je bio prezakon, mislim da je ovo jedna od najboljih epizoda dosad (ne po pacijentu), ima prebolesno dobre foreSmijeh. A slijedeća epizoda će biti još žešća - House sa kravatom u kuti radi u klinici, i pruža veselje ljudima za božićne blagdane. Nešto tu mi je sumljivo, ne mogu više čekati još tjedan dana da saznam zaštoViče
16 godina
protjeran
CUNO kaže...

Dobro jutro nespavalicama.

Kako to gordo zvuči.

Hebi ga, ja se sinoć zeznuo, gledao malo TV i zaspao.

Imam jedan veliki minus.

prijatelju samo da ti napomenem, ovo ti je već drugi post izvan dopuštenog vremena za ovu temu (od 22 do 06h).   Ako nisi znao, u redu, ako jesi, nema smisla zbilja.

što se tiče dr. housa..........     nikad nisam volio seriju ali me fakat zanima što taj lik glumi tamo i koji je on zapravo faktor jer niti operira niti prima pacijente niti ništa, samo šepa po bolnici i gunđa. totalno bzvz. 
"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

A svako ima svoj ukus, inače ni mene dosta serija nisu osvojile na prvi pogled. Ja sam se prisilio da gledam jer su mi fendovi gledali, ili me je zanimalo - i nisu mi bile ništa posebno. A kada sam slučajno pogledao epizodu iz nove sezone i saznao da je to ta serija, i ond me je zanimala.

A što se tiče operacija i dijagnostike - sve veći trend (ustalom i publika traži) znanstvene zagonetke. Ma koliko to glupo zvučalo - prije 10-20 (pa čak i više) su popularne dektektivske serije gdje se sve riješava mozgom (Columbo, Poirot ...), odvjetničke serije i medicinske serije sa različitim operacijama. Sada ljudi traže kako je došlo do hapšenja i kako su otkrili tu bolest - prvi je to iskoristio megapopularan CSI, pa House itd....

16 godina
protjeran
Za nespavalice

u redu to što se "otkriva", ali zapravo su te serije prave debilane u svojoj srži.   gledatelju se sve servira kao na pladnju, bez da ikada mora upotrijebiti mozak.

primjer uspješne i zanimljive serije (po meni) koja je detektivska/istraživačka je X-files.   što se tiče bolničkih, stari ER i Chicago Hope su bile vrhunac, ovo sve novo je totalni promašaj. Bude mi muka kad vidim Greys anatomy i slična sranja.

btw nisi mi objasnio što predstavlja Dr. House tamo u bolnici ?   Koliko sam ja vidio on je tehnički višak i odavno zrel za mirovinu (i rehabilitaciju).   Ima li neki razlog zbog kojeg ga drže tamo ?

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

On je šef odjela za dijagnostiku u bolnici. On i njegov tim rješavaju i postavljaju i otkrivaju dijagnoze za pacijente za koje nitko nije mogao utvrditi što im je. On je najbolji dijagnostičar na cijelom svijetu (ili među prvima, ali je smatran najboljim). I kao što se zna - on je jednostavno najbolji, i zbog toga može raditi svakakva sranja. Dok je on u pravu, drugi ga ljudi jednostavno moraju trpiti.

16 godina
protjeran
Za nespavalice

i naravno da takvo nešto može biti moguće samo u serijama nove generacije     Belji se

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

e rado bi isel spavati, ali mi se uopce ne spava.

bila mi je fora to prvih 2 put ali sad me vec to malo izluduje. :/

kavu ne pijem, ajde mozda je krivo kaj onda dulje ujutro spavam ili kaj? ma neznam. :/

tak sam ocajan da gledam oprah :D :D

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

opet ja soliram? :D

17 godina
neaktivan
cnys kaže...

Naravno da neSmijeh, šta si ti mislio da ćeš pokupiti svu slavuCool

Baš mi se ne spava, a sutra moram u 6.30 se dignuti i ići u teretanu, a kasnije na trening atletike. Prijeti mi profesor da će me rušiti tjelesni na faksu. Pa to se može smo meni događati. Sada moram nadoknađivat sate i ići na sve žive sportove.
17 godina
neaktivan
cnys kaže...

Nikada nisi solirao ovdje i neces! :D
Ovdje nikada nisi sam! ;D
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

neka mirna noć. pa diste ljudi? nisam valjda ja jedini budan, a tek je 20 do 1

Hello World!
17 godina
neaktivan
a evo gleda se avijator :)
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

neka mirna noć. pa diste ljudi? nisam valjda ja jedini budan, a tek je 20 do 1

khm , naravno da nisi jedini , ti , ja i čak noriz
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice