vec sam se zabrinuo... danas je nekako neobicno mirna noc na forumu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije valjda da sam je jedina nespavalica u ove rane nocne sate?

nije valjda da sam je jedina nespavalica u ove rane nocne sate?

vec sam se zabrinuo... danas je nekako neobicno mirna noc na forumu.
Tko je vidio spavati i tositi zivot na nista?! :D
Pozdrav ekipi nespavalica. Svaka čast na temi.
Žao mi je što se nisam sinoć javljao, imam gadnih problema sa hlađenjem proca, pa sam išao šmirglati kuler u pola noći.
Ako uspijem natjerati da radi na normal temp. čujemo se večeras.
P. S.
Tko je vidio spavat svaku noć, a toliko toga se može raditi.
Pa šta je ovo ljudi? Nema vas danas.
Evo vrti se Nine inch Nails i Reptile... mislim da ce me komšije zadaviti sto im svira "nešto" u ova doba
Eto.. toliko
Evo vrti se Nine inch Nails i Reptile... mislim da ce me komšije zadaviti sto im svira "nešto" u ova doba
Eto.. toliko

Sutra kolokvij
Pozdrav ekipi.
Hebo te kolko nas ima?
Ili što je jednom rekao Švarceneger "Nas je malo, al smo zato jaki".
Učim arhitekture i sam sebi se divim kako ću pasti...
Go go gradivo koje ću trebati samo sada i nikada više!
Skidam si GTA4 i tako... malo sam na forumu, malo na dnevnik.hr, malo na jubitou i tako... sad ću si pogledati kakav dobar film, odsvirati zvončiće na gitari i kaj ja znam već bude ručak, pa ću se dobro najest i podrignut, a onda ne znam ako će mi se spavat budem malo prilego...:))
Evo malo prije preso CoD5, sad si instaliram Fallout 3 i igram American Army, eto da se i ja javim...
Dobro jutro nespavalicama.
Kako to gordo zvuči.
Hebi ga, ja se sinoć zeznuo, gledao malo TV i zaspao.
Imam jedan veliki minus.
Ja se i dalje brinem za napajanje računala, ako mi netko može pomoć nek vidi moju temu među prvima je.
Ja se i dalje brinem za napajanje računala, ako mi netko može pomoć nek vidi moju temu među prvima je.

Dobro jutro nespavalicama.
Kako to gordo zvuči.
Hebi ga, ja se sinoć zeznuo, gledao malo TV i zaspao.
Imam jedan veliki minus.
A svako ima svoj ukus, inače ni mene dosta serija nisu osvojile na prvi pogled. Ja sam se prisilio da gledam jer su mi fendovi gledali, ili me je zanimalo - i nisu mi bile ništa posebno. A kada sam slučajno pogledao epizodu iz nove sezone i saznao da je to ta serija, i ond me je zanimala.
A što se tiče operacija i dijagnostike - sve veći trend (ustalom i publika traži) znanstvene zagonetke. Ma koliko to glupo zvučalo - prije 10-20 (pa čak i više) su popularne dektektivske serije gdje se sve riješava mozgom (Columbo, Poirot ...), odvjetničke serije i medicinske serije sa različitim operacijama. Sada ljudi traže kako je došlo do hapšenja i kako su otkrili tu bolest - prvi je to iskoristio megapopularan CSI, pa House itd....
u redu to što se "otkriva", ali zapravo su te serije prave debilane u svojoj srži. gledatelju se sve servira kao na pladnju, bez da ikada mora upotrijebiti mozak.
primjer uspješne i zanimljive serije (po meni) koja je detektivska/istraživačka je X-files. što se tiče bolničkih, stari ER i Chicago Hope su bile vrhunac, ovo sve novo je totalni promašaj. Bude mi muka kad vidim Greys anatomy i slična sranja.
btw nisi mi objasnio što predstavlja Dr. House tamo u bolnici ? Koliko sam ja vidio on je tehnički višak i odavno zrel za mirovinu (i rehabilitaciju). Ima li neki razlog zbog kojeg ga drže tamo ?
On je šef odjela za dijagnostiku u bolnici. On i njegov tim rješavaju i postavljaju i otkrivaju dijagnoze za pacijente za koje nitko nije mogao utvrditi što im je. On je najbolji dijagnostičar na cijelom svijetu (ili među prvima, ali je smatran najboljim). I kao što se zna - on je jednostavno najbolji, i zbog toga može raditi svakakva sranja. Dok je on u pravu, drugi ga ljudi jednostavno moraju trpiti.
i naravno da takvo nešto može biti moguće samo u serijama nove generacije
e rado bi isel spavati, ali mi se uopce ne spava.
bila mi je fora to prvih 2 put ali sad me vec to malo izluduje. :/
kavu ne pijem, ajde mozda je krivo kaj onda dulje ujutro spavam ili kaj? ma neznam. :/
tak sam ocajan da gledam oprah :D :D
opet ja soliram? :D

neka mirna noć. pa diste ljudi? nisam valjda ja jedini budan, a tek je 20 do 1
neka mirna noć. pa diste ljudi? nisam valjda ja jedini budan, a tek je 20 do 1