Ovo je nepravda

poruka: 7
|
čitano: 1.593
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Nepravda

Svi znamo da je Slavonija najnerazvijeniji dio Hrvatske u svakom pogledu pa tako i u informatičkom. Naime gledao sam po fejsu di je Algebra objavljivala da održava seminare u Osijeku. Do Osijeka i nigdje dalje informatički seminari se ne održavaju. Pisao sam im da i ovdje ima dosta informatčara koji bi rado došli na neki besplatni seminar da ga pogledaju (Osijek je relativno blizu ali sve postaje daleko ako su financije problem) no nisu mi odg. Zašto se ignorira ovo područje za razliku od drugih? Zašto se sve najbolje održava u Zg-u ili u nekim drugim gradovima? Iskreno osjećam se vrlo frustrirano zbog toga jer želim otići na poneki seminar i pogledati ga čuti nešto od drugih i naučiti ali sam spriječen u tome. Smatram da je jedan od razloga zašto mlađi informatičari ne mogu naći posao u vlastitoj struci upravo nedostatak takvih seminara. Jer nema lakšeg i boljeg načina da se skupi neko iskustvo nego na seminarima! Gdje možeš porazgovarati sa iskusnijim kolegama u "četiri oka". 

16 godina
neaktivan
RE: Nepravda

To se zove centralizacija

18 godina
neaktivan
RE: Nepravda

Za to je kriva vlast koja vodi državu... Danas u HR vlada kapitalizam, a ne demokracija kako se to voli govorit. Sav kapital i sve se vrti u Zagrebu i tako će i dalje biti dok se vlast ne promjeni...

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
15 godina
neaktivan
Ovo je nepreavda

Vi u Hrvatskoj makar imate besplante seminare Cool

15 godina
neaktivan
RE: Ovo je nepreavda
Torp3do kaže...

Vi u Hrvatskoj makar imate besplante seminare Cool

Da ako ne uzmemo u obzir putovanje do njih....

Gamers Don't Die, They Respawn.
17 godina
neaktivan
Dođi u ST i ista stvar! :(
17 godina

Al ako ćemo gledati infrastrukturu po tome se onda i ovdje može održati bez problema seminar zakupit neku sportsku dvoranu malo preuredi super stvar čak štoviše može puno više ljudi stati u njih i to je to. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice