Mobitel na pretplatu

poruka: 3
|
čitano: 1.509
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mobitel na pretplatu

Jel mi možete preporučiti neki mobitel koji je na pretplatu.... Mora biti iz tele2 ili iz vipa.... Ne kužim se baš u pretplatu, ali koliko sam ja skužio, platim 1kn i svaki mjesec smijem potrošiti 50kn i 50 kn plačam svaki mjesec za taj mobitel? Jesam u pravu? Ako nisam, molio bih vas da mi objasnite :) Iii možete mi preporučiti neki dobar mobitel koji da si uzmem na pretplatu..

16 godina
neaktivan
RE: Mobitel na pretplatu

za mobitel ovisi koliko love misliš dati za njega

moja preporuka htc wildfire

a što se tarifa tiče npr. tarifa 50 ti plaćaš 50 kuna račun u tarifi imaš određen broj besplatnih poruka i minuta (ovisi o tarifi) i pozive i poruke u iznosu od 50 kn ako potrošiš poziva i poruka više od 50kn onda to pređeno plaćaš dodatno (kao paket za internet od 10Gb npr.)

15 godina
neaktivan
Mobitel na pretplatu

Evo da ne otvaram novu temu imam jadno pitanje...planiram si uzet u tele 2 ili vipu još mroam vidit jedna mob na pretplatu pa me zanima dal bi ja mogo taj mob dekodirat ili da umetnem onu univerzalnu sim pa da koristim svoju kartiu da bezveze ne moram plačat pretplatu?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 18:54 (dec54).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice