Po onoj najavi mi izgleda da bi slijedeći tjedan mogao biti jako zanimljiv. Koji vrag su sirove palačinke? 
Ne mogu vjerovati da vas toliko prati Masterchef 
Ja sam mislio da sam jedini, a emisija je predobra, idejom i izvedbom.
Osobno mi se sviđa Dinov stav, a znanje i sposobnost mu ne može nitko poreč.
Strašno mi je žao što je Snježana ispala, genijalno je kuhala i prezabavna je :/... Na sistemu eliminacije bi se ipak trebalo poraditi, jer ovako ne ispadaju "najgori"
ja mislim da bi radovan treba bit glavni.ipak on je najstariji i ima najviše iskustva.isto tako mislim da dino nema baš veliku ulogu u žiriju.po meni mate je glavni, on uvijek ima dobru kritiku mada nekad zna pretjerat
Radovan je kralj najveći. Al iskreno nemre on bit glavni kad nema zapravo pojma o kuhanju on je tu da ždere
Fraer je maskota 
ja mislim da bi radovan treba bit glavni.ipak on je najstariji i ima najviše iskustva.isto tako mislim da dino nema baš veliku ulogu u žiriju.po meni mate je glavni, on uvijek ima dobru kritiku mada nekad zna pretjerat
Radovan je kralj najveći. Al iskreno nemre on bit glavni kad nema zapravo pojma o kuhanju on je tu da ždere
Fraer je maskota 
Ima najbolji posao ikad. Besplatno jede i još prigovara.
Slažem se da ispadanje nije uvijek najpravednije, ali ipak je ovo prvenstveno zabavni show. Kao takav mora imat i dramatike i zabave i šokantnih trenutaka. Da baš uvijek ispadne onaj koji je taj tjedan bio najlošiji, bilo bi dosta predvidljivo.
Večeras nova epizoda, nemojte propustiti. 
Ispala ona zgodna curka, a neznam kako se zove. Šteta !!!
Ispala ona zgodna curka, a neznam kako se zove. Šteta !!!
Marina. Da, baš je simpatična, šteta što je odlučila tako brzo otići.
Bruka ziva, sve zivo namjesteno...Koji pederi..
Evo što su objavili na fejsu...
Dragi naši fanovi:
Obje verzije završnice superfinala snimljene su jos u travnju. Uobicajena je televizijska praksa, u produkciji slicnih emisija, da se snimaju dvije verzije završnice super finala kako bi se sacuvala tajnost podataka o pobjedniku.Bodovanje, te odluku strucnog zirija je zabiljezio i ovjerio javni biljeznik. Nikola Lesar je pobjednik druge sezone Masterchefa!
Emisija koja je greskom emitirana u BiH nije dostavljena FTV-u kao finalna, no ona je na nasem serveru, kao i sve ranije emisije Masterchefa,upravo zbog očuvanja tajnosti identiteta pobjednika,bila do dana emitiranja.
Zasto je sa servera skinuta i emitirana kriva emisija, jos uvijek istrazujemo. Federalna televizija vec ce danas u 15:25 h emitirati finalnu emisiju Masterchefa.
A ono, očekivano. Nadobudni su već počeli kovati razne urote. Sigurno da si nisu smjeli dozvoliti ovakav gaf jer će se sad više pričat o tome nego o pobjedniku i finalu showa, ali šta je tu je.
Evo bas ovaj komentar procitao na Forum.HR Ne bi me iznenadilo slijedeće s Nove TV:
""Saznajte i vi pravog pobjednika, pošaljite riječ pobjednik Master chef na 060 XXXXXX , cijena razgovora 6,50 kn/sec , i učestvujte u nagradnoj igri u kojoj možete dobiti set noževa s ispisanim imenimasvih pobjednika ove sezone "
Nikaj za reć.