Masterchef - 2. sezona - žiri s Gastronomije

poruka: 43
|
čitano: 11.101
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Po onoj najavi mi izgleda da bi slijedeći tjedan mogao biti jako zanimljiv. Koji vrag su sirove palačinke? {#}

15 godina

Ne mogu vjerovati da vas toliko prati Masterchef {#}

Ja sam mislio da sam jedini, a emisija je predobra, idejom i izvedbom.

Osobno mi se sviđa Dinov stav, a znanje i sposobnost mu ne može nitko poreč.

Strašno mi je žao što je Snježana ispala, genijalno je kuhala i prezabavna je :/... Na sistemu eliminacije bi se ipak trebalo poraditi, jer ovako ne ispadaju "najgori"

LoL NordicEU : Heineken01
18 godina
neaktivan
Re: Masterchef - 2. sezona - žiri s Gastronomije
cod4gamer kaže...

ja mislim da bi radovan treba bit glavni.ipak on je najstariji i ima najviše iskustva.isto tako mislim da dino nema baš veliku ulogu u žiriju.po meni mate je glavni, on uvijek ima dobru kritiku mada nekad zna pretjerat

Radovan je kralj najveći. Al iskreno nemre on bit glavni kad nema zapravo pojma o kuhanju on je tu da ždere {#} Fraer je maskota {#}

He who is brave is free.
15 godina
Dwyane Wade kaže...
cod4gamer kaže...

ja mislim da bi radovan treba bit glavni.ipak on je najstariji i ima najviše iskustva.isto tako mislim da dino nema baš veliku ulogu u žiriju.po meni mate je glavni, on uvijek ima dobru kritiku mada nekad zna pretjerat

Radovan je kralj najveći. Al iskreno nemre on bit glavni kad nema zapravo pojma o kuhanju on je tu da ždere {#} Fraer je maskota {#}

Ima najbolji posao ikad. Besplatno jede i još prigovara. 

Slažem se da ispadanje nije uvijek najpravednije, ali ipak je ovo prvenstveno zabavni show. Kao takav mora imat i dramatike i zabave i šokantnih trenutaka. Da baš uvijek ispadne onaj koji je taj tjedan bio najlošiji, bilo bi dosta predvidljivo.

14 godina
neaktivan
Radovanu sve dobro, bitno da se jede i boli ga briga, čovjek neće uopće da se upetljava u neke razgovore dubokoumne kao ona dvojica. Dobro si rekao, on je baš kao maskota. Haha :) al kako mi je drago da je Bojana ispala, još sam pod dojmom. Koliko je zla ona širila samo svojom pojavom, a dalje neću ni spominjati.
Tony Soprano
14 godina
neaktivan

Večeras nova epizoda, nemojte propustiti. {#}

Tony Soprano
14 godina
neaktivan

Ispala ona zgodna curka, a neznam kako se zove. Šteta !!!

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
15 godina
Fero kaže...

Ispala ona zgodna curka, a neznam kako se zove. Šteta !!!

Marina. Da, baš je simpatična, šteta što je odlučila tako brzo otići. 

17 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Bruka ziva, sve zivo namjesteno...Koji pederi..

17 godina
neaktivan

Evo što su objavili na fejsu...

Dragi naši fanovi:

Obje verzije završnice superfinala snimljene su jos u travnju. Uobicajena je televizijska praksa, u produkciji slicnih emisija, da se snimaju dvije verzije završnice super finala kako bi se sacuvala tajnost podataka o pobjedniku.Bodovanje, te odluku strucnog zirija je zabiljezio i ovjerio javni biljeznik. Nikola Lesar je pobjednik druge sezone Masterchefa!

Emisija koja je greskom emitirana u BiH nije dostavljena FTV-u kao finalna, no ona je na nasem serveru, kao i sve ranije emisije Masterchefa,upravo zbog očuvanja tajnosti identiteta pobjednika,bila do dana emitiranja.

Zasto je sa servera skinuta i emitirana kriva emisija, jos uvijek istrazujemo. Federalna televizija vec ce danas u 15:25 h emitirati finalnu emisiju Masterchefa.

15 godina

A ono, očekivano. Nadobudni su već počeli kovati razne urote. Sigurno da si nisu smjeli dozvoliti ovakav gaf jer će se sad više pričat o tome nego o pobjedniku i finalu showa, ali šta je tu je.

16 godina

Evo bas ovaj komentar procitao na Forum.HR Ne bi me iznenadilo slijedeće s Nove TV:

""Saznajte i vi pravog pobjednika, pošaljite riječ pobjednik Master chef na 060 XXXXXX , cijena razgovora 6,50 kn/sec , i učestvujte u nagradnoj igri u kojoj možete dobiti set noževa s ispisanim imenimasvih pobjednika ove sezone "

Nikaj za reć.{#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice