Koliki kredit mogu dobit?

poruka: 72
|
čitano: 75.101
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Koliki kredit mogu dobit?
mar123 kaže...

prije 30 godina si mogo otic u njemacku, radit 10 godina, i vratit se u hrvatsku i nista vise ne radit u zivotu, danas nema sanse da to napravis. danas mozes otic u njemacku i normalno zivit. u tom je razlika.

I sta je lose u tome sta normalno mozes zivit? u Hrvatskoj cak ni to nemozes.

Peace!
16 godina

niko nije reko da je nesto lose u tome, nego njemacka vise nije sto je bila, to je poanta price.

14 godina
mar123 kaže...

niko nije reko da je nesto lose u tome, nego njemacka vise nije sto je bila, to je poanta price.

Kako god okreneš bolje je tamo nego kod nas barem 10 puta.

Peace!
14 godina
protjeran
mar123 kaže...

Njemačka je i dalje dobra i može se lipo zaraditi, ali problem kad se vratiš ode jer je sve itekako poskupilo pa ti novci nisu više kakvi su bili. 

16 godina
Volume kaže...
mar123 kaže...

Njemačka je i dalje dobra i može se lipo zaraditi, ali problem kad se vratiš ode jer je sve itekako poskupilo pa ti novci nisu više kakvi su bili. 

o tome i govorim.

16 godina
neaktivan

Ehh stari moj meni je jos bolje, ne samo da mogu ozenit Njemicu, nego je ta  "Njemica" nasa Slavnonka :) hehe... i jos ima obitelj u mojem rodnom gradu odakle sam, u Istri... ali sve u svoje vrijeme, 2 godina nam je zajedno, sljedece planiramo mene prebacit xD

Nije to ni vise danas lako...nekad je bilo da... bas to netko je dobro rekao da Njemacka ne trazi vise baustelce nego strucnjake... ehh ja sam negdje izmedu, samo srednja struka.. a i price da ce bit bolje kad udemo u EU..

da da, znas kad ce Njemci otvorit trziste rada za sve? Za niti 10 godina... Tko ce cekat do tad, tko ziv tko mrtav...

A za lovu, bolje je da.. znate kako ja gledam? Uzmite 2 prosjecne place u obitelji u Hrvatskoj i Njemackoj.... Nakon svih troskova, koliko ostane kod nas? Znam po vlastitom iskustvu... skoro pa nista! Mislim da bi se jako puno ljudi slozilo samnom...

A znate koliko ostane u Njemackoj? Cijela jedna placa.... i to placa od 1000-1500 eura... i onda neka mi netko kaze da bi mi bio problem placati kredit od 200 eura mjesecno na neki auto od 10 000 eura, u Njemackoj... niti jos jedan recimo primjer, iPhone 5, niti jos jedne rate na plazmu TV doma, niti na skijanje i ljetovanje svake godine!

I onda jos uz to bi mi ostalo nesto od te place koja ostane svaki mjesec....

Proud to be adicted to WoW
15 godina
neaktivan

Po tome kako ti to sve lipo pricas, tebi ni netreba kredit.. gle, pitao si koliko mozes dobit.. to ti samo tvoja banka moze reci, a mi smo te savjetovali svi da ti je najpametnije biti bez kredita ako ikako mozes.. ako ne, onda gledaj da to sto dizes, dizes pametno, a ne za budalastine.. a ove price za njemacku, svi znamo da nigdi nije ko sta je prije bilo.. mozemo pricat sada ode svaki dan cijeli dan.. da hrvatska nema ovo, a njemacka ima i tako u krug.. svi imamo svoje zivote i raspolazemo njima kako znamo, netko pametnije netko gluplje, fala bogu nitko nije isti.. :) nevidim vise smisao ove teme.. nhf

I`m not Jesus, but He`s my son..
16 godina
neaktivan

Kredit za auto je ludost ako pitaš mene,pametnije bi ti bilo dignuti (ako već namjeravaš kredit) neki nenamjenski i kupiš si nekog puntića ili neki autić do nekih 3000 eura,jer kao što su kolege rekli da li si razmišljao o tehničkom,gorivu,gumama,redovnim servisima?????Jer na novom autu nije pametno kad ti dođe vrime servisa reći "ma neka ga još par tisuća neće mu ništa biti od starog ulja".

So say We All
16 godina

Pustite čovjeka da kupi novi auto, pa nije mu 3500 jedina plaća, radi se nešto i u fušu, samo treba napomenuti da će 13 000 eura, sa kamatama na 7 godina i troškovima kredita , javnog bilježnika preći 18 000 eura, tako da treba napomenuti, da je auto na kredit skuplje skoro 50%.

9 godina
neaktivan
Pozdrav, od sljedećeg mjeseca dobivam ugovor za stalno i uzela bi kredit,ali sam čula da trebaju zadnje 3 isplatne liste kod privatnika, a ja sam u obrtu pa me zanima dal i za obrt isto vrijedi?
17 godina
neaktivan
Helenchy kaže...
Pozdrav, od sljedećeg mjeseca dobivam ugovor za stalno i uzela bi kredit,ali sam čula da trebaju zadnje 3 isplatne liste kod privatnika, a ja sam u obrtu pa me zanima dal i za obrt isto vrijedi?

Provjeri u banci što ti sve treba. Kod nekih nisu bitne 3 isplatne liste, nego da banka "skuži" da redovno primaš plaću.

www.petvolta.com
11 godina
neaktivan

Moze 145840000000 funti?

Otplacivat ce ga moja mama.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice