Zadnja nada, možda projde
milan, švedska, chelsea...ziceri dana, sedorf će dobro krenut, šveđani nas namucili mislim da ruse imaju lagano, man utd igra bez Rooneya i Van Persiea, i još nešto ću dodati
evo vam par korisnih stranica
milan, švedska, chelsea...ziceri dana, sedorf će dobro krenut, šveđani nas namucili mislim da ruse imaju lagano, man utd igra bez Rooneya i Van Persiea, i još nešto ću dodati
stranica dvoznak traži "samo 15 kn dnevno da podijeli sa nama svei nformacije???? LOL
Koliko je Rutenka S zabio golova? Gdje mogu vidjeti koliko je koji igrač zabio golova?
Koliko je Rutenka S zabio golova? Gdje mogu vidjeti koliko je koji igrač zabio golova?
9 je zabio
ovo ću danas
s cim rezete te slike tako? XD
ovo ću danas
PAINT
BTW, ko Francuzima puca 7-erce? Guigou?
ovo ću danas
ovo ću danas
PAINT
da paint, opcija CROP
Paint?? Ili ako imas win7 jednostavno odma tako slikas sa snipping toolom. Inace igro sam che-mun da bu vise golova u drugom poluvremenu ali je bilo 2 ko i u prvom, pa me zanima dal se tad to racuna ko kvota 1 ili gubitni, na tom listicu je jos bio ajax-psv koji je je proso.
EDIT: evo pise da je gubitni fkt glupo :S
Šta ima bit glupo, igrao si da će bit više golova u drugom naspram prvog poluvremena, a bilo je isto. Ne vidim po čemu to nije promašeni par.
Čestitam :)
Čestitam :)
Prokleta Braga :(
Hvala, ma idioti.. 9 udarca po golu, gledal malo tekmu, mogli su dati 3 gola komotno debili...
Sad odigral 7,10kn na buntića i abaloa više. bar da tu bragu vratim...
Paint?? Ili ako imas win7 jednostavno odma tako slikas sa snipping toolom. Inace igro sam che-mun da bu vise golova u drugom poluvremenu ali je bilo 2 ko i u prvom, pa me zanima dal se tad to racuna ko kvota 1 ili gubitni, na tom listicu je jos bio ajax-psv koji je je proso.
pa paint je u Win 7 po defoltu!!
Dajte brišite brojeve listića.
Zadnja 3 dana užas, svaki dan 3 listića, svaki dan jedan par na listiću ne prođe. Onda se krpam s 4 bar da pokrijem nešto. Danas ista priča. Inter i Napoli.
Šta ima bit glupo, igrao si da će bit više golova u drugom naspram prvog poluvremena, a bilo je isto. Ne vidim po čemu to nije promašeni par.
Nije proslo zato sta sam sam izgleda previdio X na tome, da nema X-a onda bi trebalo biti tako, zato sto postoje dvije opcije 1 i 2 a ako je u jednom i drugom isto nije nista proslo i treba ici po kvoficjentu 1 al dobro nema veze.
pa paint je u Win 7 po defoltu!!
To ako ima win7 se odnosilo na "snipping tool"
Prošlo.
Dobi danas Kopljar najbolji strijelac Hrvatske, koef. 40. Ali naravno da je uplata bila samo 5kn.
jbna barca...to tako ispadne kad se realovac kladi na barcu...jaooo
pa daj označi na listiću crvene - zelene crte da znamo što si pogodio!
jbna barca...to tako ispadne kad se realovac kladi na barcu...jaooolll
ako sam napisao jbna barca onda to valjda znaci da je samo barcelona u pitanju, wtf.....
-19,5+/J.Johnson (BRO) over
-18,5+/C.Bosh (MIA) over
-24,5+/L.Aldridge (POR) over
Koeficijent: 6,33
Uplata: 10
Dobitak: 63,30
Sta kazete,moze li proci?Pobjede Poljaka i nas te Cupic 4,5VISE i Vori 1,5 VISE
evo jedan ko hoće nek isprati vezan za dansku hrv, ako alilović bude dobar imamo velike šanse, prednost dajem duvnjaku kao realizatoru te bićanić će 3 dat ... a ako to sve prolazi prolazi i hr, na drugoj strani hansen bi trebo ic i puno vise uvjek nas je pokapo kad smo s njima igrali, eggert nebi smio toliko utrpat tako da on ide manje, štrleka su digli zbog par dobrih utakmica dečko je kontraš teški ali nevjerujem da će puno prilika dobit protiv danske ... eto ko želi malo sam analitiro 5 kn gore / dole a dobitak je poprilično solidan nije nerealno ;)
Ipak nista nepomazu tu analize i praćenja sve je to sreća
ima tko kakvih sigurnjaka za danas? :)