Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
- poruka: 11.931
- |
- čitano: 3.802.841
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sto mislite o ovome?
sparta prag -s.olomouc 1 1.6
wacker- salzburg 2 1.6
independiente-real garcialaso 1 1.65
ja sam to stavio-duplanje..
Svakako izbjegavat u sirokom luku ...
joj joj joj...kad autsajderi sa dna tablice (Carlotte i Pheniks) pobijede vodeće!!!
mene isto sinoć monteral bacija, kad top 3 ekipa lige doma izgubi sa ovakvom razlikom nije sigurno dobro. Sa druge strane NBA sezona je gotova , jedino što vrijedi do kraja igrat je Lakersi i Jazz sigurne pobjede jer se bore za 8. mjesto na zapadu, ostali su osigurali tako da se u preostalim utakmica samo razigrava bzvz.
Od mene danas!
Jbg, Monaco je već završio.
Monaco-Klizan 1 1.50
Jolly-Cedevita 2 1.10
Cibona-Split 1 1.15
Bayern-Wolfsburg 3+ 1.45
Arsenal-Everton 1x 1.25
UKUPNO: 3.4392
Engleska 2: Blackburn-Huddersfield 1 2,75
EDIT: Dobitan
ajmo, ko ima prijedloge za tenis večeras???
nisam se kladil 2 dana,.viroza me hebala,.malo i vanjski radovi-košenje trave ,štihanje jbga..
za nočas mislim da bi ziceri mogli prejti 1listić..
na drugome bi philadelfija trebala tući ny rangerse-jučer oderala u gostima montreal 7-3,u dobroj su formi ... makar vidim da svi stavljaju 2vice-ja odigral na domačine.....
ufff, kakav dan :)
aj mi objasni čemu si obrisal broj listića i ulog i dobitak - misliš da ti netko može ukrast lovu????
aj mi objasni čemu si obrisal broj listića i ulog i dobitak - misliš da ti netko može ukrast lovu????
pitanje jel je uopče uplačen bil
sto mislite o ovome?
sparta prag -s.olomouc 1 1.6
wacker- salzburg 2 1.6
independiente-real garcialaso 1 1.65
ja sam to stavio-duplanje.
proslo sve bez problema :-)
Bahrija ja sam igro Altantu na 2 (dva) listića - dakle znaš sve....
pa to nije loša ponuda staviš 30 kn dobiheš 100kn šase su 85 % hm možda odigram
2. aj mi objasni čemu si obrisal broj listića i ulog i dobitak - misliš da ti netko može ukrast lovu????
1. pitanje jel je uopče uplačen bil
1. Ti si toliko iskusan kladionicar da znas da u supersportu na internet kladjenju svi UPLACENI listici pocinju sa 999-, dok oni koji su u PRIPREMI za poslovnicu s brojevima 3xx- ...
2. A sta ce ti broj mog listica? Oces slati SMS da provjeris? Sta te briga koliko sam ulozio, moja stvar...
3. Za ekipu koja je dala TD, sta ste ljubomorni? Pa stavio sam listic da se malo "pohvalim" (posto se dugo vec nisam kladio, a ni dobio nista), nisam mogao staviti tu prije da jos netko odigra (poprati) zato jer je to sve igrano UZIVO (nabrzinu)....
btw. evo od danas, zlatakor samo za tebe nisam obirsao brojeve listica, pa provjeri ;)
zasto ne pokazes ulog i dobitak?
Pa jel se ja moram opravdavati nekom? To je moja osobna stvar koliko ja ulazem.
Najmanji ulog je 5kn, to valjda znas... tako da ispod toga ni ne mogu uloziti ;)
Je li tebe briga jel ja ulazem 5-10 kn ili 100-200... ili 1000 ? Tebi je tako svejedno.
Kazem ti, ako te bas zanima, eto ostavio sam brojeve listica pa im salji sms provjeru listica...
Zar tolko mozes bit naivan pa poslat sms i potrosit 6,20kn?? umjesto da to ulozis i smislis sam svoj lisitc a ne nekog debila koji zeli samo tvoje pare...
evo jucer mi sjeo dobitak
http://pokit.org/get/?970ddab158f262ffaac15cb88a2a7990.jpg
a ovo je za danas
http://pokit.org/get/?514b275ecaaf21c6e5a7d6c0cdefff16.jpg
I da mene je recimo strah ulozit vise od 20kn jer neam srece, zadnji put sam stavio 150kn i znate i sami sto se desilo, odose pare!!
Najmanji ulog je 5kn, to valjda znas... tako da ispod toga ni ne mogu uloziti ;)
Je li tebe briga jel ja ulazem 5-10 kn ili 100-200... ili 1000 ? Tebi je tako svejedno.
Kazem ti, ako te bas zanima, eto ostavio sam brojeve listica pa im salji sms provjeru listica...
ne, ovdje je bit toga da pokažeš koliki si "frajer" i koliko si uložio - a shodno tome i koliko si dobio. ako te to sram ili misliš da bi mi bili ljubomorni onda nemoj ni stavljat listić sa obrisanim ulogom i dobitkom!!
jer ako ja mogu staviti gubitan listić bez srama onda ne vidim zašto nedaš da mi vidimo koliko si "digo"...
ne, ovdje je bit toga da pokažeš koliki si "frajer" i koliko si uložio - a shodno tome i koliko si dobio. ako te to sram ili misliš da bi mi bili ljubomorni onda nemoj ni stavljat listić sa obrisanim ulogom i dobitkom!!
Upravu si! neznam di je problem pokazat ko da ce svijet propast, ako je dobitak 13kn dobitak je!!! bitno da je dobitno
i jos je bahat i zivcan, a normalno ga se pita.
Jučer je mene shebao nočni listić, jer sam slušao nekakvu budalu.
Uglavnom, stavio sam 4 svoja para i nadodao taj ''100% siguran'' tolimu tip 2.
A još sam mislio radi sigurnosti stavit x2, al jbg, pohlepnost me povukla.
Naravno, moja 4 prošla, a ovaj ''100%'' završio 0-0.
Ovako je izgledao:
NY Islanders-Florida 1.tr. ili kraj 1 1.50
NY Yankees-Arizona h-1.5 1 2.60
Atlanta-Kansas Ciyty 1 1.55
Philadelphia-NY Rangers -/+5.5 2 2.00
I moja glupost, jer sam dodao par koji nisam sam pronašao, jer na kraju krajeva nikad nisam ni čuo za navedene niti ih pratim.
Cerro-Tolima 2 1.95
Inače, onaj dnevni što sam jučer stavio, prošao je.
Ovako je izgledao:
I moja glupost, jer sam dodao par koji nisam sam pronašao, jer na kraju krajeva nikad nisam ni čuo za navedene niti ih pratim.
Cerro-Tolima 2 1.95
Eto znas za ubuduce, slusaj samo sebe
Ovako je izgledao:
Cerro-Tolima 2 1.95
nisi jedini...i ja sam tako popušio uglavnom od onih "stručnjaka" sa fejsa...
jest da ima i onih koji dosta pogađaju (evo primjer sa mog listića - prvi par, a ja još nadobudno igram na Macabi umjesto na Real....) ali uglavnom fulaju...