Pozdrav,
pokusat cu skratit pricu s obzirom da ima previse informacija no izdvojit cu samo one od bitnijh.
Naisao sam na tvrtku LogLink gdje sam odradio 3 razlicita intervjua te san prihvacen vozit kao subcontractor.
Ako nekoga zanima njihov mail opsirno ovdje se nalazi SVE
Ugl. vozi se pickup sa prikolicom(max. 3 vozila), mora se izbjegavat weight station s obzirom da vozimo uvijek u pretovaru.
Polaze se autoskola u miami a zatim njihova skola u chicago, nakon tjedan dana spremni ste vozit za njih.
Traze od vas da vozite po 10-12h dnevno, meni to nije problem jer trenutno radim u firmi gdje vozim kamione cijeli dan.
Auti su osigurani, spava se u kamionu...
Ove gore sve uopce nije nikakav problem, moji najveci problem je sto se sve radi na crno.
Ja razumijem da 50% amerikanaca radi bez vize ali me strah da me ne zatvore zbog gluposti.
Koliko sam skuzio obicnu policiju ne interesira da li imam vizu vec samo da je sve osigurano i da imam vozacki.
Ono sto mi najvise predstavlja problem jest to da ako me zaustavi granicna policija, ovisi u kojem state me zaustave...
Da li netko ima iskustva sa slicnom situacijom jer na kraju krajeva meni nije problem da me deportiraju i da nisam isplacen do kraja, najveci problem mi je ako me zatvore a zbog tog mi se stvarno ne isplati riskirat.
Jebe mi se za lovu i deportaciju al ne zelim iskusit zatvor u zivotu.
Eto, toliko od mene, ako neko moze pomoc bio bi zahvalan :D