Kako se zaposliti u americi

poruka: 8
|
čitano: 2.244
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Pozdrav,

pokusat cu skratit pricu s obzirom da ima previse informacija no izdvojit cu samo one od bitnijh.

Naisao sam na tvrtku LogLink gdje sam odradio 3 razlicita intervjua te san prihvacen vozit kao subcontractor.

Ako nekoga zanima njihov mail opsirno ovdje se nalazi SVE

Ugl. vozi se pickup sa prikolicom(max. 3 vozila), mora se izbjegavat weight station s obzirom da vozimo uvijek u pretovaru.

Polaze se autoskola u miami a zatim njihova skola u chicago, nakon tjedan dana spremni ste vozit za njih.

Traze od vas da vozite po 10-12h dnevno, meni to nije problem jer trenutno radim u firmi gdje vozim kamione cijeli dan.

Auti su osigurani, spava se u kamionu...

Ove gore sve uopce nije nikakav problem, moji najveci problem je sto se sve radi na crno.

Ja razumijem da 50% amerikanaca radi bez vize ali me strah da me ne zatvore zbog gluposti.

Koliko sam skuzio obicnu policiju ne interesira da li imam vizu vec samo da je sve osigurano i da imam vozacki.

Ono sto mi najvise predstavlja problem jest to da ako me zaustavi granicna policija, ovisi u kojem state me zaustave...

Da li netko ima iskustva sa slicnom situacijom jer na kraju krajeva meni nije problem da me deportiraju i da nisam isplacen do kraja, najveci problem mi je ako me zatvore a zbog tog mi se stvarno ne isplati riskirat.

Jebe mi se za lovu i deportaciju al ne zelim iskusit zatvor u zivotu.

Eto, toliko od mene, ako neko moze pomoc bio bi zahvalan :D

15 godina

Nađi posao negdje u EU.

XBOX: RENZOR GT 01
9 godina
neaktivan
Re: Kako se zaposliti u americi
x18x05x kaže...

Nađi posao negdje u EU.

Bio u austriji u hotelu, u 5mj. zaradio cistih 10 tisuca eura ako stedis

Radio u svici na bausteli, naradis se ko konj ali ne mozes usparat toliko

Ovo za ameriku mi se cini u redu samo eto zelim biti 100% siguran da necu upast u sranje zato i pitam ekipu ak netko ima slicnog iskustva...

15 godina
domi321 kaže...

Da li netko ima iskustva sa slicnom situacijom jer na kraju krajeva meni nije problem da me deportiraju i da nisam isplacen do kraja, najveci problem mi je ako me zatvore a zbog tog mi se stvarno ne isplati riskirat.

Jebe mi se za lovu i deportaciju al ne zelim iskusit zatvor u zivotu.

Eto, toliko od mene, ako neko moze pomoc bio bi zahvalan :D

Onda se ne petljaj s takvim muljatorima. Tebe mogu samo deportirati i nešto kazniti njihova tijela za promet, ali ti si ujedno i poslodavac sam sebi jer tvoja firma je subcontractor za kojeg radiš ilegalno i kao takav si kazneno odgovoran. Kazna za zapošljavanje ilegalaca u US je od 6 mjeseci do 10 godina zatvora + novčana kazna, moguće da se razlikuje od države do države. Imaš nekih oblika kompanija koje možeš osnovati kao stranac ali uopće ne smiješ poslovati s US kompanijama i građanima pa si i tu u prekršaju itd. Oni će sa sebe skinuti svu odgovornost i prenijeti ju na tebe. Zašto bi uopće oni htjeli takav aranžman, 99% da je tu još neki scam jer im se inače ne isplati petljat s tim. Ili te na kraju uopće ne plate jer te mogu ucjenjivati na 100 načina pošto si se u startu uvalio u govna. Zaboravi.

6 godina
domi321 kaže...
x18x05x kaže...

Nađi posao negdje u EU.

Bio u austriji u hotelu, u 5mj. zaradio cistih 10 tisuca eura ako stedis

Radio u svici na bausteli, naradis se ko konj ali ne mozes usparat toliko

Ovo za ameriku mi se cini u redu samo eto zelim biti 100% siguran da necu upast u sranje zato i pitam ekipu ak netko ima slicnog iskustva...

Dakle, u Austriji si ustedio mjesecno po 2000 € ?!?! I imao zdravstveno i sve ostalo sto pruza ta drzava ? Pretpostavljam da to nije opcija vise, jer bi bio lud tako nesto odbiti.

Sada planiras otici voziti kamion u Ameriku ? Bez zdravstvenog, na crno - bez vize... Pa i kod nas vozaci kamiona imaju s*anja, a tamo tek svaka susa ima najmanje dva oruzja.

Onda jos kada kliknem na link - We offer the percent income, not the fixed salary.

Ako dodje do deportacije, naravno da ces prije toga zavrsiti negdje u pritvoru. Da ne stavljaju ljude u tako nesto, nitko ne bi ni bio deportiran.

Nemoj me krivo shvatiti, ali jesu tebe te ispusne pare iz kamiona omamile ?

15 godina
domi321 kaže...

Ugl. vozi se pickup sa prikolicom(max. 3 vozila), mora se izbjegavat weight station s obzirom da vozimo uvijek u pretovaru.

Polaze se autoskola u miami a zatim njihova skola u chicago, nakon tjedan dana spremni ste vozit za njih.

Traze od vas da vozite po 10-12h dnevno, meni to nije problem jer trenutno radim u firmi gdje vozim kamione cijeli dan.

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
2 godine

NVM

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.7.2023 16:13 (Amana).
9 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...
domi321 kaže...

upravo pogledo video, fala ti 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice